• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Democraten geven FBI geen toegang tot servers om ‘Russische’ hacks te verifiëren

FBI wilde toegang tot computers omdat gevreesd werd dat Democraten de hack informatie zouden vervalsen – Tophacker ‘Guccifer’: Schuld geven aan Russen is politieke stunt van Obama en deel van fake cyberoorlog  – Establishment in Washington hoopt nog steeds oorlog met Rusland te kunnen uitlokken

2017-01-06-15-03-28-trump-24a

De gevestigde orde in media en politiek zal er ook in de komende twee weken alles aan blijven doen om Donald Trump in de wielen te rijden.

‘Inlichtingendiensten VS weten welke Russen de Democraten hackten’, luidt een van de zoveelste nepnieuws koppen in de Nederlandse media. Daar blijkt in werkelijkheid geen enkele sprake van te zijn. Het zijn de Washington Post, spreekbuis van de CIA, en grote door de overheid en/of de Democraten aangestuurde massamedia zoals CNN en NBC die opnieuw proberen om een link te leggen tussen Donald Trump en de Russen. Kijken we één stapje verder dan onze goedgelovige en bevooroordeelde ‘kwaliteits’journalisten, dan blijkt wederom enkel een ‘anonieme bron’ te worden gebruikt, mede omdat de Democraten nog steeds weigeren de FBI toegang te geven tot hun servers om te controleren wat er nu eigen klopt van de ‘Russische hack’ claims (4).

‘Het Democratische Nationale Comité wilde de FBI geen toestemming geven om te kijken naar hun computers nadat die door Rusland zouden zijn gehackt. Dus hoe kunnen ze zo zeker zijn van die hacks, als ze nog nooit hebben gevraagd om die computers te onderzoeken? Wat is er gaande?’ twitterde Donald Trump.

Die wist op dat moment nog niet dat zo’n verzoek er wel degelijk is geweest. DNC woordvoerder Eric Walker had weliswaar net beweerd dat de FBI dat nooit gevraagd heeft, maar Leo Taddeo, (ex) special agent die de cyber divisie van FBI New York heeft geleid, verklaarde dat de FBI herhaaldelijk de Democraten heeft verzocht om toegang tot hun servers en computerdata, maar dat daar steeds negatief op werd gereageerd.

FBI bang dat Democraten bewijs zouden vervalsen

‘Hierdoor had de FBI geen andere keuze dan de informatie van een derde partij te vertrouwen,’ vervolgde hij. Taddeo wees er tevens op dat de FBI slechts zelden vraagt om directe toegang tot computers, en dit enkel doet ‘als er redenen zijn om aan te nemen dat het slachtoffer het bewijs op bepaalde manieren zou vervalsen.’ Kortom: dat de Democraten mogelijk met hun eigen servers zouden rommelen, om het erop te doen lijken dat de Russen dit hadden gedaan.

Trump vroeg zich ook af hoe NBC News in het bezit kwam van een topgeheim rapport over de zaak, dat aan president Obama was overhandigd. ‘Hoe kregen ze daar exclusief inzage in? Wie geeft hen dat rapport, en waarom? Politiek!’ Met andere woorden: Obama zelf.

‘Totale dubbele standaard’

Eerder deze week verwees Trump naar WikiLeaks oprichter Julian Assange, die zei dat ‘een 14 jarige (de emails van) John Podesta had kunnen hacken’. ‘Waarom was het DNC zo nonchalant?’ Assange herhaalde daarnaast dat de Russen ‘1000% zeker niet achter de hacks’ zaten.

Trump vindt het hoe dan ook erg vreemd dat de Democraten niet zoals de Republikeinen hun servers hadden beveiligd tegen hackaanvallen. ‘En waarom hebben de media niet gereageerd op de vreselijke dingen die ze hebben gezegd en gedaan, zoals het van tevoren geven van de vragen van een TV-debat aan Hillary Clinton? Een totale dubbele standaard! De media gaven hen zoals gebruikelijk weer een vrijbrief.’ (1)

Guccifer noemt fake cyberoorlog Obama ‘hysterisch’

De Roemeense tophacker ‘Guccifer’ (Marcel Lehel Lazar), die met zijn hacks van Clinton medewerker Sidney Blumenthal onthulde dat Hillary haar privé server illegaal had gebruikt voor berichten over staatsgeheimen –waar ze later onder ede over loog- reageerde vanuit zijn Roemeense cel dat ‘de Amerikanen gestoord zijn met hun idee dat de Russen de VS binnenvallen. Het is hysterisch.’

Twee weken voordat Obama 35 Russische diplomaten uitwees, zogenaamd als vergelding voor het hacken, voorspelde Lazar al dat de regering Obama ‘bepaalde Russen gaat onderzoeken en aanklagen.’ De voortdurende suggestie van het establishment dat de Russen de verkiezingen hebben gehackt, is volgens hem onderdeel van Obama’s ‘fake cyber oorlog.’

Guccifer en Guccifer 2.0, die vorig jaar zomer Clintons campagneleider John Podesta hackte, zijn er ironisch genoeg veel beter in geslaagd om het echte nieuws aan de wereld te presenteren dat de reguliere media, die nog altijd het volledig onbewezen verzinsel herhalen dat de Russen de hacks hebben verricht en Donald Trump hiervan geprofiteerd zou hebben (2).

Elite heeft nog 2 weken om (kern)oorlog met Rusland te ontketenen

De gevestigde orde in Washington heeft nog maar twee weken de tijd om nog vóór Trumps inauguratie alsnog een oorlog met Rusland te ontketenen. Het militair-industriële complex wil de biljoenen kostende, maar totaal mislukte ‘war on terror’ in een nog lucratievere nieuwe ‘koude oorlog’ veranderen, en daarvoor moet super-kernmacht Rusland opnieuw als de grote vijand worden afgeschilderd (3).

Hillary Clinton dreigde Rusland meerdere malen openlijk met oorlog en noemde president Vladimir Putin zelfs ‘een nieuwe Hitler’. Mede dankzij de oorlogsretoriek van Obama en Hillary, en de agressieve militaire opbouw van de NAVO in Oost Europa, verhoogde het onafhankelijke ‘Defcon Warming System’ in de zomer van 2016 de kernoorlog dreiging naar niveau 3, het hoogste niveau sinds de 9/11 aanslagen in 2001, en pas voor de vierde keer sinds WO-2.

Na de verkiezing van Donald Trump werd dit gevarenniveau onmiddellijk met twee stappen teruggeschaald naar DEFCON 5, het laagste niveau, vooral omdat Trump meerdere malen duidelijk had gesteld geen oorlog te zullen beginnen, en de banden met Rusland juist weer te zullen herstellen. Des te bizarder is het dat bijna de complete elite in Amerika en Europa treurde om het verlies van Hillary, die de wereld zo goed als zeker in een verwoestende (kern)oorlog met Rusland had gestort.

Maar als deze elite, die ook verantwoordelijk is voor de moslim migranteninvasie van Europa, bereid leek om ten koste van honderden miljoenen mensenlevens aan de macht te blijven, dan is de kans aanwezig dat ze in de twee weken die hen nog rest iets bedenken om alsnog hun zin te krijgen, zoals een grote false-flag aanslag/aanval in Amerika. We kunnen alleen maar hopen dat hen dit niet zal lukken, zodat de wereld onder Trump in ieder geval voor een aantal jaar uitstel van de door de globalisten geplande executie krijgt.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Xandernieuws