• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Frankrijk zet helft van leger in tegen dreigende burgeroorlog in 20 steden’

Operatie Sentinelle: Franse leger probeert controle over land weer terug te krijgen – Le Figaro: Miljardensubsidies voor migrantenwijken hebben 40 jaar lang niets geholpen, maar enkel de sociale vrede gekocht

2017-02-18-14-42-41.parijs feb rellen 02a

Om de aanhoudende gewelddadige migrantenrellen in Parijs en zo’n 20 andere steden –waaronder Lille, Nantes en Rouen- te stoppen, zou de Franse overheid volgens bloggers en Twitter gebruikers al de helft van het leger hebben ingezet. De regels voor het gebruik van vuurwapens door agenten, gendarmes, soldaten en anti-terreureenheden zijn versoepeld, omdat steeds meer van hen met grof geweld te maken krijgen, en daarmee in een feitelijke burgeroorlog terecht zijn gekomen.

Complete migrantenwijken ‘in vlammen’

Stenen, stalen staven, molotov cocktails, brandende auto’s – het is al de hele week een chaos in grote delen van Parijs, en inmiddels ook in tal van andere steden. De aanleiding was de arrestatie van een 22 jarige zwarte Afrikaan, die met een wapenstok zou zijn verkracht. Hoewel de politie aanvankelijk ontkende dat dit was gebeurd, was het gerucht voor migranten voldoende aanleiding om hun straten en wijken in een oorlogszone te veranderen. Ook het alsnog schorsen van vier bij de arrestatie betrokken agenten bleek de gemoederen niet te bedaren.

In het oosten van Parijs zijn vier geïslamiseerde voorsteden vrijwel onbegaanbaar geworden. De 50.000 inwoners hebben de opdracht gekregen om hun woningen voorlopig niet te verlaten. De Express schrijft letterlijk dat de wijken ‘in vlammen’ staan. Op internet zijn tal van video’s te vinden (2) waarop is te zien hoe gemaskerde mannen alles en iedereen aanvallen en auto’s in brand steken, waaronder ook een gehandicaptenwagentje. Agenten krijgen molotov cocktails voor hun kiezen, journalisten raken gewond.

Operatie Sentinelle: Leger permanent in eigen land ingezet

De socialistische Franse president Francois Hollande heeft de noodtoestand, die werd uitgeroepen na de aanslagen op 13 november 2015, toen moslimterroristen in Parijs 130 mensen vermoordden, opnieuw verlengd. Dat gebeurde ook al na de islamitische terreuraanslag in Nice in juli, waarbij 86 mensen door een Tunesiër met een vrachtwagen werden doodgereden.

Met ‘Operatie Sentinelle’ zet Frankrijk sinds vorig jaar voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog op grote schaal het leger in om de controle over de steden te behouden, en te voorkomen dat deze wegzinken in criminaliteit, geweld en chaos door rebellerende moslimmigranten. Synagoges, kunstgalerijen, musea, kleuterscholen, metrostations en –heel politiek-correct- ook moskeeën worden vrijwel permanent beschermd door soldaten.

Le Figaro: Miljardensubsidies voor no-go zones hebben niets geholpen

De bekendste Franse krant Le Figaro wijst erop dat ‘op ons staatsgebied al 40 jaar lang de rechteloze zones (islamitische no-go zones)zich uitbreiden. Er vloeiden miljardensubsidies, zonder dat er iets veranderde. Integendeel, dit geld heeft er vaak toe gediend om de sociale vrede te kopen. Zelfs de onlusten van november 2005, die zich over heel Frankrijk uitbreidden, zijn geen les geweest.’

‘Zodra de branden waren gedoofd, hebben de drugsbazen en onruststokers hun wijken weer onder hun controle gebracht. Een kleine 70 dagen voor de presidentsverkiezingen hoeven we niet op de scheidende president te rekenen om daar een antwoord op te vinden.’

Cruciale 10%: chaos en geweld zal zich over heel Europa uitbreiden

Frankrijk is het eerste Europese land waar het aantal moslims de cruciale 10% grens heeft overschreden. De historie wijst uit dat overal waar wordt toegestaan dat de islam zijn gang kan gaan, moslims een parallelle samenleving voor zichzelf creëren en zich onttrekken aan de wetten van het land, geweld, criminaliteit, onderdrukking om zich heen grijpen.

Met het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten proberen de EU-leiders al binnen enkele jaren een moslimminderheid van 10% tot 20% van de bevolking te creëren. De geplande puinhoop die hierdoor ontstaat zal net als in Frankrijk nu al het geval is worden aangegrepen om op grote schaal agenten en soldaten in te zetten, en uiteindelijk permanent de noodtoestand uit te roepen.

De ontstane chaos zal worden aangegrepen om de rechten van gewone Europeanen voor onbepaalde tijd op te schorten, waardoor er in feite een verkapte staatsgreep zal worden gepleegd, die bedoeld is om alle resterende nationale macht, soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht aan Brussel over te dragen.

Allerlaatste kans?

De verkiezingen op 15 maart zijn vermoedelijk de allerlaatste kans voor ons volk om nog op democratische wijze Franse toestanden –en daarna veel erger- te voorkomen. Als zo’n onveilige toekomst vol onzekerheid, geweld en islam u echter aanstaat, kan u natuurlijk ook à la Frankrijk opnieuw een fatale links-liberale ‘islam paaiers’ coalitie aan de macht helpen. Die zal onze grenzen gewoon openlaten, de verspreiding van de islamitische haatideologie geen strobreed in de weg blijven leggen, en iedereen die het nog waagt om hier openlijk kritiek op te hebben, wegens ‘racisme’ hard aanpakken.

Hoeveel van ons daadwerkelijk beseffen dat het twee seconden voor 12 is en ons land en ons continent op een cruciaal keerpunt staan, zal op 15 maart –en later dit jaar ook in Frankrijk, Duitsland en mogelijk ook Italië- moeten blijken. De geschiedenis (jaren ’30-’40) leert echter dat vooral ons volk kampioen in het bedrijven van struisvogelpolitiek is, waarbij het overigens flink wordt ‘geholpen’ door de massa(propaganda-)media. Hebben wij wèl de lessen van het verleden geleerd?

David D. Letterman

(1) Epoch Times
(2) YouTube 1 / YouTube 2
(3) Xandernieuws