• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Moslim burgemeester Londen: Terreuraanslagen horen er nu eenmaal bij

Erdogan dreigt: Europeanen kunnen binnenkort nergens meer veilig over straat lopen – Gevestigde orde erop uit om burgers terreur in geïslamiseerd Europa te laten accepteren

2017-03-23-12-52-19.londen aanslag 22 maart 2017 - h - sadiq khan

Terreuraanslagen horen bij het leven in een grote stad, verklaarde Khan (foto) vorig jaar. Gisteren kreeg hij gelijk.

Sadiq Khan, de sociaaldemocratische moslim burgemeester van Londen, waar gisteren een islamitische aanslag plaatsvond die aan 5 mensen het leven kostte, verklaarde vorig jaar september dat terreuraanslagen nu eenmaal bij het leven in een grote stad horen. Wel, dat klopt in zoverre, als zo’n stad zich in een land bevindt dat zijn grenzen heeft geopend voor grote aantallen (moslim)migranten.UPDATE 18,00 uur: De aanslagpleger is geïdentificeerd als de 52 jarige Khalid Masood, een bekende crimineel. De gisteren door Channel 4 berichtte Abu Izzadeen blijkt dus definitief niet de dader te zijn.

Khan, die in mei vorig jaar de nieuwe burgemeester van Londen werd, verklaarde letterlijk dat de dreiging van terreuraanslagen ‘een essentieel deel vormen van het leven in een grote stad’. Daarom moedigde hij de inwoners van Londen aan om altijd waakzaam en voorbereid te zijn, omdat aanslagen meestal gebeuren wanneer men ze het minste verwacht.

Ondanks het feit dat de sociaaldemocraat destijds in opspraak was geraakt wegens zijn eerdere banden met islamitische extremisten, weerhield dat de bevolking van Londen, dat inmiddels voor circa 40% een migrantenachtergrond heeft, er niet van hem te kiezen. (1)

Erdogan: Europeanen kunnen straks nergens meer veilig over straat

Een andere moslimleider wiens land voor een deel in Europa ligt, de Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan, gooide deze week opnieuw olie op het vuur van de diplomatieke rel met Duitsland, Nederland en Europa door te dreigen dat ‘geen enkele Europeaan en Westerling waar dan ook ter wereld veilig over straat zal kunnen lopen’ als wij niet heel snel aan zijn eisen voldoen. (2)

What’s new, Erdogan? De terreuraanslag in Londen, en de vele die er al geweest zijn in met name Duitsland, Frankrijk, België en Zweden, laten zien dat we nu al niet meer veilig over straat kunnen.

Het lijkt duidelijk de bedoeling van de gevestigde orde in de Europese politiek en media om ons hierbij neer te laten leggen, dat wij burgers inderdaad accepteren dat geweld en terreur net zo bij een geïslamiseerd Europa horen als vrijheid en veiligheid bij het oude, verdwenen Europa hoorde, toen landen nog wel hun eigen grenzen wilden en mochten controleren, en het beschermen van onze waarden tegen een haatideologie zoals de islam niet meteen als ‘racistisch’ en xenofoob’ werd verketterd.

David D. Letterman

(1) Independent
(2) Breitbart
(3) Xandernieuws