• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

‘Dader aanslag Londen vermoedelijk moslim haatprediker Abu Izzadeen’

2017-03-22-19-45-03.abu izzadeen dader londen 22 maart 2017 a

Volgens diverse media wijzen de eerste foto’s uit dat de terrorist die vanmiddag bij het Britse parlement met een auto op voetgangers inreed vermoedelijk de moslim haatprediker Abu Izzadeen is (3). Bij de aanslag raakten 20 mensen ernstig gewond en zijn inmiddels 4 doden gevallen, waaronder een agent die door de terrorist met een mes werd neergestoken.

De man reedt met een SUV op de Westminster brug een groot aantal voetgangers ondersteboven. Foto’s en filmpjes van bloedende slachtoffers zijn overal op het internet te vinden. We benadrukken dat Izzadeens identiteit nog niet officieel is bevestigd door de politie.

Na de aanslag werd het Britse parlement afgegrendeld en werd premier Theresa May in veiligheid gebracht. Op dat moment was nog niet duidelijk of er meer terroristen waren. Op dit moment wordt weer gesproken van één dader, daar waar men eerder nog op zoek leek naar nog een terrorist. Volgens sommige berichten zou die tweede terrorist zich onder de vier doden bevinden.

Na talloze aanslagen met inmiddels honderden doden hoeven we niet meer te verwachten dat Europese politici ook maar iets veranderen aan hun open grenzen, massa immigratie en islamisering beleid. Dat zal zelfs in een verhoogd tempo worden voortgezet, in Nederland met steun van een groot deel van de bevolking, dat immers op partijen heeft gestemd die met hun politiek dit soort taferelen ook in Nederland mogelijk dreigen te maken.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Guido Fawkes
(4) Xandernieuws