• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Obama laat anti-Israël resolutie door VN Veiligheidsraad passeren

Israëlvriend Donald Trump verkettert het besluit en zegt dat ‘het na 20 januari héél anders wordt’ – Profetisch: Gods ‘rode lijn’, zoals in het Oude Testament voorzegd, weer een flinke stap dichterbij

2016-12-23-22-46-38-samantha-power-vn-dec-2016-anti-israel-resolutie-01a

Obama’s VN ambassadeur Samantha Power, die ooit op TV pleitte voor een Amerikaanse invasie van Israël, liet triomfantelijk weten dat de VS deze keer geen veto zal uitspreken tegen de zoveelste resolutie tegen de door haar en Obama zo gehate Joodse staat.

De scheidende president Barack Obama heeft vanavond gebroken met het traditionele Amerikaanse beleid door voor het eerst geen veto uitgesproken tegen een anti-Israël resolutie in de VN Veiligheidsraad, die oorspronkelijk door Egypte namens de Palestijnen was opgesteld, en nadat dit land zich onder druk terugtrok door onder andere Maleisië, Venezuela en Nieuw Zeeland opnieuw werd ingediend. De resolutie is één lange opsomming van verdraaide feiten en regelrechte leugens, allemaal bedoeld om het Palestijnse islamitische terrorisme, dat erop uit is de complete Joodse staat uit te wissen, te legitimeren.

Obama neemt wraak op Netanyahu

Op 9 maart schreven wel al dat ‘Obama Netanyahu een doodsklap wil toedienen’… ‘Obama en Netanyahu zijn elkaar de afgelopen ruim 7 jaar nog meer gaan haten dan ze al deden. De Amerikaanse president lijkt, na het sluiten vorig jaar zomer van de belachelijke, voor Israël zeer gevaarlijke ‘non-kerndeal’ met Iran, zijn vijand in Jeruzalem via de VN nu een finale doodsklap te willen toedienen, want de volgende president zal die stap niet meer ongedaan kunnen maken.

Een Israëlische official waarschuwde vandaag al dat de regering Obama en de Palestijnen in het geheim werkten aan een ‘schandalige maatregel tegen Israël’, wat het Palestijnse terrorisme een forse duw in de rug zal geven, en landen ertoe zal bewegen om de Oude Stad in Jeruzalem, inclusief de Joodse Klaagmuur, tot ‘bezet Palestijns gebied’ te verklaren. Tevens zullen landen op grond van de nu aangenomen resolutie kunnen besluiten om Israël op allerlei gebieden te boycotten.

Resolutie bomvol leugens

In de resolutie staat herhaaldelijk de leugen dat de Westelijke Jordaanoever en het oosten van Jeruzalem ‘sinds 1967 bezet Palestijns gebied’ zijn. In werkelijkheid heeft er nooit een Palestijnse staat bestaan. Tot 1967 waren Judea en Samaria (de Westbank) illegaal geannexeerd door Jordanië. In tegenstelling tot Israël heeft de internationale gemeenschap daar nooit ook maar één protest tegen ingediend. Tot de defensieve oorlog die Israël in 1967 moest voeren werd het Bijbelse hartland door de Arabieren misbruikt voor tal van aanvallen en aanslagen op Israël.

De Joodse nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever zijn nu officieel illegaal verklaard, en worden een ‘flagrante schending van het internationale recht en een belangrijk obstakel voor de tweestaten oplossing en een rechtvaardige, langdurige vrede’ genoemd. Het echte obstakel, het Palestijnse terrorisme, de Palestijnse weigering de Joodse staat te erkennen en het voortdurende haatzaaien tegen Israël, worden echter nergens genoemd.

‘Geen sprake van illegale nederzettingen’

Het Committee for Accuracy for Middle East Reporting in America (CAMERA) wijst erop dat het in dit verband aangehaalde artikel 49 van de Vierde Conventie van Genève in het geval van deze nederzettingen niet opgaat, omdat de Westelijke Jordaanoever nooit een onafhankelijk land is geweest en daarom ook nooit lid was van de Conventie. Van ‘illegale nederzettingen’ en ‘bezet gebied’ is in werkelijkheid daarom geen enkele sprake.

Bovendien geldt het artikel enkel voor gedwongen verhuizingen en niet voor vrijwillige verplaatsingen. De VN kan volkenrechtelijk daarom niet Joden verbieden om in een gebied te gaan wonen dat historisch en religieus van groot belang voor hen is.

En toch is dat nu gebeurd. De VN heeft vanavond opnieuw laten zien een extreem antisemitische organisatie te zijn die voornamelijk de belangen van het blok tussen links en islam behartigt, door zich achter het Palestijnse streven naar een Judenreine terreurstaat op te stellen. Dat er in Israël meer dan 1 miljoen Arabieren wonen die als enige land in het Midden Oosten dezelfde rechten hebben als Israëliërs en Joden, maakt hen overduidelijk niets uit. (1)

Trump: Na 20 januari wordt het heel anders

De nieuwe president Donald Trump, wèl een vriend van Israël, heeft al laten weten dat het ‘na 20 januari heel anders wordt’. Trump heeft tijdens zijn campagne –en ook daarvoor- het Palestijnse terrorisme, antisemitisme en historische revisionisme fel veroordeeld, en beloofd dat hij de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Israëls hoofdstad Jeruzalem zal verplaatsen.

Profetisch: Gods ‘rode lijn’ flinke stap dichterbij

Een herhaling van de laatste alinea van het artikel uit maart: Volgens Bijbelse eindtijdprofetieën markeert de verdeling van het herstelde Israël door de wereld de spreekwoordelijke ‘rode lijn’ voor God, waarna Hij hooguit in een handjevol jaren tijd de hele wereld zal oordelen, uitmondend in het beruchte ‘Armageddon’, waarin alle landen die hun legers hebben gestuurd om Jeruzalem te ‘bevrijden’ van de Israëlische ‘bezetting’ totaal zullen worden vernietigd – gezien de beschrijvingen in de Bijbel vermoedelijk met kernwapens.

Op grond van onder andere de volgende Bijbelse profetie:

Ik zal alle volken verzamelen en afvoeren naar het dal van Josafat, en Ik zal aldaar met hen in het gericht treden ter oorzake van mijn volk en van mijn erfdeel Israël, dat zij onder de volken verstrooid hebben, terwijl zijn mijn land verdeelden.’ (Joël 3:2)

Aangezien zelfs de huidige anti-Israëlische paus Franciscus in 2013 in zijn eerste Encycliek erkende dat ‘het verbond van het Joodse volk met God nooit ingetrokken is, omdat ‘de genadegaven en de roep Gods onberouwelijk zijn’ (Rom.11:29)’, zullen veel christenen beseffen dat de laatste fase van de voorzegde ‘eindtijd’ nu opnieuw een grote stap dichterbij is gekomen.

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Xandernieuws