• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

President Trump belooft macht aan volk terug te geven en grenzen te beschermen

Voor het eerst in 32 jaar nam een Joodse Rabbi deel aan de ceremonie

2017-01-20-19-47-21.president trump ingezworen 01a

In zijn inauguratie toespraak heeft president Donald Trump het Amerikaanse volk beloofd de macht van Washington terug te geven ‘aan jullie, het volk’. Obama moest toehoren hoe Trump de VS omschreef als een land dat uiteen wordt gescheurd door misdaad en sociale spanningen. ‘Deze Amerikaanse bloedbaden stoppen nu, en wel meteen. De vergeten mannen en vrouwen van ons land zullen niet langer vergeten worden. Iedereen luistert nu naar jullie.’

Ook beloofde hij de grenzen te beschermen tegen ‘de plunderingen van andere landen die onze producten maken, onze bedrijven stelen en onze banen vernietigen.’ De ontelbare gesloten fabrieken van de afgelopen jaren noemde hij ‘grafstenen’. De vorige regering heeft volgens hem ‘miljarden uitgegeven aan het verdedigen van de grenzen van andere landen, maar geweigerd die van ons te verdedigen.’

De 45e Amerikaanse president stelde dat het land ‘de nodige ontberingen zal lijden, maar dat we de klus zullen klaren… Samen zullen we Amerika weer sterk, welvarend, trots en veilig maken. En ja, samen zullen we Amerika weer geweldig maken.’ (1)

De verliezer van de verkiezingen, Hilary Clinton, kreeg nog een pijnlijk moment te verduren toen ze werd onthaald op boe-geroep op het moment dat ze de inauguratie aankondigde. Sommigen riepen ‘sluit haar op!’, verwijzend naar onder andere het emailschandaal van vorig jaar, toen bleek dat Hillary thuis illegaal staatsgeheimen op haar onbeveiligde computer bewaarde, en hier onder ede over loog. (2)

Voor het eerst in 32 jaar nam een Joodse Rabbi deel aan de ceremonie. (3) En waren hier en daar wat agressieve en soms ook gewelddadige linkse protesten in de hoofdstad, maar niets dat ook maar enigszins wees op de aangekondigde massale opstand en totale chaos. (4)

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Xandernieuws