• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Opnieuw aanwijzingen voor stembusfraude Oostenrijk

Extreemlinkse Antifa beweging: Oostenrijk blijft een smerig stuk Nazi stront

2016-12-05-19-04-06-hofer-van-der-bellen

Van der Bellen (r) kon pas winnen nadat alle partijen een pact met elkaar en de reguliere media hadden gesloten om gezamenlijk campagne tegen Hofer te voeren. Zo’n ondemocratisch cordon sanitaire kunnen we volgend jaar ook in eigen land verwachten tegen de PVV, omdat die volgens de peilingen de grootste partij van Nederland zou worden.

Om 17.01 uur liet Euronews nog prognoses vanuit Wenen zien waarin de rechtse presidentskandidaat Norbert Hofer met 53,5% duidelijk voor lag op zijn linksgroene concurrent Van der Bellen, die op 46,5% stond. Slechts een kwartier (!) later verkondigden alle zenders plotseling dat Van der Bellen duidelijk had gewonnen, en waren de percentages omgedraaid (1)(5). Nog een aanwijzing dat er gisteren opnieuw op grote schaal stembusfraude in Oostenrijk heeft plaatsgevonden: Alexander van der Bellen zou in ieder district van iedere grote stad hebben gewonnen, wat historisch en statistisch gezien buitengewoon onwaarschijnlijk is.

De pers verkeerde in jubelstemming, want de gedroomde kandidaat van de gevestigde orde had gewonnen. Vandaag bleek dat de linksgroene voorman vooral dankzij de stemmen van jonge vrouwen,  jongeren en academici werd gekozen; mannen en werknemers kozen voornamelijk voor Hofer (3)(4). Op de kaart kleurt bijna heel Oostenrijk blauw (Hofer), met uitzondering van de grote steden en directe gebieden daarom heen.

Winnaar ongeloofwaardig snel bekend

Veel Oostenrijkers weigeren te geloven dat ‘ex’ vrijmetselaar Van der Bellen nog vóór 17.30 tot winnaar kon worden uitgeroepen, terwijl in diverse deelstaten het tellen pas om 18.30 uur stopte. Eveneens vreemd: naarmate er meer uitslagen binnenstroomden, veranderde het percentage voor beide partijen niet of nauwelijks.

Sommigen vermoeden dat ‘links’ in het geheim op grote schaal stempassen heeft uitgedeeld aan de vele moslimmigranten, die vooral in grote steden zijn geconcentreerd. Het lijkt er dan ook op dat er net als enkele maanden geleden opnieuw de nodige ‘onregelmatigheden’ tijdens de verkiezingen zijn geweest.

Antifa: Oostenrijk blijft een smerig stuk Nazi stront

De anti-maatschappelijke linksradicale beweging Antifa, dat openlijk heel Europa van alle blanken wil ontdoen en door immigratie van tientallen miljoenen moslims wil ‘umvolken’ tot een islamitisch continent, protesteerde gisteren bij het presidentiële paleis tegen de 46% (?) die op Hofer hebben gestemd met de slogan ‘Het blijft zo: Oostenrijk, jij Nazi’’. Op Facebook gaven de linkse gutmenschen nog als commentaar: ‘Nee, wij houden niet van dit land en van dit volk,’ en ‘Oostenrijk, jij smerig stuk stront!’ Zelfs de linksgroene winnaar Van der Bellen kwam er met de kwalificatie ‘gematigde nationalist’ niet ongeschonden vanaf (6).

Pact tegen Hofer won het  maar net

Stembusfraude of niet, de verkiezing van Van der Bellen is lang zo belangrijk niet als de gevestigde orde ons wil laten geloven. De Oostenrijkse president heeft vooral een ceremoniële functie, en kon het slechts van Hofer winnen omdat alle andere partijen –net als in Zweden is gebeurd tegen de Zweedse vrijheidspartij- een pact met elkaar en de media hadden gesloten om gezamenlijk campagne tegen Hofer te voeren.

Zo’n ondemocratisch ‘cordon sanitaire’ kunnen we volgend jaar ook in eigen land verwachten, als de PVV volgens de huidige peilingen de grootste partij van Nederland wordt. Het zal de opkomst van vrije volkspartijen in heel Europa slechts tijdelijk kunnen vertragen.

David D. Letterman

(1) YouTube (Aufklärungspartei Deutschland)
(2) Hartgeld / Österreich
(3) Die Presse
(4) Krone
(5) MM News
(6) Krone
(7) Unzensuriert
(8) Xandernieuws