• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Duitse media bevestigen dat aanslagplegers bevelen kregen uit Saudi Arabië

Terreurnetwerk ISIS en andere jihadgroepen in Europa blijkt veel uitgebreider dan gedacht

2016-12-26-15-36-47-ansbach-aanslag-02a

Bij de zelfmoord-bomaanslag in Ansbach raakten 15 mensen gewond, van wie 4 ernstig.

Het ook in Nederland bekende Tagesschau (Journaal) van de Duitse staatszender ARD bericht dat de autoriteiten hebben vastgesteld dat in ieder geval de terroristen die de aanslagen in Ansbach en Würzburg pleegden, hun bevelen rechtstreeks uit Saudi Arabië kregen. Zo stuurde de Syrische asielzoeker kort voor zijn aanslag op een muziekfestival in Ansbach (juli 2016) een foto met de tekst ‘Deze plek zal vol mensen zijn.’ Waarna zijn contact in Saudi Arabië antwoordde: ‘Dood ze allemaal.’

De ARD verwijst in het bericht naar de collega’s van de NDR, WDR en Süddeutsche Zeitung’, die zich baseren op bronnen bij de overheid. Met wie de terroristen precies hebben gechat in Saudi Arabië is vooralsnog onduidelijk, maar het staat vast dat de daders van deze aanslagen ‘advies’ kregen van hun Saudische contacten, en werden aangemoedigd hun terreurdaden door te zetten. De zin ‘Dood ze allemaal’ klinkt echter meer als een bevel.

De Pakistaanse asielzoeker van de aanslag op passagiers in een trein bij Würzburg kreeg enkele dagen na de aanslag in Nice van zijn contact de vraag of hij niet met een auto op een mensenmenigte zou kunnen inrijden. De dader antwoordde dat hij nog geen rijbewijs had.

Uitgebreide terreurnetwerken

Voor de autoriteiten is het feit dat terroristen in Europa hun bevelen via chats krijgen iets waar nog geen rekening mee was gehouden. ISIS en andere islamitische terreurgroepen en – netwerken blijken dus in staat om via deze even simpele als directe weg ‘vrijwilligers’ zover te krijgen om aanslagen op de bevolking te plegen (1).

Dat impliceert dat er reeds zeer uitgebreide terreurnetwerken in Europa moeten zijn, wat volgens eerdere onderzoeken krachtig ondersteund wordt door vele honderden moskeeën en imams in Europa. Na de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn bevestigden de Duitse veiligheidsdiensten het bestaan en de effectiviteit van deze netwerken.

Saudi Arabië zwaait de scepter in Europa

Eergisteren berichtten we dat Saudi Arabië ook in politiek opzicht de scepter lijkt te zwaaien in Europa, en het proces tegen PVV-leider Geert Wilders hoogstwaarschijnlijk werd aangespannen omdat de Saudi’s dreigden sancties in te stellen tegen het Nederlandse bedrijfsleven.

De Salafistische Sharia dictatuur is er zelfs in geslaagd om gekozen te worden tot de VN Mensenrechtenraad, en dat terwijl het land één van de ergste mensenrechtenschenders ter wereld is. En zo kan het dat het hele Westen daarvoor bewust de andere kant op blijft kijken, en het liever Israël veroordeelt omdat dat huizen voor Joden bouwt in een landsstreek waar ze al 3000 jaar wonen, en dat wordt opgeëist door een ‘volk’ dat vóór 1967 in niet één publicatie werd genoemd, dat gedijt op terreur, en dat openlijk als doelstelling heeft de kleine Joodse staat volledig uit te wissen.

Medeoprichter en financier ISIS

Zoals vaste lezers weten is Saudi Arabië samen met de Amerikaanse CIA en Turkije de medeoprichter van ISIS, en tevens een van de grootste financiers van wapens voor zowel deze terreurgroep, als ook de collega’s van Al-Nusra en tal van andere jihadgroepen.

Saudi Arabië trekt jaarlijks miljarden uit voor de verspreiding en promotie van de islam, met de bedoeling om vooral Europa via massale immigratie in snel tempo volledig te islamiseren. Mede daarom liet de moslimstaat niet één Syrische vluchteling toe.

David D. Letterman

(1) Tagesschau
(2) Xandernieuws