• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Julian Assange herhaalt: Russen 1000% zeker niet achter hacks

WikiLeaks oprichter: ‘Obama probeert duidelijk Trump te ondermijnen’ – Aftredende president gaat gewoon door met pogingen om grote crisis met Rusland te forceren

2017-01-03-15-08-52-julian-assange-wikileaks-02a

WikiLeaks oprichter Julian Assange (foto) heeft vanuit de Ecuadoraanse ambassade in Londen herhaald dat ‘Rusland 1000% zeker niet achter de hacks’ van de Democratische servers zit. De door de FBI en Homeland Security ontdekte code die door de Russische geheime dienst zou worden gebruikt is volgens de ontwikkelaar van deze code een verouderde vorm van Oekraïense malware, die door iedereen heel eenvoudig online te verkrijgen is. Bovendien blijken de veronderstelde IP adressen van de hackers bij meer dan 380 organisaties te horen. Niets wijst in de richting van Rusland.

‘Waarom zo’n dramatische reactie? Wel, de reden is duidelijk. Ze proberen de regering Trump te ondermijnen als deze het Witte Huis betrekt,’ aldus Assange in een interview met Fox, dat vanavond wordt uitgezonden. ‘Ze proberen ermee te zeggen dat Trump geen wettige president is.’

‘Onze publicaties werden met veel begrip door het Amerikaanse volk ontvangen, en ze zijn allemaal waar,’ vervolgde hij. ‘Dat is alleen niet de inhoud van de beschuldiging door Obama’s Witte Huis… Maar zoals ik de afgelopen twee maanden herhaaldelijk heb gezegd is onze bron niet de Russische regering, en ook geen staatsorganisatie.’

Niets dat op Rusland wijst

In de afgelopen ruim 10 jaar werden de vele duizenden WikiLeaks onthullingen nog niet één keer ontkracht. Normaal gesproken praat Assange nooit over zijn bronnen (vaak klokkenluiders), maar deze keer maakt hij een uitzondering omdat de regering Obama en de reguliere media op obsessieve wijze proberen de Russen valselijk de schuld te geven van de hacks, waar overigens nog steeds geen enkel bewijs voor werd geleverd.

De door de FBI en Homeland Security ontdekte code die door de Russische geheime dienst zou worden gebruikt blijkt volgens de ontwikkelaar van deze code, WordFence, een verouderde vorm van Oekraïense malware te zijn, die door iedereen heel eenvoudig online te verkrijgen is. Wordfence CEO Mark Maunder wijst erop dat de IP adressen van de hackers bij meer dan 380 organisaties horen, ‘en niets in deze gegevens specifiek op Rusland wijst.’

Op de vraag of hij denkt dat de WikiLeaks met het publiceren van de gehackte emails de verkiezingen tegen gunste van Trump heeft beïnvloedt, antwoordde Assange: ‘Wie weet, dat valt onmogelijk te zeggen. Maar als het zo was, dan waren het de echte verklaringen van Hillary Clinton en haar campagnemanager John Podesta, en DNC hoofd Debbie Wasserman Schulz, die de (uitkomst van de) verkiezingen hebben veranderd.’

Media negeren samenzweringen, fraude, false flag geweld…

Het bizarre is dat de massamedia nog steeds geen enkele aandacht besteden aan de inhoud van de gehackte mails, en dat terwijl de Democratische Partij niet kon bestrijden dat deze gehackte emails authentiek zijn. Op deze site hebben we uitgebreid deze emails behandeld, waaruit onder andere onomstotelijk bleek dat de Democraten samenzweren met de grootste media, die zelfs rechtstreeks opdrachten en bevelen van het team Clinton ontvingen en uitvoerden, allemaal bedoeld om Hillary te bevoordelen en Trump zwart te maken.

Nog erger waren de pogingen van de Democraten om via massale fraude de verkiezingen te stelen, en via ‘false flag’ operaties door hun eigen medewerkers bij diverse Trump campagnebijeenkomsten geweld te laten ontketenen, om dat vervolgens in de schoenen van de fans van de Republikein te schuiven.

… en zelfde financiers als ISIS & pedofiele en kinderhandel connecties

Afgelopen november wees Assange erop dat de emails bewijzen dat Hillary Clinton ‘de centrale dobbelsteen’, de spil is van de gevestigde orde van de megabanken en het militair industriële complex. Ook heeft ze dezelfde belangrijke financiers als ISIS: Saudi Arabië en Qatar.

De meest schokkende onthullingen waren de banden van Hillary’s campagneleider John Podesta met Amerika’s topoccultiste/sataniste Marina Abramovic, die één van de genodigden was tijdens de lancering van Clintons verkiezingscampagne. Daarnaast organiseerde Podesta voor zijn partijgenoten feestjes met kleine kinderen in hottubs op een ‘pedoboerderij’, en werden er in diverse emails bekende codewoorden gebruikt die wijzen op nauwe connecties met pedofiele- en kinderhandel netwerken.

Obama probeert grote crisis met Rusland te forceren

Ook president Obama blijft dit alles negeren. Wel doet hij er alles aan om in zijn allerlaatste dagen een grote crisis met Rusland te forceren, mogelijk zelfs een rechtstreeks oorlog, die heel misschien gestart zou kunnen worden door een grote false-flag aanslag in de VS, bijvoorbeeld op een grote marinehaven, net nu de Amerikanen voor het eerst sinds WO-2 al hun vliegdekschepen hebben teruggehaald.

Gebeurt er tot 20 januari niets van dit alles, dan wordt Trump in ieder geval opgezadeld met een enorme diplomatieke puinhoop die Obama opzettelijk voor hem heeft gecreëerd, waardoor het herstellen van normale betrekkingen met Rusland een stuk moeilijker kan worden. (2)

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) YouTube (interview met Assange)
(4) Xandernieuws