• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘NAVO op dit moment weerloos tegen Russisch elektronisch wapen’

‘Als Rusland en China inderdaad agressieve plannen hebben, is dit DE uitgelezen mogelijkheid om Oekraïne, Taiwan en Japan aan te vallen’ – ‘Trump en Putin plannen ontmoeting op IJsland’

2017-01-15-13-59-49.uss carl vinson 01a

Het Amerikaanse vliegdekschip USS Carl Vinson.

Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan die in het team zat dat de Koude Oorlog beëindigde, schrijft dat veel lezers hem hebben gevraagd waarom er vorige week maar liefst 10 vliegdekschepen op een rij voor onderhoud in een marinehaven lagen. Was dit misschien om een false-flag aanval mogelijk te maken, die vervolgens zou worden gebruikt om Rusland de oorlog te verklaren? Volgens Roberts is de echte reden een geheel andere: de vliegdekschepen zijn, evenals een groot deel van het wat oudere militaire materieel dat de NAVO heeft, op dit moment volslagen weerloos tegen een nieuw Russisch electronisch wapen, dat al enkele malen als waarschuwing werd ingezet. Als de Russen dan inderdaad de ‘agressor’ zou zijn, dan hebben ze nu een uitgelezen kans om het vrijwel weerloze Westen te verslaan.

Nee, er zit geen nieuw 9/11 aan te komen, waarmee de aftredende regering Obama een oorlog tegen Rusland zou willen rechtvaardigen, zodat voorkomen kan worden dat Donald Trump de banden met Vladimir Putin weer herstelt, aldus Roberts. Volgens zijn (voormalige?) bronnen binnen de inlichtingendiensten zijn alle vliegdekschepen teruggehaald om de koperen bedrading te vervangen door glasvezels. Inmiddels zouden de eerste vliegdekschepen zijn aangepast en weer zijn uitgevaren richting China (3).

NAVO machteloos tegen Russisch wapen

De reden van de massale terugroepactie: enkele jaren geleden stuurde de VS een marineschip de Zwarte Zee op, richting de Russische marinebasis op de Krim. De Russen waren niet gediend van deze provocatie, en lieten één gevechtsvliegtuig over deze oorlogsbodem vliegen. Het toestel wist toen op volslagen mysterieuze wijze alle elektronica op het schip uit te schakelen, waardoor het weerloos was tegen een eventuele aanval.

Twee Israëlische gevechtsvliegtuigen zouden eveneens een waarschuwing van de Russen hebben gehad, toen ze tegen de afspraken in het door Rusland gecontroleerde luchtruim boven Syrië binnenvlogen. De Russen verzochten de Israëlische toestellen te vertrekken, en toen ze dit niet deden schakelden ze met hetzelfde geheime wapen de communicatiesystemen van de vliegtuigen uit.

Uitgelezen kans om Oekraïne, Taiwan en Japan aan te vallen

Roberts legt uit dat de Russen een elektronisch wapen hebben ontwikkeld dat in staat is om (radar)systemen die nog zijn uitgerust met klassieke koperen bedrading, en die met specifieke frequenties werken, te verstoren en uit te schakelen.

‘Als dit klopt hebben we nu te maken met een testcase van hetgeen men ons verteld heeft, namelijk dat de Russen en Chinezen agressieve intenties tegen het Westen hebben. Nu de vliegdekschepen buiten dienst zijn, is dit de uitgelezen mogelijkheid voor Rusland om Oekraïne in te nemen, en alle andere gebieden die ze zouden willen.’

‘Het is ook de gelegenheid voor de Chinezen om Taiwan binnen te vallen, en ook Japan, als ze dat willen. De Amerikaanse marine kan hen niet stoppen, en een nucleair dreigement van de clowns in Washington zou niets minder dan de totale vernietiging van het hele Westen betekenen, met de imbeciele idioten in Washington als eerste slachtoffers.’

‘Leugens’ dat Rusland en China agressieve plannen hebben

De beschuldigingen door de Westerse politici en media aan het adres van Rusland (en China) zijn echter ‘fantastische leugens. China heeft de Golf van Mexico of de zee bij Californië niet als ‘gebied van Chinees nationaal belang’ verklaard, maar de ‘killer bitch’ Hillary in het regime van de Nobelprijswinnaar verklaarde wel de Zuid Chinese Zee tot ‘gebied van Amerikaanse nationaal belang’. Dit gaat verder dan een provocatie. Geen enkele intelligente diplomaat zou ooit zo’n belachelijke en provocerende claim maken.’

Rusland veroverde in 2008 een deel van Georgië, maar dat was enkel een reactie op de Georgische invasie van Zuid Ossetië. Toen Georgië was verslagen, vertrokken de Russen weer, zonder het land, wat 300 jaar lang tot Rusland behoorde (veel langer dan de VS bestaat), in te lijven.

Rusland weigerde de Oekraïense volksrepublieken Donetsk en Luhansk in te lijven, ook al werd hiertoe een officieel verzoek aan het Kremlin gericht. Rusland heeft de aangrenzende Baltische staten en Oost Europa nooit tot ‘gebied van Russische nationaal belang’ verklaard, maar de VS heeft deze landen wèl ingelijfd in het NAVO huurlingenleger, en stationeert er steeds meer troepen, tanks, raketten en vliegtuigen, allemaal bedoeld om Rusland aan te vallen.

‘Alle agressie komt uit Washington’

Roberts: ‘Alle agressie in de wereld komt voort uit Washington. Dit is zo duidelijk als wat. Hoe komt het dat zo weinigen dat zien? Wie anders dan Washington heeft oorlog gevoerd sinds het Clinton regime in 9 landen mensen vermoordde?’

De voormalige assistent-minister onder president Reagan vindt het nog onbegrijpelijker dat ‘progressief’ en ‘links’ net zo hard meedoet met de CIA in het demoniseren van Donald Trump, en dat terwijl die géén oorlog met Rusland wil, en de betrekkingen tussen beide landen juist wil herstellen. Trumps eerste buitenlandse reis zou naar Reykjavik gaan, waar hij Putin zou ontmoeten om hiermee een begin te maken (2).

‘Links en progressief volslagen blind voor de realiteit’

De felle anti-Trump retoriek van ‘links’ zou volgens Roberts een teken kunnen zijn dat ‘liberaal-progressief-links een CIA front is. Deze mogelijkheid is niet vergezocht, want het is bekend dat de CIA de Amerikaanse en Europese media in zijn greep heeft. Dus waarom zou de CIA die van links en progressief negeren?’ Liberaal-progressief-links heeft volgens hem altijd het valse 9/11 verhaal beschermd dat een paar Saudi’s alle 16 Amerikaanse inlichtingendiensten, het Pentagon, de beveiliging op vliegvelden, de luchtmacht en de Israëlische Mossad om de tuin heeft geleid, en Amerika de meest vernederende nederlaag ooit hebben toegebracht.

‘Iedereen die stom genoeg is het officiële 9/11 verhaal te geloven, heeft niet voldoende intelligentie om zich ‘links’ en ‘progressief’ te noemen, of zelfs maar een wezen met enig waarnemingsvermogen.’ Robert acht het de hoogste tijd dat ‘links’ immuun wordt voor zijn eigen emotionele handicaps, waardoor het volslagen blind is geworden voor de realiteit op deze wereld.

David D. Letterman

(1) Paul Craig Roberts
(2) Zero Hedge
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(4) Xandernieuws