• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Obama stuurt na verloren proxy oorlog in Syrië extra troepen naar grenzen Rusland

‘Probeert Obama nog voor inauguratie Trump oorlog met Rusland uit te lokken?’

2016-12-16-14-37-52-amerikaanse-tanks-3e-pantserbrigade4e-infanterie-div

Klaarblijkelijk moeten we het allemaal maar normaal vinden dat extra Amerikaanse kanonnen en tanks al in januari naar Polen worden gestuurd, wat in Moskou als een rechtstreekse militaire bedreiging zal worden opgevat.

De bevrijding van Aleppo door het Syrische leger, dat daarbij werd gesteund door Rusland, is een desastreuze nederlaag voor de regering Obama, en de grootste strategische terugslag in zeker twee jaar tijd. Met het heroveren van de bezette stad stortte het complete netwerk van de door Amerika gesteunde moslimrebellen in noordelijk Syrië als een kaartenhuis in elkaar. Dat het Witte Huis en de Democraten furieus zijn blijkt niet alleen uit de ongefundeerde beschuldigingen dat aankomend president Donald Trump door Rusland zou zijn geholpen, maar ook uit de aankondiging van Obama om op korte termijn extra troepen en tanks naar Oost Europa te sturen, alsof hij ‘haast heeft om nog voor Trumps inauguratie oorlog met Rusland uit te lokken,’ schrijft verslaggever Clifford Cunningham.

‘We kunnen niet nog een Srebrenica hebben,’ reageerde minister van Buitenlandse Zaken John Kerry wanhopig, verwijzend naar de circa 8000 Bosniërs die in 1995 door Servische troepen werden vermoord als vergelding voor de massale slachtpartijen die onder de Servische bevolking waren aangericht. Kerry’s oproep was rijkelijk aan de late kant, aangezien er de afgelopen jaren talloze ‘Srebrenica’s’ in Syrië zijn geweest. Honderdduizenden burgers en soldaten, volgens sommige schattingen zelfs een miljoen, zijn reeds omgekomen in de door Amerika, Saudi Arabië en Turkije gestarte bloederige burgeroorlog.

Trump wil samenwerken met Putin, Democraten juist uit op conflict

In Washington wordt de pijnlijke nederlaag in Syrië door de gevestigde orde aangegrepen om Donald Trump aan te vallen. De Democraten en de regering Obama beweren dat ‘dezelfde Vladimir Putin’ die voor de ‘val’ van Aleppo verantwoordelijk is, de verkiezingen van 8 november zou hebben gemanipuleerd (1).

Trump heeft vaak aangekondigd om samen met Putin om de tafel te gaan zitten om gezamenlijk de conflicten in Syrië en Oekraïne op te lossen, iets dat ‘team Clinton’ pertinent niet wil. Integendeel, Hillary Clinton dreigde Rusland meerdere malen openlijk met oorlog, en in de slaafs volgende media zijn de eerste oproepen tot het bombarderen van Rusland reeds gehoord.

Versnelde troepenopbouw in Oost Europa

Het is niet ondenkbaar dat de regering Obama nog vóór Trumps inauguratie op 20 januari 2017 inderdaad probeert een oorlog uit te lokken. Afgelopen woensdag kondigden Defensie officials aan dat de troepenopbouw in Oost Europa zal worden versneld, en het 3epantserbrigade gevechtsteam, onderdeel van de 4e infanterie divisie, al begin januari naar Polen zal worden gestuurd. De eenheid is inmiddels van zijn thuisbasis vertrokken en onderweg naar de kust, om daar per schip naar het Duitse Bremerhaven te worden vervoerd.

Tevens wordt in april een bataljon dat nu in Duitsland is gelegerd naar de stad Orzysz in het noordoosten van Polen verplaatst. Orzysz ligt vlakbij de Russische enclave Kaliningrad, waar het Kremlin als reactie op de NAVO agressie in Oost Europa de stationering van Iskander-M raketten, die kernkoppen kunnen vervoeren, heeft versneld.

Luitenant-generaal Ben Hodges, commandant van de Amerikaanse strijdkrachten in Europa, noemde de troepenverplaatsingen ‘een krachtig signaal’ aan het adres van president Putin. Afgelopen zomer besloot de NAVO om permanent vier bataljons in de Baltische staten en Polen te legeren.

Stort de Obama-Clinton kliek ons alsnog in een (kern)oorlog tegen Rusland?

Politiek commentator Keith Olbermann, voormalig correspondent van CNN en Fox en beschouwd als spreekbuis van het globalistische establishment in Washington, ging voor zijn huidige werkgever GQ deze week ongemeen tekeer: ‘We zijn in oorlog met Rusland. Of beter gezegd: we hebben een oorlog met Rusland zonder slag of stoot verloren. We zijn niet langer een soeverein land, niet langer een democratie, niet langer een vrij volk, maar de slachtoffers van de bloedeloze coup, opgezet door Rusland, en met de verraderlijke onverschilligheid van de Republikeinse partij.’

Dit soort krankzinnig taalgebruik onderstreept hoe gevaarlijk de situatie op dit moment is. De Obama-Clinton kliek lijkt een (kern)oorlog tegen Rusland als een serieuze optie te beschouwen om te voorkomen dat Donald Trump president wordt. Dat grote delen van Europa dan in een grote zwartgeblakerde, met dodelijke straling doordrenkte vlakte dreigen te veranderen, is voor deze meedogenloze elite slechts de kers op de taart.

David D. Letterman

(1) DEBKA
(2) Infowars
(3) Xandernieuws