• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

EU-official, wiens dochter door migrant werd verkracht en vermoord, haalt geld op voor migranten

Na de moord: Duitse overheid waarschuwt bevolking tegen islamofobie in plaats van tegen islam – Burgemeester München nodigt migranten uit op jongerenfeest, die randen vervolgens talloze meisjes aan – Sharia rukt op: Moslims vernielen in tientallen warenhuizen kerstbomen en kerstartikelen

2016-12-06-15-44-48-maria-l-verkracht-vermoord-door-migrant

Hoe politiek-correct gehersenspoeld moet je zijn als je zelfs je eigen dochter postuum offert op het altaar van de islamisering van je land?

De brute verkrachting van en moord op de 19 jarige dochter van een Duitse EU official door een Afghaanse moslimmigrant deed veel stof opwaaien. Wat er daarna gebeurde grenst echter aan het ongelooflijke, om niet te zeggen waanzinnige: de ouders van het vermoorde meisje grijpen haar begrafenis aan om geld op te halen voor een pro-migrantenorganisatie, die ervoor ijvert om het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers geheel stop te zetten.

Wie zijn er nu eigenlijk erger en gevaarlijker voor onze toekomst: moslims die onze vrije samenleving met hun jihad willen onderwerpen aan de islam, of hun Europese slachtoffers, die hier niet alleen vrijwillig aan meewerken, maar zelfs hun misdaden lijdzaam ondergaan, goedkeuren en zelfs aanmoedigen?

Geen bloemen, maar geld voor migranten

De vader van het slachtoffer, de 19 jarige Maria Ladenburger, is een hoge EU-official die iedereen heeft verzocht geen bloemen mee te nemen naar haar begrafenis, maar in plaats daarvan geld te geven aan een pro-migrantenorganisatie die eist dat asielzoekers niet langer gedwongen worden uitgezet (voor zover daar al sprake van is).

Maria’s ontzielde lichaam werd op 18 oktober in de rivier de Dreisam in Freiburg gevonden, nadat ze enkele dagen eerder niet thuis kwam na een studentenfeestje. Haar 17 jarige verkrachter en moordenaar kwam in 2015 illegaal Duitsland binnen, was reeds eerder betrokken bij een vechtpartij, maar omdat hij een ‘onbegeleide minderjarige’ is werd hij niet het land uitgezet.

‘Dit zijn de daden van een overwonnen volk’

‘Dit zijn de daden van een overwonnen volk,’ schrijft de bekende anti-islam activiste en journalist Pamela Geller. ‘Hun dochter werd wreed verkracht en vermoord door een moslim vluchteling, en haar ouders vragen om donaties voor een migrantenorganisatie.’

Deze organisatie, Welblick Freiburg, kreeg op zijn Facebook pagina dermate veel woedende commentaren, dat deze al snel werden gewist. Welblick Freiburg gaat ondertussen onverdroten door met het actie voeren om alle uitzettingen stop te zetten.

Duitse overheid dreigt ‘islamofoben’, niet de islam

De Duitse overheid reageert op vergelijkbare wijze door de bevolking niet te waarschuwen voor de islam, maar voor islamofobie. Mensen die op Facebook of andere sites hun woede uiten over de massale immigratie van miljoenen moslims, kunnen worden vervolgd voor ‘haat zaaien’ en discriminatie, zo dreigen de autoriteiten. Vicekanselier Sigmar Gabriel bagatelliseerde de verkrachting/moord door te zeggen dat ‘die ook plaatsvonden voordat de eerste Afghaanse en Syrische migranten hier kwamen.’

De enige publieke figuur met enig gezond verstand was opnieuw Rainer Wendt, voorzitter van de Duitse politievakbond DpoIG: ‘Wij zouden niet nu dit slachtoffer hebben, en zoveel anderen, als ons land beter voorbereid was geweest op de gevaren die massale immigratie altijd met zich meebrengt.’ (4)

Tevens was zoals gebruikelijk de vrijheidspartij Alternative für Deutschland de enige die de ‘schokkende misdaad’ verbond met de ‘ongecontroleerde komst van honderdduizenden jonge mannen uit patriarchale culturen… Maar onze waarschuwingen hiertegen worden als populistisch weggezet.’

Migranten misbruiken jongerenfeest voor aanrandingen

Migranten gaan ondertussen gewoon door met waar ze inmiddels berucht om zijn. Zo nodigde de socialistische burgemeester van München, Dieter Reiter, 1300 jongeren uit op een feest. Ook werden uit het oogmerk van ‘integratie’ en ‘multiculti’ speciaal migranten uitgenodigd. Die lieten meteen merken hoe ze in de Duitse samenleving willen ‘integreren’, namelijk door op intimiderende en vaak gewelddadige wijze een groot aantal meisjes aan te randen.

Burgemeester Reiter noemde de gebeurtenissen weliswaar ‘onacceptabel’, maar greep het tegelijkertijd aan door te pleiten voor nog meer integratie, ook al blijkt uit een recent  onderzoek van de Duitse Vereniging voor Huisvesting en Stadsontwikkeling (VHW) dat migranten juist steeds minder geïntegreerd raken omdat ze dit helemaal niet willen, en dat almaar grotere aantallen de Duitse cultuur en samenleving verwerpen (3).

Doorgaans worden Duitse vrouwen en meisjes die worden aangerand of verkracht door migranten en daarmee naar buiten treden, onmiddellijk van xenofobie en racistisme beschuldigd. Sommigen worden zelfs bedreigd als ze niet hun mond houden.

Deze gang van zaken lijkt als twee druppels water op die in veel islamitische (Sharia)staten, waar vrouwen en meisjes die worden verkracht daar in 9 van de 10 gevallen zelf de schuld van krijgen.

Europa wordt ‘Sharia compliant’: Kerstfeest wordt in de ban gedaan

Ook in een ander opzicht begint Duitsland inmiddels ‘Sharia compliant’ te worden. We schreven al eerder over scholen die het kerstfeest en de kerstboom in de ban gedaan hebben, omdat de moslimkindertjes zich anders wel eens gekwetst zouden kunnen voelen. Veel Duitse en Zweedse warenhuizen hebben al te maken gekregen met migranten die kerstartikelen vernielden; op dit smartphone filmpje is te zien hoe tientallen ‘Allahu Akbar’ moslims een grote kerstboom ‘aanvallen’ en beginnen af te breken. ‘Woolworth’ in Dortmund heeft zelfs alle kerstartikelen uit de schappen gehaald.

Ook in eigen land kennen we de terreur van een extremistisch, zich door alles en iedereen gediscrimineerd voelend minderheidsgroepje. Denk aan ‘DENK’, dat het voor elkaar heeft gekregen dat ‘Zwarte Piet’ zo goed als compleet van de TV is verbannen, en ook op veel scholen en publieke Sinterklaasvieringen is vervangen door de gekleurde of ‘veeg’ Piet.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Infowars
(5) Xandernieuws