• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Immigratie: Politie Wenen geeft duizenden vrouwen zak-alarms tegen verkrachting

Islamisering Frankrijk: Moslims verbieden vrouwen toegang tot Parijse cafés, omdat ‘wij de dingen hier nu doen zoals in onze thuislanden’ – Duits AZC: Moslims bedreigen christenen met de dood, maar overheid geeft de christenen een toegangsverbod– Haus Gotteshilfe: Veel christenen lopen in AZC’s blauwe plekken, open wonden en messteken op, onder toezicht van moslim beveiligers

2016-12-21-15-31-47-koln-oud-en-nieuw-2015-2016-02a

In heel Europa hoopt men een herhaling van ‘Köln’ (foto) te kunnen voorkomen. 

Net als in Duitsland, Zweden en andere Europese landen is het aantal misdaden door migranten in Oostenrijk geëxplodeerd. Om een herhaling van oud-en-nieuw in ‘Köln’, toen meer dan 1300 vrouwen en meisjes werden beroofd, mishandeld, aangerand en soms ook verkracht door migranten, te voorkomen, deelt de politie in Wenen zo’n 6000 zak-alarmtoestellen uit, die hard en schril beginnen te piepen als er op gedrukt wordt. Dat moet potentiële aanranders en verkrachters afschrikken.

Van de 1310 aangiftes na ‘Köln’ ging het in bijna 900 gevallen (ook) om een seksueel misdrijf. De burgemeester van de stad heeft aangekondigd om dit jaar meer bewakingscamera’s, zo’n 1500 agenten en zelfs helikopters in te zetten om de nieuwjaarsviering zo rustig mogelijk te laten verlopen. Worden vrouwen toch het slachtoffer van aanranding of verkrachting? Dan staan specialisten klaar om ze op te vangen. Maatregelen om te voorkomen dat migranten überhaupt in de stad kunnen komen en daar opnieuw ‘hun ding’ kunnen doen, zijn er niet, want dat zou niet politiek correct zijn.

‘Integratie’ via mishandelingen, aanrandingen en verkrachtingen

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Sobotka verklaarde dat zijn land goed voorbereid is op eventuele terreuraanslagen, hoewel hij waarschuwde dat ‘100% veiligheid’ onmogelijk is. Eerder dit jaar was het Oostenrijkse volk in rep en roer toen een Afghaanse migrant, die in een zwembad een 10 jarig jongetje had verkracht, werd vrijgesproken, omdat de dader volgens de rechter ‘niet wist dat het jongetje het niet zelf wilde’.

De Oostenrijkse media berichten dagelijks over nieuwe ‘incidenten’, zoals een 15 jarig meisje dat afgelopen zondag in Wenen door 5 jonge migranten werd beroofd en zwaar werd mishandeld. Haar moeder reageerde op Facebook: ‘Mijn dochter ligt nu met zwaar gezichtsletsel in het ziekenhuis, en drie keer raden door welke types?!?! 5 jongemannen van niet-Oostenrijkse afkomst (de enige in de media toegestane omschrijving van migranten), en dat zonder waarschuwing, en enkel om een paar euro. Zo ziet onze toekomst eruit, dat je overdag niet eens meer veilig over straat kunt.’ (5)

Op diverse publieke bijeenkomsten zoals concerten en feesten in onder andere Zweden, Oostenrijk en Duitsland randden migranten vele tientallen vrouwen en meisjes aan. In een geval werd een Zweeds tienermeisje tijdens een concert, dat nota bene was georganiseerd om migranten welkom te heten, door een asielzoeker verkracht. In München werden onlangs een groot aantal meisjes aangerand op een door de gemeente georganiseerd ‘multiculti’ en ‘integratie’ feest, waar speciaal migranten voor waren uitgenodigd.

Nog veel wranger was de verkrachting en moord op de 19 jarige Maria Ladenburger in het Duitse Freiburg. Ook zij werd het slachtoffer van een jonge Afghaanse migrant, en dat terwijl het meisje als vrijwilliger in een nabij gelegen AZC werkte, waar haar ouders geld voor inzamelden.

Parijs: Moslims verbieden vrouwen toegang tot cafés

Ook de islamisering van Frankrijk gaat in hoog tempo verder. In diverse cafés in Parijs, waar de meerderheid van de bezoekers inmiddels moslimmannen zijn, is vrouwen de toegang ontzegd, zogenaamd ‘omdat het voor hun eigen bestwil is’. De Franse media berichten er weliswaar over, maar weigeren te erkennen dat ook deze vorm van vrouwendiscriminatie  onderdeel is van de islam.

Twee activisten van de ‘Moeders Brigade’, die opkomen voor vrouwenrechten, gingen met verborgen camera’s een café in de Parijse voorstad Sevran in. Moslims gaven hen te verstaan om ‘buiten te wachten’, omdat in het café ‘geen vermenging van geslachten’ is toegestaan. ‘Maar we zijn nog altijd in Frankrijk,’ protesteerde een van de vrouwen. De reactie van de moslim sprak boekdelen: ‘Dit is niet Parijs! Hier heerst een andere mentaliteit. Hier doen we de dingen zoals in onze thuislanden.’ (2)

Duits AZC: Moslims bedreigen christenen, die krijgen huisverbod

Dat de islam en moslims een speciale voorkeurspositie in Europa hebben, zal gezien de honderden voorbeelden die we in de loop der tijd al hebben gegeven, bekend zijn. Af en toe doen we een greep in de vele dagelijkse voorvallen, zoals in het Duitse Steglitz, waar twee Iraanse christenen in een AZC met de dood werden bedreigd door de vele moslims in het complex.

En hoe reageerden de autoriteiten? Door de christenen de toegang tot het AZC te ontzeggen, zogenaamd omdat ze alcohol hadden gedronken, wat eveneens verboden is in de islam, en daarom ook in het AZC. Tevens werden allerlei wilde beschuldigingen van de moslims aan het adres van de twee christenen klakkeloos voor waar aangenomen.  Gelukkig werden de twee door een plaatselijke kerk opgenomen.

In augustus beschreef diaconesse Rosemarie Götz van het Haus Gotteshilfe in Neukölln hoe christelijke vluchtelingen heel vaak ‘blauwe plekken, open wonden en messteken hebben. En dat gebeurt in de AZC’s onder toezicht van de moslim beveiligers… Velen durven ’s avonds niet te gaan slapen, omdat Arabische moslims hen ’s nachts verbaal en fysiek bedreigen.’ (4)

Ook Nederland buigt stap voor stap voor de Sharia

Dat racisme en discriminatie plotseling helemaal prima zijn zodra de daders moslims zijn, bleek onlangs ook in Nederland, toen hetMeldpunt Internet Discriminatie besloot dat moslims die homo’s haten niet discrimineren, omdat dit nu eenmaal onderdeel is van de islam. Hiermee bleek andermaal dat ook de wetten van ons eigen land en onze hele samenleving stap voor stap onderhorig worden gemaakt aan de Sharia. (3)

David D. Letterman

(1) Russia Today via Infowars
(2) Infowars / YouTube
(3) E.J. Bron
(4) BZ-Berlin
(5) Unzensuriert
(6) Xandernieuws