• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Duitse overheid waarschuwt voor chemische aanslagen op drinkwater

Angela Merkel doet ‘een Rutte’, en spreekt voor het eerst over ‘een aanval op onze grenzen’ (zijn er soms verkiezingen in aantocht?)

2017-01-25-15-11-32.merkel rutte 02a

Merkel probeert à la Mark Rutte het kiezersvolk met hardere taal te paaien. Beide regeringsleiders voelen de hete adem van vrijheidspartijen (in Duitsland de AfD, in Nederland de PVV) in de nek. Desondanks overwegen Berlijn en Den Haag nog steeds geen seconde om onze grenzen te sluiten.

De Duitse regering en het Bundeskriminalamt (BKA) waarschuwen dat islamitische terroristen aanslagen op de drinkwater voorziening willen én kunnen plegen. Moslimterroristen zijn volgens het BKI in staat om aan ‘grote hoeveelheden’ chemicaliën te komen, waarmee zowel drinkwater als voedsel kan worden vergiftigd.

Een ‘realistische optie’ is het vergiftigen van levensmiddelen of de drinkwaterleidingen naar bijvoorbeeld flatgebouwen in woonwijken. Ook chemische installaties en transporten lopen ‘een hoog risico’ het doelwit te worden van een aanslag.

‘Een vastbesloten en met voldoende kennis uitgeruste terreurgroep zou absoluut in staat zijn het in Duitsland voldoende aanwezige potentieel aan chemische gevarenstoffen in het kader van een aanslag voor zijn doelen te gebruiken,’ luidt de officiële overheidsanalyse.

Mocht het tot zo’n aanslag komen, dan kan het noodzakelijk zijn om het leger ‘meer dan tot nu toe’ in te zetten, zo stelt de regering. Datzelfde leger bereidt zich nu al voor om na zo’n aanslag op te treden. (1)

Verkiezingen in aantocht: Merkel doet ‘een Rutte’, en spreekt opeens hardere taal

Bondskanselier Angela Merkel, die met haar onbeperkte welkomsbeleid tot nu toe alle bezwaren en zorgen over de massale moslim immigratie heeft genegeerd, sprak in een toespraak voor de economische raad van het CDU plotseling over een ‘aanval op de EU… onze buitengrenzen… en de binnenmarkt’. Kort daarna sprak ze preciezer over ‘twee aanvallen’, te weten de eurocrisis en de ‘vluchtelingen’crisis.

Haar hardere taal doet sterk denken aan die van VVD premier Mark Rutte, die in een pagina grote advertentie probeerde zieltjes te winnen voor de verkiezingen in maart. Getuige enkele interviews op straat in Spijkenisse lijken deze keer maar weinig mensen in zijn gladde praatjes, die tot nu toe grotendeels leugens zijn gebleken, te trappen. PVV leider Geert Wilders reageerde met ‘een boodschap voor deze premier: Stop met het bedriegen van Nederland! Stop met het bedriegen van uw eigen volk. Er is helemaal niemand meer die u gelooft.’

De Duitse verkiezingen zijn in het najaar, en omdat Merkels partij langzaam maar zeker aan populariteit verliest, ten gunste van de vrijheidspartij AfD, probeert ze nu à la Rutte het kiezersvolk te paaien. Overigens wil ze nog steeds de Duitse grenzen niet sluiten, maar enkel die van de Europese Unie –vooral die met Afrika- beter bewaken. Ook Rutte heeft nog niets laten blijken dat hij een sluiting van onze grenzen voor de islam zelfs maar een seconde in overweging wil nemen. (2)

David D. Letterman

(1) Epoch Times
(2) Epoch Times
(3) Xandernieuws