• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Democraten weigeren moslim die Joodse scholen met bomaanslagen bedreigde te veroordelen

2017-03-04-14-26-33.juan thompson bernie sanders 01a

Bernie Sanders eiste van Trump een ‘luide en krachtige’ reactie tegen antisemitisme, totdat bleek dat de dader een bepaalde huidskleur en religie had, en ook nog een van zijn supporters was. Nu hullen Sanders en alle andere topdemocraten zich in hypocriet stilzwijgen.

De 31 jarige Juan Thompson (foto) die in St.Louis door de FBI werd gearresteerd nadat hij minimaal acht, maar vermoedelijk ongeveer honderd Joodse instellingen -waaronder scholen- had bedreigd met bomaanslagen, blijkt een moslim te zijn die supporter is van Bernie Sanders en de gewelddadige racistische haatgroep ‘Black Lives Matter’. Thompson was verslaggever bij The Intercept, maar werd enige tijd geleden ontslagen omdat hij nepnieuws berichten had geplaatst en zijn bronnen had verzonnen. Desondanks weigeren top Democraten nog steeds hem te veroordelen.

De Afro-Amerikaan werd tevens aangehouden voor cyberstalking van een voormalige vriendin. In de strafrechtelijke aanklacht staat dat hij onder zijn eigen naam en die van zijn ex vriendin via telefoon en email talloze Joodse instellingen, scholen en musea met bomaanslagen bedreigde. Hoewel Thompson beweert dat hij dit enkel deed om zijn ex erin te luizen, is het waarschijnlijker dat hij in werkelijkheid probeerde om de linkse media de schuld te laten geven aan Trump supporters, zoals de president zelf ook al suggereerde.

Trump heeft daar een goede reden voor, want Thompsons Twitter account zit bomvol haatberichten tegen hem, zoals een tweet waarin hij de president ‘Hitler’ noemt nadat die besloot om de immigratie uit (islamitisch) Soedan te beperken. Ook blijkt dat Thompson communistische idealen heeft, en dat hij (mede daarom) op Bernie Sanders heeft gestemd. In november twitterde hij dat hij naar Senegal was geweest en was ‘teruggekeerd naar de islam’.

Thompson bedreigde Joodse scholen en kinderen

Deze week schreef hij ‘Een nieuwe week, een nieuwe ronde dreigementen tegen Joodse mensen. En weet je wie er midden op de dag in Joodse centra zijn? Kinderen. KINDEREN.’ Naast Joden haat Thompson ook blanken. Volgens de racisme-monitoring organisatie ADL nam die haat verder toe nadat hij werd ontslagen bij The Intercept, omdat hij daar als verslaggever nieuwsberichten en bronnen bleek te hebben verzonnen.

Ironisch genoeg plaatste The Intercept onlangs nog een artikel met de headline dat ‘Trump niet kan accepteren dat zijn bondgenoten Joden bedreigen, en daarom zijn tegenstanders de schuld geeft’. Dat blijkt in werkelijkheid dus gedaan te zijn door een van hun eigen (voormalige) verslaggevers, een linkse anti-Trump activist. (1)

‘Krachtige reactie’ geëist – totdat dader zwarte moslim bleek te zijn

Top Democraten, waaronder Bernie Sanders, Senaat minderheidsleider senator Chuck Schumer en Huis van Afgevaardigden minderheidsleider Nancy Pelosi weigeren tot nu toe commentaar te geven op de arrestatie van Thompson. Een woordvoerder van de Joodse ZOA, de oudste pro-Israël organisatie in Amerika, noemde het een schande dat de Democraten, nu gebleken is dat een van hun eigen Trump haters achter de bomdreigementen zit, plotseling hun lippen stijf op elkaar houden, daar waar ze eerst nog een ‘krachtige reactie’ van Trump hadden geëist. (2)

Ook Bernie Sanders had Trump en zijn hoofdadviseur Steve Bannon een paar dagen geleden nog opgeroepen om ‘luid en duidelijk het antisemitisme te veroordelen, omdat de hele wereld toekijkt’. Sanders’ voor ‘links’ zo typerende hypocrisie werd pijnlijk duidelijk toen hij zich hulde in stilzwijgen nadat een zwarte moslim, een van zijn supporters, was opgepakt. ‘Hun totale stilte over Thompson bewijst dat alles enkel politiek is, en het stoppen van antisemitisme er niets mee te maken heeft… Waarom gaan ze nu niet met dezelfde valsheid tekeer tegen deze ontegenzeggelijke antisemiet als tegen Steve Bannon, die ze valselijk van antisemitisme beschuldigen?’

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Breitbart
(3) Xandernieuws