• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren

Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen

2017-03-03-14-39-46.hillary clinton pizzagate jeff sessions 01a

Met het aangekondigde onderzoek naar Pedo/Pizzagate vormt Sessions een grote bedreiging voor de ‘Deep State’ Democraten, en de Clintons in het bijzonder.

De Democraten eisen het aftreden van president Trumps minister van Justitie Jeff Sessions omdat hij gelogen zou hebben over eerdere contacten met ‘de Russen’. Die beschuldiging blijkt totaal ongegrond; volgens het volledige transcript blijkt Sessions de waarheid te hebben gesproken en niets verkeerd te hebben gedaan. De verwoede pogingen van de ‘Deep State’ Democraten en de door hen gecontroleerde massamedia om Sessions te verwijderen hebben dan ook alles te maken met zijn aangekondigde onderzoek naar ‘Pizzagate’, het vanuit WikiLeaks aangetoonde enorme pedoschandaal waar met name de Clintons en hun vertrouwelingen –zowel Democraten als Republikeinen- bij betrokken zijn.

De Washington Post haalde de ondervraging van Sessions in de Senaat opzettelijk compleet uit zijn context, en deed voorkomen alsof hij een ontmoeting met de Russische ambassadeur had verzwegen. De waarheid is dat hem enkel werd gevraagd of hij op de hoogte was van ‘voortdurende contacten tussen Trumps campagne(team) en tussenpersonen van de Russische regering’, waar hij naar waarheid ‘nee’ op antwoordde. Sessions werd NIET gevraagd naar eventueel persoonlijk contact met Russische officials in zijn hoedanigheid als senator en lid van het comité Bewapende Diensten.

Volgens de New York Times heeft de zaak nog een extra dimensie, omdat de regering Obama alles blijkt te hebben gedaan om zoveel mogelijk informatie te verspreiden over veronderstelde –maar onbewezen- contacten tussen Trumps campagneteam en ‘de Russen’. Dat wijst op een gecoördineerde verhulde aanval, en tevens op spionage van zowel de Russische ambassadeur als het team Trump.

Met nepnieuws zwartgemaakte Sessions wilde Pizzagate onderzoeken

De WP geeft overigens toe dat Sessions ontmoetingen had meer dan 25 ambassadeurs, maar laat daar heel ‘handig’ één belangrijk land uit weg: Oekraïne, met wiens afgezant Sessions de dag vóór zijn gesprek met de Russische ambassadeur een ontmoeting had – niet bepaald een signaal dat hij zou ‘samenzweren met de Russen’, zoals de media en Democraten beweren.

Trump spreekt dan ook van een ‘heksenjacht’. ‘De Democraten hebben eerst de verkiezingen, en nu hun contact met de realiteit verloren. Het echte verhaal gaat over alle illegale lekken van geheime en andere informatie.’ Desondanks trok Sessions zich terug uit het onderzoek naar de beschuldigingen dat Rusland de Amerikaanse verkiezingen zou hebben beïnvloed (4).

We hebben dus weer te maken met het zoveelste staaltje nepnieuws, omdat Sessions volgens het volledige transcript enkel de waarheid te hebben verteld. De ware reden waarom de minister zo wordt aangevallen lijkt dan ook voor de hand te liggen: de schaduwregering, de ‘Deep State’, media en Democraten, willen ten koste van alles voorkomen dat Sessions zijn aangekondigde onderzoek naar Pedo/Pizzagate –met een onder meer vanuit WikiLeaks aangetoonde zeer kwalijke rol voor de Clintons (in o.a. mensen/kinderhandel) en hun vertrouwelingen- doorzet. (1)

Congreslid: Pedoschandaal rijkt tot hoog in de top

Voormalig Congreslid Cynthia McKinney spoort Trump aan om zijn plannen om de kinderprostitutie en –handel hard aan te pakken, snel uit te voeren. Ze waarschuwde onlangs dat ‘dit zowel Democraten als Republikeinen zal raken’, en dat het pedoschandaal ‘toch hoog in de top’ van de elite rijkt.

Het Free Thought Project berichtte in februari over een Britse politiechef, die bevestigde dat wijlen oud premier sir Edward Heath vele tientallen kinderen heeft misbruikt, en dat diverse regeringsleden hebben meegeholpen om zijn misdaden verborgen te houden.

Volgens het Free Thought Project komt pedofilie in de politieke elite in Amerika en Europa heel vaak voor. In december werden in Noorwegen 51 leden van een pedoseks ring gearresteerd, waaronder twee politici, een sociaaldemocraat uit Oslo en een voormalige politicus van de (liberale) Vooruitgangspartij.

Deep State en media beschermen pedo’s in hoogste kringen

In Amerika zijn op dit gebied nog amper arrestaties geweest, wat geheel te danken is aan de ‘Deep State’ gecontroleerde linkse media, die iedereen monddood maken die het waagt serieuze vragen te stellen, laat staan aankondigt hier een onderzoek naar te willen verrichten en tegen op te willen treden.

Om een idee te geven van de gewetenloosheid en kwaadaardigheid van deze figuren: in januari eiste de veroordeelde kindermisbruiker Dennis Hastert, voormalig voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, dat zijn slachtoffers hem het geld moeten terugbetalen dat hij hen destijds gaf om hun mond te houden. Omdat één van hen zijn verhaal deed bij de FBI, belandde hij in de gevangenis. Daarom eist de dader nu een ‘schadevergoeding’ van zijn slachtoffer van $ 1,7 miljoen. (2)

Minstens zo opmerkelijk en veelzeggend is dat de Amerikaanse media geen enkele aandacht besteedden aan deze even schaamteloze als schandalige eis, net zoals ze het vanuit WikiLeaks bewezen Pizzagate-pedoschandaal vrijwel geheel negeerden, enkel omdat de Clintons en enkele van hun naaste medewerkers hier een centrale rol in spelen. Waar de media en de elite zich daarentegen wèl op focusten, was een platte opmerking die Donald Trump 11 jaar geleden tegen een vriend over vrouwen maakte.

Uitzonderingen bevestigen de regel

Hier en daar is er in reguliere Amerikaanse media nog een eerlijke, niet door de elite gekochte journalist te vinden. Verslaggever Ben Swann besteedde in januari op het lokale station CBS46 in Atlanta aandacht aan het Pizzagate schandaal, en niet om dit als een zogenaamde complottheorie belachelijk te maken. Hij noemde zelfs de nauwe banden van Hillary’s campagnemanager John Podesta met de hierboven genoemde veroordeelde pedofiel Dennis Hastert, alsmede ook Podesta’s grote ‘kunst’verzameling van schilderijen en foto’s van naakte kinderen.(3)

Antichristelijk pact tussen  linksgroen, linksliberaal en islam

Dat ook bijna de complete film- en muziekwereld in Amerika Donald Trump dagelijks verkettert zal minder vreemd worden gevonden in het licht van de uitspraken van acteur Elijah Wood, die in een interview zei dat heel Hollywood één grote pedofielen ring is en vol zit met acteurs, regisseurs en producenten die letterlijk op jacht zijn naar kinderen. (zie link onderaan).

Het bevestigt daarnaast het overwegend anti-christelijke en pro-islam (dat gedwongen kindhuwelijken toestaat, en wiens pedofiele profeet als de ‘beste mens ooit’ wordt gezien) wereldbeeld van linksgroen en links-liberaal, dat in zowel Amerika als Europa de nieuwsmedia als de entertainment industrie beheerst, en tevens waarom de islamisering van onze samenleving kritiekloos door hen wordt toegelaten, ondersteund en zelfs gepromoot en beschermd.

David D. Letterman

(1) Neon Nettle
(2) Inselpresse
(3) ZeroHedge (/ YouTube)
(4) Infowars
(5) Xandernieuws