• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Terrorist vliegveld Florida meldde FBI in november voor ISIS te moeten vechten’

2017-01-07-00-19-10-fort-lauderdale-shooting-esteban-santiago-ruiz-03a

De 26 jarige Esteban Santiago-Ruiz, een ex militair die vandaag op de luchthaven van Fort Lauderdale (Florida) vijf mensen doodschoot (Twitter smartphone filmpje van slachtoffers) en er ook een aantal verwondde, meldde zich volgens CBS News in november bij de FBI met de mededeling dat hij in Irak gedwongen werd * om voor ISIS te vechten. Santiago-Ruiz stond in 2011 en 2012 al eens op de radar vanwege kinderporno, maar werd nooit opgepakt. – *UPDATE 14.55

De slachtoffers waren passagiers die bij de bagageband op hun koffers wachtten. De ruimte is officieel een ‘gun-free’ zone, maar dat kon niet voorkomen dat de latino een vuurwapen mee naar binnen kon nemen.

Een lokale verslaggever berichtte dat Estebans tante in Union City (New Jersey) hem verteld heeft dat hij na zijn dienst in Irak ‘zijn verstand verloor’. Ook zou hij psychologische behandelingen hebben gehad in Alaska, toen hij dienst deed bij de Nationale Garde.

Aanvankelijk werd gemeld dat de terrorist met een vlucht uit Canada was gearriveerd, maar de Canadese ambassade heeft dat ontkend.’

(In het oorspronkelijke bericht van afgelopen nacht was nog niet duidelijk of hij dit op eigen houtje deed, of dat het leger hem hiertoe dwong, of dat hij dreigde nog voor ISIS te zullen gaan vechten)

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Xandernieuws