• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

President Trump legt immigratie uit 7 moslimlanden aan banden

Ministerie van Milieubescherming krijgt media blackout opgelegd en mag geen nieuwe contracten en subsidies meer verlenen

2017-01-25-02-00-32.trump toespraak inauguratie 01a

Volgens een peiling is 72% Amerikanen het eens met Trumps uitspraak dat de politiek in Washington jarenlang enkel aan zichzelf gedacht heeft, terwijl ze de gewone man de lasten hebben laten dragen (wat ook de Nederlanders bekend in de oren klinken).

Na zijn besluit om de door Obama stilgelegde Keystone geplande pijpleiding van Canada naar Texas nieuw leven in te blazen –wat zo’n 42.000 banen zal opleveren- staat president Trump op het punt een andere ‘executive order’ te ondertekenen, waarmee de immigratie uit zeven moslimlanden, te weten Iran, Irak, Libië, Somalië, Soedan, Syrië en Jemen, aan banden wordt gelegd.

Tevens overweegt het ministerie van Homeland Security om het Syrische vluchtelingenprogramma compleet te beëindigen, en visums voor mensen uit landen met een moslimmeerderheid op te schorten. (1)

Uitgavenstop op ministerie van Milieubescherming

Gisteren besloot Trump ook al om de EPA, het ministerie van Milieubescherming, een media blackout op te leggen, en het personeel te verbieden om nieuwe contracten en subsidies te verlenen. Voorlopig zal daar eerst toestemming van het Witte Huis voor moeten worden gegeven. Het EPA heeft jaarlijks miljarden te besteden. (2)

De media blackout is het gevolg van enkele negatieve tweets over de inauguratie van Trump, zoals het plaatsen van de gretig door de Europese massamedia herhaalde leugen dat er honderdduizenden mensen minder waren komen opdagen dan tijdens de inauguratie van Barack Obama (3).

72% eens met Trumps aanval op elite in Washington

Tijdens die inauguratie viel Trump ongekend hard uit tegen de gevestigde orde. Volgens een Rasmussen Report peiling is 72% van de Amerikaanse kiezers het eens met Trumps uitspraak dat ‘een kleine groep in onze hoofdstad te lang de voordelen van het regeren hebben geplukt, terwijl het volk de lasten heeft moeten dragen.’ (4)

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) The Post
(4) Infowars
(5) Xandernieuws