• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Iran opent pretpark waar kinderen kunnen oefenen op oorlog tegen Israël en Amerika

Iraanse president Rouhani zegt niet te zullen toestaan dat Donald Trump kerndeal annuleert

2016-12-07-14-24-23-iran-pretpark-oorlog-tegen-israel-en-vs-01a

Terwijl Westerse kinderen naar een pretpark gaan voor acht- en wildwaterbanen, worden kinderen in sommige moslimlanden voorbereid op oorlog tegen de Joden en tegen het Westen.

Iran heeft in september een ‘pretpark’ geopend waar kinderen van 8 tot 13 jaar plezier kunnen hebben in achtbanen en spookhuizendoor met militaire uniformen en nepgeweren te oefenen op oorlog tegen Irans grootste vijanden, met name Israël, Amerika en Saudi Arabië. In de jaren ’80 zette Iran tijdens de oorlog met Irak, die aan beide kanten zo’n 1 miljoen slachtoffers eiste, nog massaal kindsoldaten in als wandelende mijnenvegers. Ook de Palestijnen maken graag gebruik van kinderen in hun nooit ophoudende oorlog tegen de Joodse staat, of dat nu is als opgeleide miniterrorist of als menselijk schild.

‘Een speelstad, waar we aan kinderen met spellen, amusement en groepsactiviteiten de boodschap proberen over te brengen over vechten, de heilige defensie en de huidige wereldsituatie,’ legde directeur Hamid Sadeghi uit aan Raja News, wat nauwe banden heeft met de Iraanse Revolutionaire Garde.

De term ‘heilige defensie’ is afkomstig uit de bloederige 8 jaar durende oorlog met Irak in de jaren ’80, die aan circa 1 miljoen Irakezen en 1 miljoen Iraniërs het leven koste. De toen nog maar net aan de macht zijnde Iraanse Ayatollah Khomeini offerde talloze kindsoldaten op door ze de Iraakse mijnenvelden op te sturen, om zo de weg vrij te maken voor Iraanse troepen en tanks.

Volgens Sadeghi worden de kinderen in het park eerst door ‘culturele experts’ onderwezen in de Shi’itische theologie, inclusief de benoeming van imam en kalief Ali als de ‘echte opvolger’ van de profeet Mohammed. De opvolging van de islamitische profeet is al eeuwen het belangrijkste strijdpunt met de Soennitische islam.

Doelwitten: Israël, Amerika, ISIS, Saudi Arabië

Na volgepompt te zijn met propaganda over deze ‘heldhaftige oorlog’ worden de kinderen in militaire uniformen gestoken en krijgen ze nepgeweren uitgereikt die plastic kogels kunnen afvuren, en zijn er zelfs plastic artillerie granaten beschikbaar. Belangrijkste doelwitten: Israëlische en Amerikaanse vlaggen, en afbeeldingen van de Israëlische premier Netanyahu. Later werden daar ook ISIS en de Saudische koninklijke familie aan toegevoegd.

De kinderen oefenen daarnaast speciaal op het verdedigen van het heiligdom van de Zaynab moskee in Damascus, waar volgens de Shi’itische traditie Mohammeds kleindochter zou zijn begraven. Hier zijn de militaire oefeningen zo realistisch mogelijk gemaakt, en kruipen de kindsoldaatjes terwijl ze ‘onder vuur’ liggen onder prikkeldraadtunnels door, en zoeken ze dekking achter zandzakken.

Er is ook een woordspelletje, waarbij ze kogels moeten vinden waarop letters staan, waar vervolgens woorden en zinnen mee moeten worden gevormd (wij vermoeden zoiets als ‘dood aan Israël’ en ‘dood aan Amerika’).

Bij de laatste ‘attractie’ worden de kinderen geblinddoekt, en moeten ze een bal naar een Israëlische vlag in de vorm van een puzzel gooien. Vervolgens moeten ze een puzzel van een Iraanse vlag in elkaar zetten. ‘Hiermee wordt hen geleerd dat ‘de belangrijkste elementen voor de overwinning in de strijd tegen de vijand wijsheid en intelligentie zijn.’

Oorspronkelijk zou het park maar een paar weken open zijn, maar vanwege ‘de enorme vraag’ naar gratis tickets zou worden besloten om het park voor onbepaalde tijd te laten bestaan. (1)

Iraanse president zal annuleren kerndeal door Trump niet accepteren

Meer nieuws uit Iran: president Hassan Rouhani verklaarde dat hij niet zal accepteren dat de aankomende Amerikaanse president Donald Trump de door Obama gesloten kerndeal annuleert. Trump is altijd een verklaard tegenstander van deze overeenkomst geweest, net als enkele van zijn recent aangewezen kabinetsleden zoals oud generaal James ‘Mad Dog’ Mattis als minister van Defensie, en oud generaal John Kelly als minister van Homeland Security.

Het Amerikaanse Congres besloot vorige week unaniem om de sancties tegen Iran met 10 jaar te verlengen. Rouhani herhaalde dat ‘er geen twijfel over bestaat dat de VS onze vijand is’, en zei dat ook indien Obama dit besluit niet meer uitvoert ‘het toch tegen de nucleaire overeenkomst ingaat, en wij daarop zullen reageren.’ Rouhani ‘vergat’ gemakshalve te vermelden dat de afspraken nooit officieel door Iran zijn ondertekend.

Rond het sluiten van deze deal halverwege 2015 hebben we uitgebreid bericht over de krankzinnige voorwaarden waar de regering Obama mee akkoord ging. Zo mag Iran de afgesproken controles op zijn nucleaire installaties helemaal zelf uitvoeren. Met de miljarden die vrijkwamen na het sluiten van het verdrag kocht Iran tegen alle afspraken in vrijwel onmiddellijk 150 Chinese gevechtsvliegtuigen. Ook voerde Iran al ettelijke in het verdrag verboden ballistische rakettesten uit.

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Xandernieuws