• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting

Julian Assange is terecht en komt met nieuwe onthulling: Bondskanselier Angela Merkel en de EU willen een Europees superleger vormen dat de eurolanden moet gaan overnemen

2016-12-03-14-41-45-eu-facebook-01c

De reguliere media gaan er samen met de overheid en Google, Facebook, Twitter en Microsoft voor zorgen dat u straks alleen nog maar gecensureerd politiek-correct nieuws te horen en te lezen krijgt.

Na bekomen te zijn van de eerste klap door de verkiezing van Donald Trump kan drie weken na de Amerikaanse presidentsverkiezingen worden geconcludeerd dat de globalisten van de gevestigde orde in de Europese, Amerikaanse en Chinese politiek en media de frontale aanval hebben geopend op de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid. Overal, ook in Nederland, worden drastische maatregelen aangekondigd die op niets anders neerkomen dan keihard afgedwongen censuur van alle stemmen die willen vasthouden aan vrijheid, democratie en zelfbeschikking, en niet willen dat onze samenlevingen ten onder gaan aan open grenzen, ongekozen superregeringen en islamisering.

Mensen pikken leugens globalisten niet meer

Infowars voorman Alex Jones wijst erop dat het establishment bang is geworden na de verkiezing van Donald Trump, dat weliswaar niet het eerste signaal was dat het gewone volk het verwoestende globalistische beleid en de daaraan gekoppelde massale manipulatie door de reguliere media niet meer pikt, maar wel het duidelijkste. In Europa waren het Brexit en het Nederlandse Oekraïne referendum twee andere belangrijke tekenen dat steeds meer burgers zich bewust beginnen te worden in welke fatale richting de elite onze samenleving stuurt.

In plaats van dat de media, die maandenlang met opzichtige propaganda volhielden dat Donald Trump ‘geen schijn van kans’ had en Hillary Clinton zonder twijfel de volgende president zou worden, eindelijk eens in de spiegel kijken, doen ze echter het tegenovergestelde: vol arrogantie over het gelijk van hun visie en zogenaamde ‘professionaliteit’ van hun verslaggeving openen ze met behulp van de politiek de aanval op de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid, allereerst op het internet.

In sommige publicaties van de massamedia wordt al enige tijd openlijk gezegd en geschreven dat de globalisten toewerken naar een wereldregering, en dat zij, om het te verwachten verzet van de bevolking voor te zijn, de burgers om die reden via de media in slaap hebben gesust met het échte ‘nepnieuws’, en met de bekende ‘brood en spelen’. Ook uit WikiLeaks is onomstotelijk gebleken dat ‘onze’ heersers de bevolking doelbewust onwetend willen houden en ons tot de rand van wanhoop en armoede willen drijven, om vervolgens een vorm van een wereldregering als de enige ‘oplossing’ aan ons op te dringen.

Trump won met 15% tot 20% voorsprong

Alex Jones: ‘Maar we weten wie jullie zijn. We weten hoe kwaadaardig jullie zijn en hebben jullie ideologie door, en ook jullie aanvalsplan.’ Hoopgevend is dat het de elite ondanks grootschalige stembusfraude niet is gelukt om Hillary Clinton het Witte Huis in te rommelen. Uit interne peilingen blijkt dat Trump in realiteit zo’n 15 tot 20% meer stemmen heeft gekregen dan Hillary, en dat het verschil in de officiële uitslag enkel kleiner is dankzij de enorme fraude die de Democraten en de globalisten hebben gepleegd.

Onafhankelijke bronnen hebben bevestigd dat Hillary de winst in tenminste 5 staten heeft gestolen door de stemmen van minimaal 5 miljoen, maar mogelijk zelfs 25 miljoen illegalen en reeds overleden mensen, die door Democratische officials en medewerkers werden geregistreerd. Hooggeplaatste Democraten werden op verborgen camera’s van Project Veritas betrapt op het ruiterlijk toegeven en plannen van deze masssale verkiezingsfraude.

Linksradicale machtsovername VS en EU

Alles was bedoeld om de Verenigde Staten nog dit jaar definitief in een regelrechte dictatuur te veranderen, een proces dat stap voor stap werd ingezet en uitgevoerd door de regering Obama. De Democraten planden een machtsovername waarin alle belangrijke conservatieve en ‘rechtse’ sites en stemmen ‘op zwart’ zouden gaan, en hun kopstukken zouden worden gearresteerd. De Europese Unie zou hetzelfde gaan doen en heeft daar, zoals we gisteren berichtten, met een nieuwe gevaarlijke richtlijn inderdaad een grote stap naar gezet.

Meerdere inlichtingenofficials bevestigden het afgelopen jaar dat dit geen complottheorie is. De globalisten in Washington, New York (VN) en Brussel willen de vrijheid van de burgers beëindigen. Het eerste slachtoffer in iedere oorlog –een oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting- is altijd de waarheid. Kritische tegenstemmen zijn steevast de eersten die worden aangepakt  – kijk naar de vele negatieve aandacht die de reguliere media en grote concerns plotseling geven aan zogenaamde ‘nepnieuws’ sites, en naar het politieke schijnproces tegen PVV leider Geert Wilders.

In China, waar het met de vrijheden toch al droevig gesteld was, hebben de communistische leiders de bestaande censuur van het internet deze week nog strakker aangetrokken. Enkele landen, zoals IJsland en Rusland, weigeren echter mee te doen met de vorming van een wereldwijde, technocratische  dictatuur waarin multinationals buitensporig veel macht krijgen, ten koste van de gewone man. Kortom: met de totstandkoming van fascisme pur sang, en wel op globalistische schaal.

Brussel en Washington maken einde aan persvrijheid

De gisteren besproken EU-richtlijn die een einde maakt aan de persvrijheid en vrijheid van meningsuiting wordt op 5 december aangenomen. Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft deze week $ 170 miljoen vrijgemaakt om op vergelijkbare wijze de vrije pers aan te banden te leggen. Net als in Europa krijgen websites die kritisch schrijven over het globalisme, over de islam, de massa immigratie en over het Westerse beleid in het algemeen, het predicaat ‘nep nieuws’, waardoor ze kunnen worden geblokkeerd.

Er komt ook een ‘goedgekeurde lijst’, waarvan nu al bekend is dat een groot aantal van hen banden hebben met linksradicale organisaties zoals het racistische BlackLivesMatter in de VS, met multimiljardair George Soros (die al $ 500 miljoen aan BLM doneerde), met tal van moslim- en jihadgroepen, en specifiek in Europa met onder andere het ultralinkse ‘Antifa’ (‘We Love Volkstod’), dat in Duitsland wordt aangestuurd en gefinancierd door de sociaaldemocratische SPD.

Het zou ons niet verbazen als in eigen land het anti-Westerse islamofascistische splinterpartijtje DENK ook op de lijst staat of komt te staan. Al dit soort groepen en bewegingen zijn bedoeld om de Europese en Amerikaanse samenlevingen te destabiliseren en ten val te brengen.

Omgekeerd racisme en omgekeerd kolonialisme

Eén van de tactieken die wordt gebruikt kan zowel ‘omgekeerd racisme’ als ‘omgekeerd kolonialisme’ worden genoemd. De autochtone blanke bevolking wordt met allerlei verdraaide historische argumenten een schuldgevoel aangepraat, waardoor ze zich niet zouden mogen verzetten tegen de komst van miljoenen (moslim)migranten en de islamisering van hun landen. Deze racistische ‘bevrijdingstheologie’  bestaat al veel langer, en wordt nu op grote schaal door de globalisten ingezet tegen de blanke bevolking en tegen de vrije Westerse maatschappij.

Twitter, Facebook en Google zitten allemaal in hetzelfde complot dat al sinds vorig jaar bezig is om sites en pagina’s met een traditionele boodschap van vrijheid en zelfbeschikking te blokkeren. Dat gebeurt nu nog vaak tijdelijk, maar straks moeten sites zoals deze permanent verdwijnen. Twitter is zelfs al begonnen met het verbannen van de Amerikaanse vlag en de Amerikaanse adelaar.

Zwarte lijsten

Maar er is hoop, zegt Jones, en die is er in de persoon van Donald Trump, die in het ondoorzichtige en bureaucratische Washington een grote schoonmaak heeft aangekondigd, en een nationalistisch team aan het vormen is dat wars is van het globalisme. Infowars gaat zelf ook een zwarte lijst opstellen van bedrijven die zouden moeten worden geboycot, omdat ze BLM of een andere racistische / globalistische organisatie steunen.  Ook komt er een lijst met de échte nepnieuws verstrekkers.

Jones vaart tegen hen uit: ‘Dus jullie willen oorlog met het volk? Dan kunnen jullie dat krijgen. Bedankt dat jullie nu laten zien hoe totalitair jullie zijn.’

Assange: Merkel en EU vormen Europees Superleger

Vrijheidspatriot van het eerste uur Julian Assange, voor wiens leven enige tijd gevreesd werd, is terecht, en blijkt onder huisarrest te zijn geplaatst. Desondanks kwam hij met een nieuwe onthulling: de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Europese Unie werken samen bij het oprichten van een Europees superleger, dat de eurolanden moet gaan overnemen. Dit Europese leger is een kernonderdeel van de in vorming zijnde federale Europese Superstaat, die ondanks het feit dat een overgrote meerderheid van de Europeanen dat niet wil, er toch door zal worden gedrukt.

‘Volk moet in opstand komen tegen wereldwijde dictatuur’

‘Dit is een wereldwijde dictatuur via de EU, de Aziatische Unie, de Noord Amerikaanse Unie, de Atlantische verdragen en de vrijhandelsverdragen (TPP / TPIP),’ vervolgt Jones.  ‘Maar de mensen ontwaken uit hun trance. Ze zijn boos dat de multinationals proberen onze vrijheid van meningsuiting af te pakken. Dat is de reden waarom Infowars (en andere alternatieve / onafhankelijke media) zo succesvol is.’

‘Maar we moeten écht boos worden, en niet denken dat alles nu wel goedkomt nu Trump is gekozen. We moeten die bizarre organisaties die nu ijveren voor enkel door de staat gecontroleerde en goedgekeurde media blokkeren… Als we ons hier niet tegen verzetten, zal het hun inderdaad gaan lukken ons de mond te snoeren.’

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Xandernieuws