• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Flashback artikel maart 2016: Geheime deal Rutte-Merkel-Erdogan over komst extra half miljoen migranten

2017-03-14-16-12-55.erdogans 5e kolonne rotterdam maart 2017

Erdogans 5e kolonne in Rotterdam

De laatste dagen is op diverse sites te lezen over een ‘geheim’ gehouden deal tussen premier Rutte, bondskanselier Merkel en president Erdogan over de komst van nog eens 250.000 migranten naar Duitsland en Nederland. Dit nieuws stond echter al bijna precies één jaar geleden op onze site te lezen. Bovendien gaat de deal niet over een kwart miljoen, maar twee keer zoveel migranten. Omdat het gezien de diplomatieke spanningen met Turkije en de verkiezingen morgen zo actueel is, hieronder als flashback nogmaals ons artikel van 17 maart 2016:

Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland

Rockefellers en extreemlinkse Open Society van miljardair George Soros achter migranteninvasie van Europa

Premier Mark Rutte bootste vandaag zijn grote voorbeeld Angela Merkel na door te stellen dat de EU-migrantendeal met Turkije ‘geen alternatief’ heeft (alternativlos) (2). Met andere woorden: wat Berlijn, Den Haag en Ankara hebben bekokstoofd, zal en moet gebeuren. Voor een kritisch tegengeluid is geen enkele ruimte meer. De Duitse journalist/auteur Andreas van Rétyi schrijft dat uit documenten blijkt dat het door Rutte ondersteunde ‘Merkel’ plan, dat al in oktober 2015 werd opgesteld, voorziet in het overbrengen van nog eens een half miljoen Syrische moslims uit Turkije naar Duitsland en Nederland, bovenop de al bestaande migrantenstroom. Rutte lijkt daarmee net als Merkel nog voor de volgende verkiezingen de islamisering van onze samenleving tot een voldongen en onomkeerbaar feit te willen maken.

Rétyi schrijft dat het plan weliswaar naar Merkel is vernoemd, maar volgens velen in feite uit de kokers van de Turkse dictator Erdogan komt. Van de destijds met de Turken afgesproken maatregelen om de migrantenstroom in te dammen –waar Ankara € 3 miljard voor kreeg, maar inmiddels het bijna zevenvoudige voor eist- is tot nu toe echter helemaal niets terecht gekomen. Desondanks werden de Turkse eisen van toen doodleuk 1 op 1 overgenomen door Duitsland en de huidige EU-voorzitter Nederland.

Daarbij gaat het in eerste instantie om het overbrengen van nog eens 500.000 Syrische moslimmigranten vanuit Turkije naar Duitsland, en hoogstwaarschijnlijk ook Nederland, omdat Rutte naast Merkel nog de enige Europese regeringsleider is die de grenzen onbeperkt wil openhouden voor asielzoekers. Officieel moeten deze half miljoen moslims dan ‘tijdelijk’ en vrijwillig over de rest van de EU worden verdeeld –een voorwaarde die in Den Haag zou zijn bedacht-, maar daar blijkt –behalve dus Nederland- vrijwel niet één lidstaat meer aan mee te willen werken.

De honderdduizenden moslims die Merkel, Rutte en Erdogan naar onze landen willen halen moet zo weinig mogelijk in de weg worden gelegd, reden waarom de EU de Turken nog deze zomer visumvrijheid wil geven. Dat maakt de weg vrij voor nog eens miljoenen extra volgelingen van Allah en Mohammed. Dat Turkije al die mensen ooit zal terugnemen, zoals Rutte belooft, gelooft natuurlijk geen sterveling.

Extreemlinkse miljardair Soros achter massa immigratie

Volgens de auteur/journalist blijven de oorspronkelijke bedenkers van deze aanval op de Europese landen en volken en hun cultuur onderbelicht. Zo noemt hij het European Stability Initiative (ESI), dat in 1999 met steun van de VN en de Wereldbank in Sarajevo werd opgericht. Het waren echter vooral de Rockefeller Foundation, de Robert-Bosch stichting, het Duitse Marshall Fonds en het beruchte extreemlinkse Open Society Institute van multimiljardair George Soros die het plan bedachten en het ESI op touw zetten.

Het ‘Merkel’ plan werd dan ook niet door Merkel zelf, maar door Soros en consorten opgesteld. Merkel, Rutte en de andere Europese leiders ‘mogen’ dit plan, dat voorziet in de totale uitwissing van de Europese grenzen en Europese cultuur, enkel uitvoeren. Daarbij draait het om zo snel mogelijk de autochtone Europeanen voor voldongen feiten stellen, en die voortdurend als ‘alternativlos’ betitelen, precies zoals Rutte vandaag heeft gedaan.

Dat uit alle peilingen in alle betrokken landen blijkt dat een ruime, vaak zelfs overweldigende meerderheid tégen onbeperkte open grenzen, en tégen de massa immigratie en islamisering is, wordt door de gevestigde orde enkel als een extra aansporing gezien om de migranteninvasie in zo kort mogelijke tijd zo overweldigend groot te maken, dat tegen de tijd dat er nieuwe verkiezingen worden gehouden, het pleit in het voordeel van de miljoenen nieuwkomers –en daarmee de islam- zal zijn beslecht.

Europa in het verderf gestort

George Soros is wellicht ’s werelds meest beruchte puissant rijke speculant, die meedogenloos complete landen financieel in het verderf heeft gestort. Europa ziet hij op zijn best als de perfecte proeftuin voor het creëren van zijn gedroomde ‘open society’, een ‘open samenleving’ zonder grenzen, waarin alle volken en culturen zijn versmolten tot een ‘multiculti’ Utopia. Waarschijnlijker is dat hij geen lor geeft om wat voor volk of cultuur dan ook, en hij de gigantische migrantenstroom enkel gebruikt om Europa te destabiliseren en in chaos te storten, waar hij vervolgens miljarden extra mee zal kunnen verdienen.

Soros zal zonder met zijn ogen te knipperen Europa laten vernietigen en honderden miljoenen mensen in de meest vreselijke ellende storten als hij daar enig persoonlijk gewin mee kan behalen. Uitgerekend deze moordlustige ‘tijgerhaai’ trekt aan de touwtjes van gewillige politieke trekpoppen zoals EU-president Juncker, Angela Merkel en ook Mark Rutte, ook al zal hij dat zelf vermoedelijk niet eens beseffen of willen weten.

David D: Letterman (17-03-2016)

(1) KOPP
(2) NU
(3) Xandernieuws