• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Trump blij met ‘erg fijne kerstbrief’ van Putin

Kersttoespraak Willem-Alexander: ‘We moeten beschermen wat ons verbindt’ – Koning wijst op angst voor terreur, maar niet op de oorzaken

2016-12-25-15-12-30-trump-putin-04a

De aankomende president Donald Trump heeft afgelopen vrijdag een ‘erg fijne’ kerstbrief van zijn Russische collega Vladimir Putin gehad. ‘Zijn gedachten zijn zo juist,’ aldus Trump over Putins voorstel om de door de regering Obama totaal verziekte verhoudingen tussen beide landen weer te herstellen. Ondertussen huilt alles wat links en politiek-correct is nog steeds over het feit dat niet Hillary Clinton, maar Trump in het Witte Huis terecht komt. Klaarblijkelijk vindt de gevestigde orde het nog steeds jammer dat iemand die géén Derde Wereld(kern)oorlog tegen Rusland wil voeren, straks de machtigste man op aarde wordt.

In zijn brief noemde Putin de banden tussen Rusland en de VS ‘een belangrijke factor in het verzekeren van de stabiliteit en veiligheid van de moderne wereld. Ik hoop dat, zodra u de positie als president van de VS op u heeft genomen, wij op een constructieve en pragmatische manier echte stappen kunnen zetten om het raamwerk van bilaterale samenwerking op verschillende gebieden te herstellen, en tevens ons niveau van internationale samenwerking op een kwalitatief nieuwe hoogte te brengen.’

Putin gaf later tegen journalisten te kennen dat hij een eventuele uitnodiging van Trump om in de nabije toekomst naar Amerika te komen, graag zal accepteren.

‘Een erg fijne brief van Vladimir Putin; zijn gedachten zijn zo juist. Ik hoop dat beide partijen deze gedachten kunnen waarmaken, en we geen alternatief pad zullen hoeven volgen,’ reageerde de nieuwe Amerikaanse president.

Rusland en Amerika terug naar MAD

Kort nadat Putin had aangekondigd zijn nucleaire arsenaal verder te zullen moderniseren en uitbreiden, zei Donald Trump hetzelfde te gaan doen. Beide leiders lijken te willen terugkeren naar het MAD principe, ‘mutal assured destruction’, wat inhoudt dat Rusland en Amerika zóveel kernwapens houden, dat het inzetten van deze wapens zinloos is, omdat beide landen elkaar gegarandeerd totaal kunnen vernietigen. Een veel kleiner aantal kernwapens verhoogt juist het risico op het gebruik ervan.

De door de globalisten en Democraten gecontroleerde Amerikaanse massamedia schreeuwen weer eens moord en brand, en verspreiden de zoveelste hoax door te beweren dat Trump een kernoorlog tegen China wil beginnen. Overigens kondigde China al veel eerder aan zijn kernwapenarsenaal flink te zullen uitbreiden. (2)

Verdwaasde linkse geesten

Ook in eigen land is het weer raak in de reguliere nepnieuws media. NU.nl plaatste gisteren een commentaar van Pieter Derks, een verdwaasde linksradicale geest die op schaamteloos tendentieuze wijze PVV leider Geert Wilders en Donald Trump in een hoek trapt, en met schandalige leugens het door de elite gecreëerde valse vijandbeeld van het grote boze Rusland van Putin er nog eens even flink inpepert (3). Over figuren die een vrije, gezonde en veilige samenleving als kiespijn kan missen gesproken…

Kersttoespraak van de koning: ‘Beschermen wat ons verbindt’

In zijn kersttoespraak besteedde koning Willem-Alexander veel aandacht aan het terrorisme in Europa en de groeiende angst ervoor, al waakte hij er ‘natuurlijk’ voor om de oorzaken daarvan –de massa import van islam- te benoemen.

‘Kunnen we het nog: samen vreedzaam problemen oplossen? Juist nu de wereld om ons heen minder houvast geeft, moeten we vasthouden wat we samen delen en beschermen wat ons verbindt.’

Maar koning, hoe kan dat als we ons land en onze samenleving blijven blootstellen en zelfs onderwerpen aan een religieuze ideologie, die op bijna alle gebieden rechtstreeks tegen onze cultuur en waarden ingaat, en alles wil vernietigen wat we na de Tweede Wereldoorlog, toen we werden bevrijd van een ander racistisch, antisemitisch haatsysteem, hebben opgebouwd?

We hadden ooit ‘ruimte om vrij te denken en te debatteren’

U pleit om ‘ruimte om te leven, te bewegen, te denken en te debatteren zonder angst. Ruimte om van elkaar te verschillen. Die vrijheid hoort bij ons en is sterker dan welke terreurdaad ook.’ (4) Koning, we hebben tientallen jaren lang die vrijheid gehad en beschermd, waarom mogen we nu niet eens meer hardop zeggen dat we dit zo willen houden?

En als u even een blik werpt op de historie en op de landen waar islam –bijna altijd dankzij intimidatie en terreur- een stevige voet tussen de deur heeft gekregen, zult u zien dat de vrijheid voor andersdenkenden, voor minderheden, voor Joden, voor christenen, voor vrouwen, voor homoseksuelen, voor liberalen, kortom: voor alle niet-moslims, in alle gevallen stap voor stap verdwijnt en plaatsmaakt voor onderdrukking en vervolging.

Is dat dan de impliciete boodschap van uw politiek-correcte kersttoespraak aan ons volk? Dat we vanwege een totaal verwrongen beeld van ‘tolerantie’ onze vrijheid eigenlijk moeten opgeven, om enkel de volgelingen van één specifieke religie te plezieren? Omdat onze vrijheid namelijk niet de hunne is, en hun volkomen andere begrip van ‘vrijheid’ inhoudt dat er geen enkele ruimte meer is voor mensen die het niet met hen eens zijn, en die hun god en profeet niet willen gehoorzamen?

Voor zo’n toekomst bedanken gelukkig steeds meer Nederlanders. Desondanks nog een fijne kerst toegewenst, althans, zolang dat woord nog niet in de ban is gedaan omdat het wel eens beledigend en kwetsend kan zijn voor bepaalde migrantengroepen.

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) NU
(4) NU
(5) Xandernieuws