• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Zweedse kerk krijgt beveiliging vanwege barbaarse verstoringen diensten door migranten

Stations, stadhuis en kerken in Kristianstad moeten permanent worden beveiligd tegen agressieve ‘nieuwkomers’ – Kerkdienst verstoringen in Zweden, Duitsland, Frankrijk en Italië eerste tekenen dat christenvervolgingen door de islam nu ook Europa hebben bereikt

2016-12-10-15-04-37-kristianstad-kerk-heilige-drieeenheid-01a

Net als in de landen waar ze vandaan komen zorgen ze er nu ook in Europa voor dat kerken en christenen in toenemende mate vogelvrij worden verklaard.

Was dit in een moskee gebeurd, had u er op alle voorpagina’s over kunnen lezen. Nu een christelijke kerk echter het doelwit is, en moslimmigranten die vrijwel zeker daders zijn, vindt zoals gewoonlijk niemand in de ‘kwaliteits’media het nodig om er ook maar een woord aan vuil te maken. We hebben het over een kerk in de Zweedse stad Kristianstad, die beveiligers heeft moeten inschakelen omdat ‘nieuwkomers’ de diensten verstoren met luid geschreeuw, het kapot gooien van flessen, zichzelf in de kerkbanken bevredigen en zowel buiten als in de kerk hun behoefte doen. Daarnaast probeerden ze volgens bewoners al enkele malen tijdens doopdiensten kinderen te ontvoeren.

De leden van de Kerk van de Heilige Drie-eenheid (foto) zijn inmiddels zo bang geworden om de diensten te bezoeken, dat ze de politie hebben ingeschakeld. Die heeft besloten om beveiligers aan te stellen om de kerkdiensten –inclusief doopdiensten en trouwdiensten- weer normaal te laten verlopen.

Pogingen tot ontvoering kinderen tijdens doopdienst

Bengt Alvland, administrateur van de kerk, zei dat de ‘nieuwkomers’ (zoals velen van u weten mogen ze in de Zweedse media niet langer geïdentificeerd worden als moslimmigranten) regelmatig het zilverwerk proberen te stelen. Ook moest al enkele malen worden voorkomen dat ze op het kerkorgel klommen. Tijdens een doopdienst probeerden ze de kinderen bij hun ouders en de priester weg te pakken. Anderen zaten zich tijdens de dienst in de kerkbanken met ontblote geslachtsdelen te bevredigen.

‘Een man trok aan zijn penis. Hij stopte niet, zelfs niet toen een vrouwelijke agent hem dat opdroeg,’ vertelde Alvland. ‘Deze mensen kennen geen grenzen of geboden. Als staf zijn we daar zeer bezorgd over.’

‘Nieuwkomers’ maken station, stadhuis en kerk onveilig

Politiek-correct als hij moest blijven, identificeerde hij de daders enkel als ‘nieuwkomers’. Volgens Alvland gaat het beslist niet om de bekende daklozen in de stad. ‘En het feit dat er meer beveiligingspersoneel in het stadhuis en op het station is, betekent dat er steeds minder plaatsen zijn waar deze mensen naartoe kunnen. De kerk is daarom de zwakste schakel geworden. Wij willen een vreedzame en veilige omgeving voor onze staf en bezoekers.’

De beveiligingsindustrie in Zweden is sinds het land de grenzen nog verder openzette voor onbeperkte aantallen moslimmigranten ‘booming business’ geworden. Marktleider Securitas verkocht vorig jaar voor 80 miljard Zweedse kronen (ca. € 8,24 miljard euro), twee keer zoveel als de nationale begroting voor Defensie.

Verklaring gewijzigd na boze reacties

Nadat er grote aantallen boze reacties op de Facebook pagina van de plaatselijke krant verschenen, zou de kerk plotseling een verklaring hebben uitgevaardigd dat het om ‘Zweedse mannen tussen de 35 en 45 jaar met drugsproblemen’ zou gaan (2).

Er is vrijwel niemand die dit gelooft; de kerk is hoogstwaarschijnlijk onder grote druk van de autoriteiten gezet om de echte daders niet te identificeren als moslimmigranten. Eerder dit jaar gaf de linkse regering in Stockholm aan alle media en de politie de opdracht om ook nog maar net aangekomen migranten en asielzoekers ‘Zweden’ te noemen.

De reactie van Stein Flom Jacobsen op Facebook: ‘Wat betekent dat, ‘Zweedse mannen’? Dat ze Zweedse burgers zijn, of zogenaamde etnische Zweden? Ik ken een aantal verslaafden en heb er velen ontmoet, maar ze waren nooit bedreigend, noch maakten ze zich ooit schuldig aan dit soort vandalisme in kerken, tempels en moskeeën.’

Moslimmigranten verstoorden eerder al kerkdiensten in Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk en Italië. In Frankrijk werd eerder dit jaar een priester zijn keel doorgesneden, en werden enkele kerkgangers urenlang gegijzeld. Het lijken hoe dan ook de eerste zichtbare tekenen te zijn dat de massale christenvervolgingen door volgelingen van de islam nu ook Europa hebben bereikt. [cynisch] Maar wacht, zolang het uw kerk en uzelf niet betreft, en u er maar niets van merkt, is er helemaal niets om u zorgen over te maken [/cynisch].

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Kristianstadbladet
(3) Xandernieuws