• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’

Ook op hoogste niveau keiharde vervolging van ‘rechts’: CDU kandidaat mag van eigen partij geen minister van Justitie Mecklenburg-Vorpommern worden omdat ze een artikel van Alternative für Deutschland op Facebook had geliket

2016-12-15-23-03-52-facebook-censuur-fascisme

Facebook bindt de strijd aan met wat de gevestigde orde ‘nepnieuws’ noemt, wat neerkomt op alle conservatieve en rechtse websites en blogs die niet-politiek-correct nieuws verspreiden. De zogenaamd ‘onafhankelijke’ organisaties blijken alles behalve dat te zijn. Zo schakelt Facebook het extreemlinkse Snopes in, dat nieuwsberichten van Facebook gebruikers gaat censureren. Eerder dit jaar berichtten we dat de Duitse regering Merkel eveneens een ultralinkse ex-Stasi activiste heeft ingeschakeld om ‘nepnieuws’ tegen te gaan.

Snopes belangrijkste politieke ‘feiten controleur’ is Kim Lacapria, die zichzelf openlijk links noemt. Ze vergeleek Tea Party conservatieven eens met islamitische jihadisten, en beweerde dat de Orlando nachtclub terrorist Omar Mateen geen geregistreerde Democraat was, terwijl dit wel degelijk het geval was.

Lacapria is –hoe kan het ook anders- een supporter van Hillary Clinton, en ontkende diverse getuigenissen van Facebook medewerkers die bevestigden dat er sprake is van stelselmatige censuur die door de leiding wordt opgelegd, en die vrijwel uitsluitend is gericht tegen conservatieve en rechtse politici en webpagina’s.

‘Feiten’ controle

Snopes is onderdeel van een internationaal ‘feiten’ controle netwerk dat wordt geleid door Poynter, een non-profit school voor Journalistiek in Florida. Eveneens onderdeel van dit netwerk is ABC News, dat nog altijd Brian Williams in dienst heeft, zelfs nadat was bewezen dat hij had gelogen met zijn verhaal dat hij in een helikopter in Irak onder vuur was genomen.

Bizar: ook de inmiddels beruchte nepnieuws-verspreider Washington Post, dat vorige week nog moest erkennen dat het een ‘Russische propaganda’ zwarte lijst niet kon verifiëren, gaat aan ‘feiten controle’ voor Facebook doen.

Of het gaat helpen is maar de vraag, want uit peilingen blijkt dat twee derde van de Amerikanen de reguliere media niet meer vertrouwt. WikiLeaks toonde onlangs aan dat de belangrijke zenders en journalisten allemaal in de tas zitten van de Democraten en ‘team Hillary Clinton.’

Duitse ‘christendemocraten’ willen ‘nepnieuws’ strafbaar stellen

In Europa is het zoals u weet eveneens vrijwel definitief gebeurd met de vrijheid van meningsuiting op het internet. Angela Merkels ‘christendemocratische ‘CDU pleitte eerder deze week zelfs voor het strafbaar stellen van het verspreiden van ‘nepnieuws’ (2).

En wie bepaalt dan wat ‘nepnieuws’ is? Dat is de door de regering aangestelde ex-Stasi activiste Anetta Kahana, een van de leiders van de extreemlinkse globalistische Amadeu Antonio Stiftung, die openlijk streeft naar de totale islamisering van Europa, waar de autochtone blanke volken geheel moeten verdwijnen.

Dat zelfs hooggeplaatste officials het slachtoffer kunnen worden van de totalitaire vervolging van ‘rechts’ bleek al in oktober, toen Sascha Ott, de CDU kandidaat voor de positie van minister van Justitie in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, door haar eigen partij werd teruggetrokken nadat ze een artikel van de vrijheidspartij Alternative für Deutschland op Facebook had geliket. (3)

Alleen in dictaturen worden dit soort vormen van censuur opgelegd en afgedwongen. Het Westen heeft in dit opzicht altijd een grote mond tegen andere landen gehad, maar nu in zowel Amerika als Europa precies hetzelfde gebeurt, wordt het ineens goedgepraat onder het mom van het ‘tegengaan van racisme en haatzaaien’.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) Xandernieuws