• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Moslimstaat Bangladesh gaat huwelijken met baby’s toestaan

Met nieuwe wet kunnen minderjarige zwangere meisjes worden gedwongen te trouwen met hun verkrachters – Afrikaanse migrant bevredigt zich in metro München en probeert in gezichtje Duitse baby te ejaculeren

2017-03-14-13-16-04.kinderhuwelijken islam bangladesh 01

Peuters in Bangladesh worden met de nieuwe wet officieel ‘huwbaar’.

Bangladesh, waar 96% van de bevolking moslim is, wil met een nieuwe wet huwelijken met minderjarige meisjes mogelijk maken. Volgens de kinderrechtenorganisatie ‘Girls Not Brides’ stelt de wet geen leeftijdsgrens, waardoor moslimmannen straks ook met baby’s zullen mogen trouwen. Enkele jaren geleden plaatsten we al eens een video van een Palestijnse TV-uitzending, waarin een imam verklaarde dat Allah ‘huwelijken’ met 2 jarige meisjes toestaat. De islamitische theologie die de basis vormt voor deze feitelijke legalisering van pedofilie is gebaseerd op niemand minder dan ‘de profeet’ zelf, die met een meisje van 6 trouwde, en dit huwelijk ‘consumeerde’ toen ze 9 was.

De islamitische regering van het straatarme land beweert dat de wet is bedoeld ‘voor het hogere welzijn’ van zowel de kinderen als hun ouders. Zwangere meisjes van onder de 18 kunnen onder de nieuwe regels worden gedwongen te trouwen met hun verkrachters. Kinderorganisaties vrezen nu dat het massale verkrachten van kinderen door mannen hiermee wordt gelegaliseerd. De regering heeft de wet reeds goedgekeurd; alleen president Abdul Hamid moet deze nog ondertekenen voordat deze in werking treedt.

Migrant bevredigt zich in gezichtje Duitse baby

Voor de normale Westerse man is het onbestaanbaar dat iemand zich ooit seksueel tot peuters en baby’s aangetrokken kan voelen, maar in de moslimwereld schijnt dit voor sommige theologen en gelovigen heel gewoon te zijn. Neem nu een 27 jarige migrant uit Ethiopië, die vorig jaar in de S-bahn (metro) van München zichzelf voor een 28 jarige Duitse vrouw begon te bevredigen. Toen die geen interesse toonde, koos hij een 40 jarige moeder uit – om precies te zijn: haar dochtertjes van 5 en 1 jaar oud. Daarbij probeerde hij in het gezichtje van de baby te ejaculeren, wat haar moeder maar net kon voorkomen (2).

Waarschijnlijk moeten wij ons daar volgens de ‘progressieve’ cultuurnihilisten van GroenLinks, D66 en de PvdA niet al te druk over maken, want ‘wij’ hebben immers een open en tolerante samenleving? Maar ook de VVD-liberalen staan nog altijd toe dat deze totaal door seks geobsedeerde religieuze ideologie die dit soort beestachtige neigingen toestaat en aanmoedigt, dagelijks met nieuwe volgelingen ons land kan binnendringen en zich vrijelijk kan blijven verspreiden.

David D. Letterman

(1) Focus (via Guido Grandt)
(2) Polizeimeldung (via Guido Grandt)
(3) Xandernieuws