• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

SPD wil volkslied Beieren uitbreiden met multiculti en Europese Superstaat

Europeaan wil het oude stabiele Europa gebaseerd op vrijwillige samenwerking tussen onafhankelijke, soevereine en niet-geïslamiseerde staten weer terug

2016-11-30-17-18-45-total-brain-wash-dumm-dummer-spd-01a

Duits spotprentje op de SPD, die net als de sociaaldemocraten in Nederland (in de Peilingwijzer van 27 november op 26 zetels verlies) ieder contact met de gewone burger verloren lijkt te hebben.

De Duitse sociaaldemocratische regeringspartij SPD heeft in Beieren het even opmerkelijke als de nodige onrust veroorzakende voorstel gedaan om de ‘Bayernhymne’, het volkslied van de deelstaat, uit te breiden met een derde couplet over de multiculturele samenleving, de ‘eenheid der volken’ en zelfs een Europese Superstaat. Het voorstel geeft in ieder geval in enkele regels weer waar bijna alle sociaaldemocratische partijen in Europa (in Nederland de PvdA) heimelijk of openlijk naar streven, namelijk het uitwissen van onze grenzen en culturen, de islamisering van ons continent, en het overdragen van alle macht aan Brussel.

* Door een onbekende fout in het beheer is dit artikel enige tijd van de site verdwenen. Onze excuses daarvoor. 

‘God met U, U land van Beieren’… begint het eerste couplet van de 156 jaar oude Bayernhymne. De SPD fractie in Duitslands grootste deelstaat wil het volkslied ‘aan de huidige realiteit aanpassen’ met een derde couplet, waarin het om de ‘diversiteit’ en het ‘vrije leven’ in Europa gaat. Dit couplet werd vier jaar geleden tot winnaar uitgeroepen in een wedstrijd voor scholen over de uitbreiding van het volkslied:

‘God met ons en alle volkeren, geheel in eenheid maken wij bekend: in diversiteit (/ verscheidenheid = multiculti) ligt de toekomst, in Europa’s Statenbond. Vrije mensen, vrij leven, gelijke rechten voor man en vrouw. Gouden sterren, blauwe vlaggen en de hemel, wit en blauw.’

In 1980 liet de toenmalige premier Franz Josef Strauβ het oorspronkelijke derde couplet, dat draaide om arbeid, werken en een rijke oogst, nog schrappen.

Welke God / god?

‘Juist in tijden waar in Europa is blootgesteld aan steeds meer aanslagen en vijandelijkheden, is een duidelijke stellingname voor (een verenigd) Europa van het grootste belang,’ aldus de SPD. (1)

Met het binnenhalen van miljoenen Arabische en Afrikaanse moslims vragen sommige Duitse reageerders zich hardop af welke God / god nu eigenlijk in het vernieuwde volkslied zal worden bezongen – is dat niet inmiddels de god van de islam, Allah, die de totale antithese is van de Bijbelse God, die oorspronkelijk in het volkslied bedoeld werd?

Europeanen willen hun oude, stabiele en vreedzame Europa weer terug

Ook de Duitse sociaaldemocraten gaan eraan voorbij dat de meeste Europeanen helemaal niet tegen Europa zijn, maar wel tegen het veranderde Europa zoals dat nu in de maak is, waarin hun eigen grenzen en culturen worden uitgewist en overgegeven aan islamisering door het binnenlaten van miljoenen moslimmigranten.

De gewone man wil het oude Europa terug, dat tientallen jaren lang voor stabiliteit, vrede en voorspoed zorgde: een Europa dat niet op anti-democratische wijze wordt geregeerd vanuit Brussel, maar is gebaseerd op vrijwillige samenwerking tussen onafhankelijke en soevereine staten die hun eigen cultuur en regels behouden, en een Europa dat zich weer wil verdedigen tegen een volks- en staatsvijandige ideologie als de islam, die alles wil afbreken wat de vorige generaties na de Tweede Wereldoorlog met hard werken hebben opgebouwd.

Xander

(1) Abend Zeitung