• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Minimaal 100.000 moslims in Nederland bereid tot geweld om islam te verspreiden’

Migratie expert: Nul tolerantie nodig voor moslims die niet willen integreren en die vasthouden aan hun middeleeuwse geloofsopvatting

2017-01-30-14-15-17.slachtoffer aanslag moskee canada 01a

Het motief van twee inmiddels gearresteerde daders voor hun aanslag op een moskee in Quebec City is nog onbekend. De Canadese premier Trudeau greep de terreurdaad echter onmiddellijk aan om ‘alle vluchtelingen welkom te heten, ongeacht hun geloof’.

Volgens migratie expert Ruud Koopmans blijkt uit onderzoeken dat 11% van de in Nederland woonachtige moslims bereid is om geweld te gebruiken om de islam te verspreiden. Dan praten we over zeker 100.000 man, bijna 2 x zoveel als het aantal soldaten dat ons leger telt. Ondertussen lijken moslims hun eeuwenlange interne strijd mee te hebben genomen naar Canada, waar twee of drie mannen –waarvan één van vermoedelijk Marokkaanse komaf- al ‘Allahu Akbar!’ schreeuwend het vuur openden in een moskee in Quebec City. Daarbij kwamen 6 mensen om het leven en raakten er 8 ernstig gewond (2).

Minimaal 50 tot 140 miljoen moslims bereid tot geweld voor islam

Grofweg de helft van de circa 1,6 miljard moslims op de planeet volgen een aartsconservatieve variant van de islam, die de rechten van vrouwen, homo’s en alle ongelovigen ernstig beperkt. Van die helft zijn er minimaal 50 miljoen die geweld aanvaardbaar vinden om de islam te verdedigen en te verspreiden.

Koopmans waarschuwt dat dit nog een zeer voorzichtige schatting is. Het gerenommeerde Pew Research komt namelijk op 140 miljoen potentiële moslimterroristen uit. In Duitsland zegt 8% van alle moslims geweld voor de islam aanvaardbaar te vinden, in Nederland 11%, zo’n 100.000 personen, en in diverse islamitische landen 14%.

De onderzoeker stelt dat er een groot verschil is tussen anti-islam ophitsers en critici, die zich baseren op feiten. Hetze is te stellen datalle moslims geweld accepteren of willen gebruiken. Maar ‘je kunt niet iedereen als islamofoob wegzetten die over de feiten over het fundamentalisme en de acceptatie van geweld door moslims bericht’.

‘Nul tolerantie nodig voor conservatieve moslims’

Zolang moslims aansluiting zoeken bij de meerderheid in de samenleving en daadwerkelijk iets willen bijdragen, is er wat Koopmans betreft niets verkeerds aan het toelaten van andere culturen in je land. ‘Maar degenen die menen dat ze hier de intolerantie en de middeleeuwse geloofsopvattingen die in hun islamitische thuisland wijd verspreid zijn, simpel kunnen verder leven, moeten nul tolerantie van de samenleving krijgen.’

Dat houdt in dat de EU veel voorzichtiger moet zijn met het ongecontroleerd toelaten van grote aantallen moslims, besluit hij. Zolang de identiteit van migranten en vluchtelingen niet duidelijk is, zouden ze in ‘transit zones’ moeten worden opgevangen, en niet tot onze landen moeten worden toegelaten. (1)

Aanslag op moskee Canada: Interne strijd of false flag?

Waar we de afgelopen jaren al vaak voor waarschuwden, lijkt nu in Canada waarheid te zijn geworden: moslims die hun eeuwenlange interne strijd ook in het Westen beginnen uit te vechten. Zeker 6 mensen kwamen om en 8 raakten (deels) ernstig gewond, toen twee of drie schutters al ‘Allahu Akbar!’ schreeuwend het vuur openden in een moskee in Quebec City.

Zoals inmiddels gebruikelijk wordt er op diverse forums ook over een ‘false flag’ aanslag gespeculeerd. De Canadese premier Justin Trudeau greep de terreurdaad onmiddellijk aan om impliciet de Amerikaanse president Donald Trump te veroordelen voor diens tijdelijke immigratiestop uit 7 moslimlanden, door te twitteren dat ‘degenen die voor vervolging, terreur en oorlog vluchten, door Canadezen welkom zullen worden geheten, ongeacht jullie geloof. Diversiteit is onze kracht.’ (3)

David D. Letterman
(1) Epoch Times
(2) Breitbart
(3) Infowars
(4) Xandernieuws