• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Zweedse agenten woedend: Migrant verkracht 13 jarig meisje en krijgt 2 maanden cel

Zweedse hoofdrechercheur, al 47 jaar in dienst: ‘Ik ben zo verrekte moe van dit alles – ‘We moeten liegen over de afkomst van de daders’

2017-02-08-13-04-32.zweden politie migranten 02a

De vraag rijst of Zweden nog wel een veilig land is om op vakantie te gaan, of überhaupt een bezoek aan te brengen.

Een Facebook-tirade van een Zweedse agent over de enorme misdaad- en verkrachtingsexplosie die zijn land teistert als direct gevolg van het toelaten van grote aantallen moslimmigranten door de linkse regering, gaat de halve wereld over. De woede van steeds meer Zweedse burgers is te begrijpen, aangezien de gerechtelijke macht net als de overheid het autochtone volk op schaamteloze wijze verraadt met schokkende uitspraken, zoals een Syrische migrant die slechts 2 maanden cel krijgt nadat hij een 13 jarig Zweeds meisje anaal had verkracht. En dat was niet eens zijn eerste slachtoffer.

Twee meisjes verkracht = twee maanden cel

De Syriër Mohammed verkrachtte het meisje in de toiletruimte van een school. Op zijn Zweedse ID bewijs staat dat hij geboren is in 1998 en dus meerderjarig is, maar de rechter nam zijn plotseling opgedoken ‘Syrische’ papieren, die beweren dat hij in werkelijkheid nog maar 17, is klakkeloos over, en berechtte hem daarom als een minderjarige.

Behalve slechts 2 maanden cel werd hij ook veroordeeld voor het betalen van een boete van $ 2800,-. Dat zal vermoedelijk geen enkel probleem zijn, want net als in landen zoals Duitsland en Nederland betaalt de Zweedse overheid het overgrote deel van het levensonderhoud –zoals gratis zorg- van migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika.

Mohammed werd ook aangeklaagd voor het verkrachten van een 14 jarig meisje onder dezelfde omstandigheden, maar de rechtbank besloot dat dit ‘kindermishandeling’ was en geen verkrachting, omdat het meisje ‘in bepaalde mate had meegewerkt’ aan haar eigen verkrachting. Had Mohammed niet een bepaalde huidskleur, niet een bepaalde afkomst en niet een bepaalde religie gehad –kortom: was hij een geboren blanke Zweed geweest-, dan had hij hoogstwaarschijnlijk voor jaren de cel in gemoeten.

Westerse media bagatelliseren of negeren misdaden migranten

Zoals verwacht kon worden verschenen Mohammeds misdaden op niet één Engelstalige site van grote Zweedse media, waarmee ze bevestigden dat president Trump enkele dagen geleden niet voor niets zei dat de reguliere media opzettelijk de misdaden en aanslagen door migranten bagatelliseren of negeren.

Twee Zweedse agenten konden het niet meer aanzien in wat voor anarchistische islamistische puinhoop hun ooit vredige en stabiele land aan het veranderen is, en klapten uit de school over de gigantische misdaad- en verkrachtingsgolf door migranten, waarmee het land al vele jaren een plek in de wereld top-3 van landen met de meeste verkrachtingen heeft ‘verdiend’. (2)

‘Dit is verboden aan jullie te vertellen, maar ik doe het toch’

Peter Springare, hoofdrechercheur zware misdaden bij de politie in Örebro, met 47 dienstjaren achter zijn naam, liet zijn woede over het onrecht in zijn land de vrije loop op Facebook. ‘Ik ben zo verrekte moe van dit alles. Waarschuwing: wat ik nu ga schrijven is niet politiek-correct, maar dat kan me niets meer schelen. Wat ik met jullie belastingbetalers ga delen is verboden voor ons ambtenaren om door te vertellen. Dat leidt doorgaans tot einde carrière en een uitkering, hoewel het allemaal waar is.’

‘Hier gaan we: dit is wat ik deze week van maandag tot vrijdag heb behandeld: verkrachting, verkrachting, beroving, ernstige mishandeling, verkrachting met geweld, verkrachting, afpersing, chantage, aanranding, geweld tegen de politie, bedreiging van de politie, drugsmisdrijf, drugs, misdaad, zwaar vergrijp, poging tot moord, nog een verkrachting, nog een afpersing, en mishandeling.’

‘Tal van Mohammeds uit Irak, Syrië, Turkije, Afghanistan en Somalië’

‘De verdachte daders: Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, nog een, nog een, nog een, Christopher. Wat, klopt dat? Ja, een Zweedse naam sloop erin bij een drugsmisdrijf. Maar verder: Mohammed, Mahmod Ali, en weer, en weer. De landen van de misdadigers van deze week: Irak, Irak, Turkije, Syrië, Afghanistan, Somalië, Somalië, weer Syrië, Somalië, onbekend, onbekend land, Zweden. Van de heft van de verdachten weten we het niet zeker, omdat ze geen geldige papieren hebben. Wat op zichzelf al inhoudt dat ze liegen over hun nationaliteit en identiteit.’

Bejaarden, scholen en gezondheidszorg betalen hoogste prijs

‘En onze bejaarden? Die zijn op hun knieën gebracht. Onze scholen zijn een zootje. De gezondheidszorg is een inferno. De politie heeft het helemaal gehad, etc.. We weten allemaal waarom, maar niemand durft de reden te vertellen, omdat Zweden altijd de mythe van een keurige samenleving overeind wil houden, die onbeperkte middelen heeft om aan het front te staan van de enige politiek-correcte optie in deze dysfunctionele wereld, wat enkel een andere naam is voor ons verwoestende en zelfdestructieve gedrag.’

Veel bijval van burgers, politiek-correcte elite noemt hem racist

Het zal niemand verrassen dat de hoofdrechercheur een storm in zijn land ontketende. Veel gewone Zweden juichten zijn openheid toe en waren dankbaar dat er eindelijk iemand bij de overheid de waarheid durft te spreken. Alles wat links, progressief, liberaal en christendemocraat is, verketterde hem -net als hun collega’s in ons eigen land zouden doen- als een racist en xenofoob. De autoriteiten stellen een onderzoek naar hem in om te zien of hij de politieregels heeft overtreden.

‘Als je het criminaliteitsprobleem van immigranten niet kan bespreken zonder dat iemand dit racistische propaganda noemt, hebben we enorme problemen in dit land,’ reageerde Springare. ‘Het probleem is dat niemand erover wil praten.’ Omdat hij dat wel deed, kreeg hij binnen no-time 75.000 volgelingen op zijn Facebook, en werden bij het politiebureau in Örebro minstens 60 boeketten voor hem afgeleverd, een ‘bloemenbom’ van zijn fans.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Xandernieuws