• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

CDU coryfee Wimmer: ‘Psychopaat Angela Merkel schaft Duitse volk en democratie af’

2017-03-21-13-56-41.merkel verwelkomt islam terrorisme 01a

De met afstand gevaarlijkste vrouw van het Westelijk halfrond verklaarde enkele dagen geleden dat het Duitse volk voortaan ‘iedereen is die zich in Duitsland bevindt’, een uitgangspunt dat voor ons eigen land wordt onderschreven door GroenLinks.

CDU coryfee Willy Wimmer, voormalig vicepresident van de OVSE en oud defensie woordvoerder van de christendemocraten, haalt opnieuw hard uit naar bondskanselier Angela Merkel. ‘We weten ondertussen niet meer of we over Merkels beleid en de onbeschaamde chuzpe (brutaliteit) daarachter moeten lachen of huilen. Wie er ook ooit een aanslag op de democratie van plan was – in Angela Merkel zou hij de ideale persoon voor de rol van ‘liquidante’ hebben gevonden – een ijskoude, machtsbezeten en verraderlijke psychopaat.’

Wimmer zegt dat het Duitse volk de bondskanselier niet langer door mag laten gaan. In 2015 stelde Merkel zichzelf boven alle wetten en het parlement, door op eigen houtje het openen van de Duitse en Europese grenzen voor miljoenen moslimmigranten te bevelen, en alle bestaande nationale en internationale regels en wetten op immigratiegebied te overtreden en aan haar laars te lappen.

In de Bondsdag (het Duitse parlement) kreeg ze daar met uitzondering van de AfD de volledige steun van een ‘alle partijen beweging’ voor. Een vergelijkbaar antidemocratisch fenomeen – namelijk dat het feitelijk niets meer uitmaakt of u nu op christendemocraten, liberalen of linksgroenen stemt- dreigt zich overigens ook in Nederland af te tekenen, nu de VVD mogelijk met de extremistische afbraakpartij GroenLinks in zee gaat.

‘Merkel schaft Duitse volk af’

‘De bondskanselier gaat nu een stap verder,’ vervolgt Wimmer. ‘Ze schaft eigenmachtig het Duitse volk af. Zoals de uitspraken van de bondskanselier al enige tijd duidelijk maken, gaat ze doelbewust te werk. Onze wetten veegt ze aan de kant, want het Duitse volk bestaat enkel uit Duitse staatsburgers, en niet alle mensen die zich op Duits grondgebied bevinden (zoals ze nu beweert).’

‘Maar wie weet? Misschien wordt ‘Duitsland’ door deze dame afgeschaft. Iets anders kun je niet maken van hoe de bondskanselier zich enkele dagen geleden op de partijdag van de CDU in Mecklenburg-Vorpommern heeft gedragen. Wij hebben ons niet voor de eenheid van Duitsland ingezet om als ‘Duitsers’ aan de kant te worden gezet.’

‘Nog nooit zoveel antiamerikanisme in Berlijn’

Wimmer vindt het dan ook geen wonder dat Merkel het tijdens haar bezoek aan het Witte Huis overduidelijk absoluut niet kon vinden met president Donald Trump. ‘In de Duitse politiek is nog nooit zoveel antiamerikanisme geweest, mogelijk gemaakt door Merkel. Dat valt goed te begrijpen, want president Trump heeft de bondskanselier ononderbroken haar vertekende (wereld)beeld onder ogen gebracht. Voor president Trump is de VS een natie met een economie, en geen economie met een bepaald statelijk aanhangsel.’

Trump en Putin willen vrede, bondgenoten Europa verzetten zich

Trumps topadviseur Steve Bannon heeft ook de afgelopen dagen onderstreept dat de VS een natie met een eigen cultuur en missie is. ‘Dat zouden wij ook kunnen zijn, indien wij een regering zouden hebben die het vredesgebod in de grondwet uitvoert, in plaats van aan de ene na de andere onwettige Amerikaanse oorlog mee te doen. Men moet in Brussel en Berlijn de indruk hebben dat ze Trump wegens zijn vredesplannen zo moeten aanvallen omdat ze met zijn voorgangers met alles hebben meegedaan.’

De CDU coryfee noemt het bizar dat Trump bij zijn Russische collega Putin meer bereidheid vindt voor een andere koers die gericht is op vrede en samenwerking, dan bij de zogenaamde Europese ‘bondgenoten’. ‘En dat wat de bondskanselier in Sachsen als het ‘Duitse volk’ heeft omschreven, kan iedere Duitser alleen maar ‘ziek’ noemen. Het is aan het Grondwettelijke Hof om de consequenties uit dit permanente onrecht ‘a la Horst Seehofer’ te trekken.’

David D. Letterman

(1) Anonymous News
(2) Xandernieuws