• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Obama ontneemt staten hun macht en zet grote stap naar annuleren verkiezing Trump

Verenigde Staten de facto op randje van totalitaire linkse dictatuur – Infowars: Aanslag vliegveld Fort Lauderdale was halve ‘false flag’, wordt gebruikt door Obama voor finale machtsgreep – ‘Westerse regeringen gerund door verraders die kant hebben gekozen van islam, tegen hun eigen volken’

2017-01-07-14-52-51-obama-closeup-01b

Gaat het deze ‘manchurian’ president in zijn allerlaatste dagen alsnog lukken om de VS –en misschien zelfs de hele wereld- in totale chaos te storten?

Met nog minder dan twee weken te gaan heeft president Obama een zelfs voor hem ongekende machtsgreep gedaan, en de staten feitelijk hun macht ontnomen bij het organiseren van de verkiezingen en tellen van de stemmen. Volgens Infowars voorman is dit een vuurrood waarschuwingssignaal dat Obama vast van plan lijkt om de verkiezing van Donald Trump ongeldig te verklaren, en voorlopig zelf in het Witte Huis te blijven zitten. Mocht hij dit doen, dan is de VS definitief geen democratie meer, maar een totalitaire linkse dictatuur geworden, en zullen de grote volksopstanden die ongetwijfeld zullen volgen –volgens Infowars een zelfs een ‘epic civil war’- keihard worden neergeslagen.

We waarschuwen er al sinds vóór zijn aantreden voor, en nu lijkt hij het in zijn allerlaatste dagen definitief waar te gaan maken: Obama is een echte ‘manchurian’ president, die van meet af aan gewerkt heeft aan de stapsgewijze vernietiging van de Verenigde Staten, niet van buitenaf, maar van binnenuit. Alhoewel van buitenaf er nog bij zou kunnen komen als het hem ook nog lukt om in de komende kleine 2 weken oorlog met Rusland te ontketenen.

Het ministerie van Homeland Security heeft van Obama de bevoegdheid gekregen om in te grijpen in toekomstige verkiezingen, mochten er ‘onregelmatigheden’ worden geconstateerd zoals de nog altijd volledig onbewezen bewering dat de Russen met hun hacks van de Democratische partij de verkiezingen ten gunste van Trump hebben beïnvloed.

Politieke heksenjacht

Brian Kemp, minister van de staat Georgia en tevens lid van de Election Infrastructure Cybersecurity Working Group, verklaarde tegen de maatregelen te zijn, omdat ‘meer federale controle de systemen juist kwetsbaarder maakt’. Ook noemde hij de stap een duidelijke breuk met de Grondwet, die de staten bij het houden van verkiezingen soevereiniteit garandeert. ‘Dit riekt naar partijdige politiek,’ voegde hij er veelbetekenend aan toe.

De Amerikaanse media roepen nu in koor de inlichtingendiensten (en daarmee Obama) na dat de Russen de verkiezingen ten gunste van Trump hebben beïnvloed, maar erkennen dat daar geen bewijs voor is. ‘In 2014 en 2015 hackte China meer dan 20 miljoen namen van Amerikaanse overheidsmedewerkers (FBI, CIA, etc.). Waarom praat niemand hier zelfs maar over? Dit is een politieke heksenjacht,’ reageerde Trump.

De Republikein vervolgde dat het wederzijds proberen te hacken van elkaars systemen al zo oud is als het internet bestaat, en wees er nog eens fijntjes op dat Hillary Clinton het hackers uit China, Rusland en andere landen wel heel erg makkelijk maakte door illegaal staatsgeheimen op haar onbeveiligde privéserver in haar kelder te bewaren.

Vrije mensen vierden val van oorlogshitser Hillary, ook in Rusland

Het enige ‘bewijs’ dat men presenteert is dat Rusland de verkiezing van Trump zou hebben gevierd. Jones: ‘Natuurlijk deden ze dat, net als dat de hele vrije wereld, of tenminste iedereen die vrij wil blijven, het vierde dat het monster Hillary, die oorlogshitser, met alle misdaden die ze beging, ten val kwam. Dat was prachtig.’ Mensen met gezond verstand waren inderdaad blij, omdat Hillary’s gedoodverfde (kern)oorlog met Rusland was afgewend.

Liar in Chief maakt bijnaam opnieuw waar

In augustus had Obama nog verontwaardigd gereageerd op suggesties dat de federale overheid de verkiezingen zou willen gaan overnemen, omdat die misschien gemanipuleerd zouden kunnen worden: ‘Natuurlijk worden de verkiezingen niet vervalst. Wat betekent dat eigenlijk? De federale overheid stuurt het verkiezingsproces niet. Dat doen de staten en steden in het land.’

En zoals zo vaak in zijn 8 jaar durende heerschappij deed Obama exact het tegendeel van wat hij voor de camera’s beweerde, en liet de federale overheid zelfs inbreken in de verkiezingscomputers van 5 staten, die –uiteindelijk tevergeefs- ten gunste van Hillary werden gekeerd. In het onafhankelijke nieuwscircuit leverde dit soort bedrieglijke acties hem de bijnaam ‘Liar in Chief’ op.

Opnieuw niets in de Nederlandse media

Dat de Nederlandse massamedia hier in het geheel niet over bericht(t)en onderstreept nogmaals dat ook zij in de tas van de globalistische elite zitten. De Europese Unie is immers ook bezig om in razendsnel tempo in een totalitaire linkse dictatuur te veranderen, zodat vrijheidspartijen en – bewegingen van burgers die hun eigen land en soevereiniteit weer terug willen, in de kiem worden gesmoord, en vermoedelijk met zeer harde hand zullen worden aangepakt.

Aanslag vliegveld was halve ‘false flag’

Alex Jones zegt dat aanslag op de luchthaven van Fort Lauderdale, waar 5 mensen door de 26 jarige ex militair Esteban Santiago-Ruiz werden doodgeschoten, een duidelijke ‘false flag’ was, echter niet in de zin dat de dader werkte voor de overheid, maar dat zijn plannen bekend waren, en de autoriteiten er bewust voor kozen om hem zijn gang te laten gaan (zoals deels ook op 9/11 gebeurde). Esteban meldde zich in november nog bij de FBI met de mededeling dat hij in Irak gedwongen werd om voor ISIS te vechten * (in het artikel van afgelopen nacht was nog niet duidelijk of hij dit op eigen houtje deed, of dat het leger hem hiertoe dwong, of dat hij dreigde nog voor ISIS te zullen gaan vechten).

‘Epische burgeroorlog’

Volgens Jones wil Obama de zoveelste aanslag gebruiken om nog meer angst te zaaien, zodat hij de laatste rechten van de Amerikanen kan afpakken en een finale machtsgreep kan doen. Hij waarschuwt dat het alsnog stelen van de verkiezingen van Trump een ‘epische burgeroorlog’ in Amerika zal ontketenen.

De globalisten –ook in de Republikeinse Partij- en de door de Democraten gecontroleerde media doen een frontale aanval op de vrijheid van het Amerikaanse volk. ‘Ze hebben geen ziel meer en niets meer te verliezen, want ze worden –met uitzondering van een paar miljoen Hillary aanhangers- door iedereen gehaat. En nu beweren ze dat ze de Amerikaanse inlichtingendiensten vertegenwoordigen, terwijl het slechts om enkele criminele elementen gaat… Hopelijk worden de mensen wakker, en beseffen ze dat we moeten vechten voor de verkiezing van Trump.’

‘Westerse regeringen zijn verraders en hebben kant van islam gekozen’

In Europa gebeurt exact hetzelfde: daar worden tal van aanslagen gepleegd, allemaal door volgelingen van islam, en steeds weer wordt iedere band met deze racistische haatideologie, die de Westerse cultuur en vrijheid totaal wil vernietigen, ontkend. Jones: ‘En dat komt omdat alle regeringen in het Westen worden gerund door verraders, die de kant hebben gekozen van Saudi Arabië en andere islamistische staten.’

‘Saudi Arabië heeft invasies lopen in meer dan 30 landen, waar ze (moslim)bewegingen financieren. De Nieuwe Wereld Orde wil ons onwetend houden dat Al-Qaeda, ISIS en al die andere groepen dezelfde oorsprong hebben: Saudi Arabië.’

De Infowars voorman toont zich echter toch positief, omdat het snel groeiende verzet tegen de linkse globalistische pro-islam elite in Europa en Amerika hem laat zien dat de volken het niet meer pikken dat hun vrijheid, landen en welvaart van hun worden afgepakt, en ze vanaf dit jaar andere leiders zullen gaan kiezen, die het herstel van de veiligheid en toekomst van ons en onze (klein)kinderen tot prioriteit nummer één zullen stellen.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Xandernieuws