• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Linkse premier deelstaat Thüringen vergelijkt christelijk kruis met hakenkruis

Bizar: Evangelische en katholieke leiders sluiten zich aan bij premier en zeggen dat het kruis van demonstranten ‘niet bij het christendom’ hoort – Ook zogenaamd ‘gematigde’ en ‘open’ Ahmadiyya islam wil democratie omverwerpen en Sharia invoeren

2017-03-09-15-57-50.kruis marbach 01a

Steeds meer een ongewenst ‘symbool des aanstoots’, niet alleen voor het pact links/islam, maar ook voor ‘christelijke’ leiders.

Vooral sinds de Amerikaanse presidentsverkiezingen vorig jaar kunnen ‘linksen’ aan beide kanten van de oceaan hun inherente diepe afkeer van het christendom en Jodendom steeds slechter verborgen houden. Na volksprotesten tegen de bouw van een moskee van een radicale islamitische stroming vergeleek de premier van de Duitse deelstaat Thüringen, ‘Linke’ lid Bodo Ramelow, het christelijke kruis zelfs met het hakenkruis van de Nazi’s en met de Ku-Klux-Klan.

Inwoners van Marbach zijn boos omdat de gemeente heimelijk goedkeuring gaf voor de bouw van de moskee, inclusief koepel en minaret, en een volkspetitie vervolgens afwees. De moskee, pas de derde in zijn soort in het voormalige Oost Duitsland, wordt bezit van de Ahmadiyya sekte in de islam, die in Europa valselijk als ‘gematigd’ wordt weergegeven, maar die in realiteit de totale onderwerping van christenen, Joden en alle andere niet-moslims aan de islam nastreeft.

Afgelopen zaterdag richtte de burgerbeweging ‘Bürger für Erfurt’ als protest tegen de geplande bouw van de moskee een groot houten kruis op naast het terrein waar het moslim fort moet komen. Het kruis werd zondag met geweld weer afgebroken, waarna de burgers er opnieuw een vier meter hoog houten kruis neerzetten (foto).

Christelijke leider: Kruis demonstranten ‘hoort niet bij christendom’

Omdat dit kruis op privé grond staat, kan het niet worden verwijderd. Voorstanders van de moskee hebben daarom de premier van Thüringen en ook de evangelische voorganger van Marbach, Ricklef Münnich, ingeschakeld. Münnich verklaarde dat het kruis dat de demonstranten hebben neergezet ‘niet bij het christendom’ hoort, maar een algemeen symbool is van alle gelovigen, en geen tegenbeeld is van islamitische symbolen zoals de geplande moskee met minaret.

Ook de regionale evangelische bisschop, Christian Stawenow, en het katholieke bisdom Erfurt vonden dat ze moesten verklaren dat de groep christenen die als protest het kruis hadden opgericht, geen echte gelovigen zijn.

Premier Thüringen vergelijkt christelijk kruis met hakenkruis

Premier Bod Ramelow, lid van Die Linke, reageerde nog feller, en vergeleek het christelijke kruis zelfs letterlijk met het hakenkruis van de Nazi’s en met de Ku-Klux-Klan. ‘Met geloof en religie heeft dit (kruis) niets te maken!’ Overigens zijn alle andere partijen in het parlement van Thüringen het met hem eens, met uitzondering van vrijheidspartij AfD, dat zich als enige verzet tegen de islamisering van Duitsland, die sinds de massale migranteninvasie in een stroomversnelling is geraakt.

‘Degenen die zich verzetten (tegen islam) worden vernietigd’

De Ahmadiyya moslims presenteren zich graag als ‘open’ en ‘gematigd’, wat klakkeloos en kritiekloos wordt geloofd door de Europese gevestigde politiek. De realiteit is dat de officiële Ahmadiyya leer stelt dat Joden en christenen zich maar beter niet moeten verzetten tegen (de leer van) de profeet (Mohammed), omdat dit toch geen zin heeft.

‘Weerstand zal enkel betekenen dat degenen die zich verzetten zelf zullen worden vernietigd,’ schrijven de Ahmadiyya zelf. ‘Er zal in deze wereld slechts één religie zijn en slechts één profeet, die ons leidt. Alle geloven zullen te gronde worden gericht, met uitzondering van de islam. Bij de eerste opkomst van de islam was de ondergang van de christelijke volken niet definitief, maar de wederopkomst (van de islam) in onze tijd zal de totale verdringen van de leringen van het christendom bewerkstelligen.’

Ook Ahmadiyya willen democratie omverwerpen en Sharia invoeren

En daar krijgen deze zogenaamd ‘gematigde’ moslims alle hulp en medewerking van linksgroen en linksliberaal, en zelfs veel ‘christelijke’ kerken van, of die nu protestants of katholiek zijn. Ahmadiyya expert Hiltrud Schröter schrijft dat ‘het politieke doel van de Ahmadiyya de oprichting van een islamitische orde op de hele wereld is, ook in Duitsland (en Nederland, waar de sekte vestigingen heeft in Den Haag en Nunspeet). Dat betekent de afschaffing van de vrije democratische rechtsorde en oprichting van het kalifaat met de Sharia.’

‘Ze hebben een dubbele strategie,’ waarschuwt Schröter. ‘Aan de ene kant aanpassing en integratie, aan de andere kant machtsuitbreiding.’ Daarvoor hebben de Ahmadiyya een ‘hervormde’ variant van de islam in scène gezet, compleet met teksten zoals‘liefde voor iedereen, haat voor niemand’. De realiteit is volgens de expert echter heel anders: ‘De Ahmadiyya-islam is een politieke religie en een heerschappij- en gehoorzaamheidsreligie, die met behulp van ‘legaliteitstactiek’, dubbelstrategie en financiële kracht een islamitische orde in de zin van een heersende dynastie wil oprichten.’

Feitelijk geldt dit voor alle zogenaamd ‘gematigde’ varianten van de islam, die volgens talloze experts –zowel buiten als binnen de islam- enkel voor het Westen is bedacht, om zo onze politiek en bevolking gewillig te laten meewerken met de islamisering van onze samenleving, wat in de toekomst niets anders dan ‘stealth jihad’ zal blijken te zijn, als moslims –net als in bijna alle andere landen waar ze de baas worden of proberen te worden- de democratie en vrijheid van meningsuiting afschaffen en hun wil en wetten dwingend en desnoods met geweld aan de autochtone bevolking gaan opleggen.

David D. Letterman

(1) Anonymous News
(2) Xandernieuws