• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Tsjechische president waarschuwt Europa voor moslim ‘super-Holocaust’

Tsjechisch ministerie van Binnenlandse Zaken wil burgers recht geven vuurwapens te gebruiken tegen terroristen – ‘Grieken kunnen schulden aan Europa afbetalen door economische migranten naar eilanden te deporteren’

2017-01-08-14-18-14-eurabia-03c

De Tsjechische president Milos Zeman waarschuwt zijn land en Europa voor een ‘super-Holocaust’ door grote aantallen moslim terroristen die nu als ‘vluchtelingen’ onze landen worden binnengelaten. Het ministerie van Binnenlandse Zaken bereidt daarom een grondwetswijziging voor die het burgers mogelijk maakt zich met vuurwapens tegen terroristen te verdedigen.

De 71 jarige Zeman is één van de zeer weinige Europese politici die zijn eigen land en cultuur intact wil houden, en niet wil laten islamiseren. Om deze redenen wordt hij door de rest van het Europese establishment, en vooral door Brussel, gehaat.

Deportaties om ‘super-Holocaust’ te voorkomen

Vorig jaar stelde de flamboyante president voor om economische migranten naar ‘onbewoonde Griekse eilanden’ te deporteren, of naar ‘lege plekken in Noord Afrika’. Het plaatsen van mogelijk van honderdduizenden moslimmigranten op eilanden zou een goede manier zijn voor de Griekse overheid om de enorme schuldenlast aan Europa af te betalen.

Tsjechië heeft op een bevolking van 10,5 miljoen slechts een kleine 4000 moslims toegelaten – totaal, dus niet alleen het aantal vluchtelingen van de afgelopen 2 à 3 jaar. Toch vreest Zeman een ‘super-Holocaust’ door moslim terroristen, reden waarom hij zijn onderdanen oproept zich te bewapenen. Ook zouden er onmiddellijk metaaldetectors zijn geplaatst bij toeristische trekpleisters in Praag.

Tsjechen moeten zich met vuurwapens kunnen verdedigen

Dat het meer dan retoriek is wordt bevestigd door het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat een grondwetswijziging voorbereidt die het mogelijk maakt dat Tsjechen zich legaal met vuurwapens tegen moslimterroristen mogen verdedigen. Nu al is het erg makkelijk om aan een wapen te komen. Je moet minimaal 21 jaar zijn, aantonen iets van de werking van wapens te weten, en geen strafblad hebben. Er zijn al zo’n 800.000 geregistreerde vuurwapens, en 300.000 mensen met een vergunning.

Ook hiermee gaat Tsjechië rechtstreeks tegen Brussel in, dat juist nog strengere wapenwetten aan het opleggen is, zodat de Europeanen in ieder land straks volkomen weerloos zullen zijn als de moslim ‘super-Holocaust’ ooit realiteit wordt.

Zeldzame sociaaldemocraat

Zemans anti-islam koers is extra opvallend als bedacht wordt dat hij een sociaaldemocraat (en voormalige communist) is, en dus geen ‘rechtse populist’ kan worden genoemd. Vooral in West en Noord Europa voeren sociaaldemocratische partijen juist een politiek die exact het tegenovergestelde doet, namelijk zoveel mogelijk moslims naar Europa halen, en onze samenleving dwingen om zich stap voor stap aan hun religieuze haatideologie, de islam, aan te passen.

Extremistische politicus wil vluchtelingen in Theresienstadt plaatsen

Sommige zaken gaan overigens ook de Tsjechen te ver, zoals de extremistische, antisemitische politicus Adam Bartos die op zijn Facebook opriep om vluchtelingen in het voormalige Nazi concentratiekamp Theresienstadt te plaatsen. De politie onderzoekt of zijn opmerkingen (‘Waarom tentenkampen bouwen voor vreemdelingen? We hebben de prachtige fortenstad Terezin waar we ze kunnen concentreren, voordat ze met treinen terug naar huis worden gebracht’) strafbaar zijn.

Theresienstadt was een Nazi doorvoerkamp van waaruit zo’n 144.000 Joden naar de vernietigingskampen in Polen werden doorgestuurd. Zo’n 33.000 Joden stierven in het doorvoerkamp zelf.

Bartos heeft een blog getiteld ‘Hall of Jewish Fame’, waarop hij een lijst met politici, journalisten en andere publieke figuren heeft gezet die van Joodse oorsprong zouden zijn. Gelukkig is hij niet bijster populair in Tsjechië: zijn partij slaagde er vorig jaar namelijk niet in om tijdens de Europese verkiezingen ook maar één zetel te behalen.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Xandernieuws