• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Station Köln ontruimd na bomalarm; ‘Pakistaan Berlijn op bevel Merkel vrijgelaten’

2016-12-20-19-36-26-stop-merkel-wir-schaffen-das-01b

PVV leider Geert Wilders kreeg heel politiek correct Nederland over zich heen toen hij deze shockerende afbeelding van Merkel met bloed aan haar handen op zijn Facebook pagina zette.

Enkele media berichten dat het centraal station van Köln zojuist is ontruimd na een bomalarm. De Pakistaanse migrant, die eerder op de dag nog door zowel getuigen, politie als politiek als dader van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn werd aangewezen, is alweer vrijgelaten, volgens sommige berichten op bevel van bondskanselier Angela Merkel. Die zou tevens de regeringscoalitie hebben geïnstrueerd de aanslag in geen geval in verband te brengen met haar massa immigratiebeleid.

Hoewel de Pakistaanse migrant wel degelijk achter het stuur van de ‘terror truck’ zou hebben gezeten, zou Merkel hoogstpersoonlijk hebben ingegrepen, en net als afgelopen zomer na de aanslag in München het bevel hebben gegeven de feiten te veranderen, omdat anders haar open-grenzen massa immigratiebeleid ook vanuit haar eigen gelederen nog zwaarder onder vuur zou kunnen komen te liggen. (2)

Op dit moment is er nog geen nieuws bekend over de mogelijke ontruiming van het Kölner Hauptbahnhof.

Links woedend op Wilders vanwege foto van Merkel

Ondertussen reageert politiek correct Nederland woedend op de afbeelding van Angela Merkel met bloed aan haar handen, die PVV leider Geert Wilders op zijn Facebook pagina zette. Zoals gewoonlijk kwam er vanuit de ‘gutmensch’ hoek opnieuw geen enkele kritiek op de overduidelijke gevolgen van de massale immigratie, noch werd het feit dat een overduidelijk christelijk symbool opnieuw het doelwit is van de islam, ook maar één keer genoemd.

Geen enkel vertoon van medeleven, geen enkel inzicht bij ‘links’ dat de 12 doden in Berlijn nog hadden geleefd als onze grenzen -zoals tientallen jaren lang normaal was- nog afdoende zouden worden gecontroleerd en beschermd. Klaarblijkelijk moeten we dit als onze nieuwe realiteit accepteren?

David D. Letterman

(1) KOPP
(2) Hartgeld / Terrorismus
(3) Xandernieuws