• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

VN wist Israël compleet van de kaart in Palestijnse schoolboeken

Verenigde Naties moedigen haat en antisemitisme aan, en veroorzaken zo mede toekomstige bloedige oorlog op leven en dood – Europese Unie bespioneert met drones Joodse plaatsen en Israëlische legerbases

2017-01-04-14-20-47-kaartjes-vn-schoolboeken-palestijnen-01a

Israëlische steden zijn plotseling Arabisch geworden, en op de wereldkaart is de complete de Joodse staat in ‘Palestina’ veranderd.

Als Israël nu maar akkoord gaat met een Palestijnse staat in Gaza, Judea, Samaria en Oost Jeruzalem, dan komt er eindelijk vrede. Dat is althans de redenatie van een groot deel van de internationale gemeenschap, inclusief de VN, dat om die reden al tientallen jaren zijn meeste pijlen vooral op de kleine Joodse staat richt. In werkelijkheid staat de VN volledig achter het islamitische streven om Israël letterlijk compleet van de kaart te vegen. Op de VN scholen in de Palestijnse gebieden is het al zover: daar krijgen de kinderen uitsluitend kaartjes te zien waarin héél Israël is veranderd in een Judenrein ‘Palestina’.

Het einddoel van alle Palestijnse organisaties, inclusief het zogenaamd ‘gematigde’ Fatah van de Palestijnse Autoriteit van president Mahmoud Abbas, is hetzelfde: de vernietiging van de Joodse staat. De zogenaamde ‘erkenning’ van Israël door de PA is er enkel eentje voor ‘de bühne’ geweest, want in realiteit is dit streven nooit uit het handvest van Fatah gehaald.

Het rivaliserende Hamas heeft er daarentegen nooit een geheim van gemaakt dat ‘geen centimeter van Palestina’ (héél Israël) Joods grondgebied mag blijven. Tijdens de laatste rakettenoorlog die de jihadgroep tegen Israël begon bleken de VN scholen op de Gazastrook hun ruimtes open te stellen voor de opslag van raketten en andere projectielen die de terroristen op Israëlische dorpen en steden afschoten.

Geen enkele vermelding van historische Joodse band met Israël

In tenminste drie schoolboeken van het Palestijnse ministerie van Onderwijs, die worden gebruikt in de scholen van het United Nations Relief and Works Agency (UNRWA) in Gaza en op de Westelijke Jordaanoever, staat te lezen dat Israël niets anders dan een ‘koloniaal’ project is van Zionistische Joden uit Europa, die de Arabieren uit hun land zouden hebben verjaagd.

Van de duizenden jaren oude historische band van de Joden met Israël en Jeruzalem wordt geen enkele melding gemaakt, noch van de Joodse heilige plaatsen, zoals de Klaagmuur, het Graf der Aartsvaderen, en Rachels Graf. Die worden –ondanks het feit dat de islam pas in de 7e eeuw ontstond- allemaal islamistisch genoemd, en zouden ‘illegaal’ door de Joden worden geclaimd. In realiteit is exact het omgekeerde het geval.

De massamoorden op Joden door Arabieren in 1929 in Safed, Hebron en Jeruzalem – dus bijna 20 jaar vóórdat Israël überhaupt bestond- wordt de ‘Al Buraq opstand’ genoemd, zogenaamd om te voorkomen dat de Joden deze plaatsen zouden bezetten. De Joden zijn echter altijd in hun oude –door de geschiedenis heen door meerdere machten bezette- land gebleven, terwijl de meeste van de huidige Arabieren die zich pas sinds 1967 ‘Palestijnen’ noemen daar pas in de vorige eeuw zijn gekomen.

Hebreeuwse taal en Joodse plaatsen uitgewist

In de VN-schoolboeken wordt zelfs het bestaan van de Hebreeuwse taal uitgewist. In één van de boeken staat een postzegel afgedrukt uit de periode van het Britse mandaat. Op het oorspronkelijke exemplaar staan zowel Engelse, Hebreeuwse als Arabische teksten, maar in het schoolboek is de Hebreeuwse tekst zwart gemaakt.

‘Natuurlijk’ wordt tevens nergens ook maar genoemd dat er ook na 1948 Joden in Israëlische steden en dorpen leefden. De metropool ‘Tel Aviv’ bestaat niet, en heeft de naam ‘Tel al-Arabia’ genoemd. Alle andere Israëlische plaatsen hebben eveneens Arabische namen gekregen.

De Palestijnse leider Mahmoud Abbas heeft op aandringen van de VS weliswaar beloofd om nieuwe schoolboeken op te stellen, maar het comité dat hiervoor in het leven werd geroepen moet nog voor de eerste keer bij elkaar komen (1). Zoals bij vrijwel alle eerdere Palestijnse beloften aan het Westen zal het ook nu vooral bij vage toezeggingen of –zoals nog vaker- regelrechte leugens blijven.

EU-drone bespioneert Joodse plaatsen en Israëlische legerbases

Behalve het feit dat de Europese Unie deze nooit ophoudende antisemitische haatcampagne jaarlijks met honderden miljoenen euro’s financiert, lijken nu ook in militair opzicht de eerste stappen tegen Israël te worden gezet. Eergisteren stortte een EU-drone op de berg Hebron neer. Dit onbemande toestel bleek opnames te bevatten van de Joodse plaatsen in Judea en Samaria, inclusief bases en gebouwen van het Israëlische leger. (2) Het is vooralsnog niet bekend of deze beelden aan Palestijnse terreurorganisaties zouden worden doorgegeven.

Tegelijkertijd arriveerden negen EU parlementariërs van het comité Buitenlandse Zaken gisteren in Israël om in het licht van het snel groeiende aantal terreuraanslagen in Europa te leren van de schat aan ervaring die Israël daar sinds zijn oprichting in 1948 mee heeft opgedaan. (3)

VN en EU werken mee aan nieuwe Holocaust

Met het financieren en politiek steunen van de Palestijnse (terreur)organisaties werken zowel de VN als de EU doelbewust mee aan een nieuwe Holocaust poging, die deze keer door de islam zal worden ondernomen, vooral omdat Allah in de Koran de moslims heeft bevolen om alle Joden uit te roeien. Die kunnen zich deze keer echter wèl verdedigen, waardoor in deze toekomstige oorlog op leven en dood wel eens vele miljoenen slachtoffers zouden kunnen vallen.

David D. Letterman

(1) Ynet News
(2) DEBKA
(3) Arutz 7
(4) Xandernieuws