• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Vreemd: Getuige ziet dader Berlijn uit truck springen en volgt hem, maar politie ontkent nu

2016-12-20-14-23-22-aanslag-kerstmarkt-berlijn-19-dec-2016-h2

Gaat het nepnieuws propaganda carrousel wat we tijdens de aanslag op een winkelcentrum in München afgelopen zomer hebben gezien op herhaling, wederom om iedere link met Merkels open-grenzen welkomsbeleid te voorkomen? Na zijn terreurdaad vluchtte de chauffeur van de ‘terreurtruck’ in Berlijn weg, maar hij werd door diverse getuigen gezien. Een moedige man achtervolgde hem en belde al rennend de politie, waardoor die precies wist waar de dader zich bevond en hem al snel in de kladden kon grijpen. Nu wordt opeens beweerd dat deze 23 jarige Pakistaanse migrant, die begin dit jaar naar Duitsland kwam, toch niet de dader is, en de echte schuldige nog vrij rondloopt.

Ook in München werden de feiten om politiek-correcte redenen veranderd

Flashback naar München, 23 juli. Ali Daoud Sunbuli, een islamist uit Syrië, schiet in een McDonalds in een winkelcentrum om zich heen en vermoordt 9 mensen, waaronder 7 tieners. Urenlang is de politie op grond van tal van getuigenverslagen op zoek naar nog 2 daders. Sunbuli had een facebookpagina waar hij zijn bewondering voor de Turkse dictator Erdogan niet onder stoelen of banken stak. Ook bleek hij al een jaar met vuurwapens te oefenen.

Na enkele uren verandert het verhaal compleet. De politie beweert opeens dat Sunbuli, die plotseling een Iraniër wordt genoemd en wiens naam in Ali David Sonboly wordt veranderd, op eigen houtje handelde. Over de klopjacht op de andere 2 getuigen wordt helemaal niets meer gezegd, ondanks het feit dat inwoners op andere plaatsen in de stad schoten hebben gehoord, en er een filmpje opdook van mensen die in totale paniek een restaurant ontvluchtten.

Berlijn: Nepnieuws propaganda op herhaling?

De in Berlijn gepakte Pakistaan Navid B , die diverse getuigen uit de vrachtwagen hadden zien springen, is volgens de politie nu ‘toch niet de dader. We hebben de verkeerde.’  De migrant zou zelf eveneens beweren niets met de zaak te maken te hebben.  Politiewoordvoerder Wenzel verklaarde eerder nog dat ‘met hulp van deze getuigen het mogelijk was om de verdachte te pakken. Deze ‘civil courage’ kan ons vandaag wat moed geven.’

Het is afwachten of de ‘echte’ dader nog wordt gepakt, en zo ja, of de identiteit van deze persoon dan bekend wordt gemaakt. En dan nog is het gezien ‘München’ maar zeer de vraag of we de echte naam en afkomst te horen krijgen, of niet een politiek-correct ‘verbastering’.

Een speciaal commandoteam van de politie (SEK) zou volgens  Die Welt vanmorgen een hangar op de buiten bedrijf gestelde luchthaven Tempelhof hebben bestormd. In dat gebouw zijn migranten ondergebracht. (1)

Eerder op de dag bevestigde minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Mazière de identiteit van de  Pakistaanse dader. Doorgaans doen regeringsleden dit alleen als de politie 100% heeft vastgesteld dat de verdachte ook daadwerkelijk de dader is. De minister verklaarde tevens dat de asielaanvraag van de Pakistaan nog in behandeling was. (2)

David D. Letterman

(1) N-TV
(2) Epoch Times
(3) Xandernieuws