• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Russische ambassadeur na ‘Allahu Akbar!’ kreet neergeschoten in Ankara

2016-12-19-18-23-08-russische-ambassadeur-neergeschoten-ankara-19-dec-2016-a

Links de getroffen ambassadeur op zijn rug liggend. De schutter zou een politie agent zijn geweest.

Bij de opening van een foto expositie in Ankara is de Russische ambassadeur in Turkije, Andrey Karlov, neergeschoten en ernstig gewond geraakt, en volgens sommige bronnen overleden. In Nederlandse media zoals de NOS en NU.nl wordt tot op heden zoals gebruikelijk niet vermeld dat de dader volgens een Associated Press fotograaf ‘Allahu Akbar!’ schreeuwde. Het volk mocht anders eens een link leggen met de islam.

De dader, die met een politiepenning naar binnen was gekomen, schreeuwde ook nog zoiets als ‘Wij sterven in Aleppo, jullie sterven hier!’ Daarna schoot hij 4 of 5 kogels in de rug van Karlov, alvorens hij zelf werd neergeschoten door beveiligers.

Volgens de grootste Turkse krant Hurriyet gaat de Russische ambassade ervan uit dat radicale islamisten –mogelijk van ISIS- achter de aanslag zitten. De dader had het overduidelijk enkel op de Rus gemunt, want hij schreeuwde dat de circa 100 aanwezigen de ruimte moesten verlaten.

Morgen zou de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu in Moskou overleg plegen met zijn Russische en Iraanse collega’s over de situatie in Syrië.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Xandernieuws