• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden

Door regering Obama afgedwongen coup in het Vaticaan, bedoeld om de oorspronkelijke Katholieke Kerk te vernietigen en een extreemlinkse globalistische paus aan de macht te helpen, verborgen gehouden voor de wereld

2017-02-03-14-48-07.soros clinton franciscus 01a

Een groep katholieke lekenleiders heeft president Trump gevraagd om onderzoek te doen naar diverse bronnen en bewijzen –waaronder WikiLeaks emails- waaruit zou blijken dat president Obama, Hillary Clinton en multimiljardair annex globalist George Soros verantwoordelijk zijn voor een coup in het Vaticaan, waardoor ze paus Benedictus in 2013 tot aftreden dwongen, en hem vervingen door de extreemlinkse paus Franciscus. Die viel vervolgens vooral op door zijn afbraak van traditionele katholieke waarden, zijn knieval voor de islam, zijn Marxistische ideeën voor de wereldeconomie, zijn steun voor de oprichting van een VN-wereldregering, en het virulent promoten van de massale immigratie van miljoenen moslims naar Europa.

Het was sinds 1415 niet meer voorgekomen dat een paus voortijdig aftrad, en uit vrije wil sinds 1294 niet meer. In 2013 werd er druk gespeculeerd over de ware redenen, omdat het nooit voorkomt dat een paus zijn ambt daadwerkelijk enkel om ‘gezondheidsredenen’ neerlegt.

‘Benedictus afgezet door dwang, omkoping en chantage VS’

De katholieke leiders zouden inmiddels bewijs hebben dat Benedictus’ aftreden alles behalve vrijwillig was, maar dat hij werd afgezet in wat letterlijk een ‘Katholieke Lente’ werd genoemd. President Obama, Hillary Clinton en George Soros gebruikten een combinatie van diplomatieke druk, politieke chantage en financiële macht om door dwang, omkoping en chantage een ‘regime verandering’ in het Vaticaan af te dwingen, om de in hun ogen te conservatieve Benedictus te vervangen door Franciscus, die al snel dè religieuze woordvoerder van internationaal (extreem-) links en de pro-islamitische globalisten werd.

Veel gewone katholieke gelovigen en lagere geestelijken zijn zich de afgelopen jaren vervreemd gaan voelen van hun kerkleiders, en vooral van Franciscus. ‘Wij hebben specifiek redenen om te geloven dat een ‘regime verandering’ in het Vaticaan op touw werd gezet door de regering Obama,’ schreven de katholieke lekenleiders in hun brief van 20 januari aan president Trump. ‘Wij zijn verontrust door de ontdekking dat in het derde jaar van de eerste termijn van Obama uw eerdere tegenstander, minister van BuZa Hillary Clinton, samen met andere regeringsofficials een katholieke ‘revolutie’ voorstelden, waarmee de uiteindelijke ondergang van wat er nog over is van de Katholieke Kerk in Amerika zou worden gerealiseerd.’

Complot om ‘middeleeuwse dictatuur’ in Vaticaan te verwijderen

Bij de brief werden documenten en artikelen als bewijs gesloten, inclusief de berucht geworden WikiLeaks emails over Soros, Clinton en haar pedofiele campagnemanager John Podesta. Deze enorme lading van vele tienduizenden emails blijkt ook discussies te bevatten van Podesta en andere ‘progressieven’, die van plan waren om ‘de middeleeuwse dictatuur’ in de Katholieke Kerk te verwijderen.

The New American berichtte in oktober 2016 dat Podesta, vertrouweling van Clinton en persoonlijk uitgekozen door de ultralinkse globalist George Soros, al in 2011 in een email schreef dat hij en andere activisten aan een ‘Katholieke Lente’ revolutie werkten, een duidelijke verwijzing naar de door de Obama/Clinton/Soros kliek georganiseerde, desastreus verlopen ‘Arabische Lente’, waarmee islamisten en radicale jihadgroepen aan de macht konden komen, zoals het door de regering Obama, Turkije en Saudi Arabië gecreëerde, gefinancierde en bewapende ISIS, dat onder andere werd ingezet om –tot nu toe tevergeefs- de Syrische president Assad ten val te brengen en tegelijkertijd het christendom in Irak en Syrië uit te roeien.

Podesta reageerde in zijn mail op Sandy Newman, een andere extreemlinkse radicaal die door Soros wordt betaald. Newman is de oprichter van het ‘progressieve’ Voices for Progress, en vroeg Podesta om advies over de best mogelijke manier om ‘het zaad van de revolutie’ in de Katholieke Kerk te planten, wat hij als een ‘middeleeuwse dictatuur’ omschreef.

‘Missie Franciscus lijkt het leiden van linkse agenda’

Ongeveer een jaar na deze geheime emailswisseling trad paus Benedictus XVI op zeer ongebruikelijke wijze af, om te worden vervangen ‘door een paus wiens duidelijke missie is een spirituele stem te geven aan de radicale ideologische agenda van internationaal links. Het pontificaat van paus Franciscus heeft daarna talloze keren zijn eigen legitimiteit in twijfel getrokken,’ vervolgden de bezorgde katholieke leiders in hun brief.

‘Wij blijven verbijsterd door het gedrag van deze ideologisch geladen paus, wiens missie lijkt de seculiere agenda’s van links te bevorderen, in plaats van het leiden van de Katholieke Kerk in haar heilige missie. Het is simpelweg niet de juiste rol van een paus om dermate met politiek bezig te zijn, dat hij nu wordt gezien als de leider van internationaal links.’

Daarom wordt president Trump gevraagd om nauwgezet onderzoek te doen naar de betrokkenheid van de toenmalige Amerikaanse regering en George Soros bij het heimelijk afzetten van paus Benedictus, en het aanstellen van zijn opvolger Franciscus. Ze wijzen onder andere op de geheime ontmoeting van vicepresident Joe Biden en paus Benedictus op 3 juni 2011 in het Vaticaan, en het feit dat de bevroren internationale financiële transfers van het Vaticaan precies één dag nadat Benedictus zijn aftreden bekend maakte, weer werden hervat.

Soros brein achter staatsgreep Oekraïne en migranteninvasie Europa

De resultaten van dit onderzoek zullen niet alleen voor katholieken, maar voor de hele wereld buitengewoon interessant zijn, zeker als bedacht wordt dat George Soros zijn geld en macht al jaren inzet om vaak gewelddadige linkse revoluties –zoals de staatsgreep in Oekraïne- in gang te zetten, en hij de laatste weken de anarchistische anti-Trump protesten in de Verenigde Staten aanstuurt en financiert.

Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren uitgebreid gedocumenteerd hoe de Joden-, christen- en Rusland hatende George Soros –overigens zelf afkomstig uit een niet-praktiserend Joods gezin- één van de meesterbreinen is achter de massale moslim migranteninvasie van Europa, waarin hij via zijn ‘Open Society’ NGO’s nauw samenwerkt met Brussel en diverse Europese (hulp)organisaties.

David D. Letterman

(1) Your News Wire
(2) Xandernieuws