• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Duitse deelstaat Sachsen bevestigt: Bijna de helft van alle Afrikaanse migranten is crimineel

Seksmisdrijven door migranten stijgen in 3 jaar met meer dan 500% – Oostenrijk: Aanrandingen en verkrachtingen door migranten namen dit jaar al met 133% toe – Politiek schandproces: D66 rechters veroordelen Wilders omdat hij minder criminele Marokkanen wil – Deense universiteit doet röntgen test: Slechts 200 van de 800 ‘vluchtelingen’ daadwerkelijk minderjarig

2016-12-09-15-18-59-afrikaanse-migranten-05a

Ook uit de officiële cijfers blijkt overduidelijk dat een zeer groot deel van de migranten (met name die uit Noord Afrika) crimineel is.

‘Voor de migrantencrisis waren er ook aanrandingen, verkrachtingen en geweldsmisdrijven,’ is het veelgehoorde excuus van de politiek en linkse ‘gutmenschen’. Inderdaad, alleen lang zoveel niet als nu. De Duitsers kregen in de eerste 6 maanden van dit jaar te maken met ruim 142.500 officieel geregistreerde extra misdrijven –waaronder 300 moorden en pogingen tot moord- als gevolg van de komst van grote aantallen moslimmigranten (8). Uit officiële cijfers van de Duitse deelstaat Sachsen blijkt dat 46% van alle Noord Afrikaanse migranten crimineel is (9). Bedenk dat het hier enkel om het aantal geregistreerde misdrijven gaat – het werkelijke aantal is gezien de politiek-correcte doofpot waarschijnlijk veel hoger.

In Sachsen (hoofdstad: Dresden) werden tussen januari en september 7579 door asielzoekers gepleegde misdaden opgelost, waarvan 5288 berovingen. In 2214 gevallen ging dat gepaard met geweld, waardoor de slachtoffers gewond raakten. In 169 zaken ging het om seksuele misdrijven. Ter vergelijk: 3 jaar geleden registreerde Sachsen er nog maar 25, een stijging van meer dan 500%.

Migranten uit Noord Afrika (Algerije, Tunesië, Marokko, Libië) zijn met afstand de grootste boosdoeners. Sachsen is tot nu toe de enige deelstaat die veelplegers per vliegtuig het land heeft uitgezet (23 Tunesiërs) (1). In de aan Nederland grenzende deelstaat Nordrhein-Westfalen is 30% van alle jeugdige asielzoekers crimineel. Bijna 30% van alle geregistreerde misdrijven in Duitsland wordt gepleegd door buitenlanders, en dat terwijl ze 10,5% van de bevolking uitmaken (9).

‘Niet alle migranten zijn verkrachters’

In Bochum heeft de politie een 31 jarige Iraakse migrant, die in 2015 naar Duitsland kwam, gearresteerd vanwege de verkrachting van een 21 jarige Chinese student in augustus, en de poging tot verkrachting van een andere Chinese student in november. De Irakees kon worden geïdentificeerd nadat een metgezel van het tweede slachtoffer een foto van hem wist te maken (4).

In de categorie ‘niet alle Duitsers waren Nazi’s’ (maar ze stortten de wereld wel in de meest verwoestende oorlog ooit) proberen de autoriteiten bij onze Oosterburen de verkrachting en moord op de 19 jarige dochter van een EU-official te bagatelliseren. De vermoedelijke dader, een Afghaanse migrant, kon aan de hand van DNA materiaal worden opgepakt. Extra wrang: het meisje werkte als vrijwilliger in een asielzoekerscentrum, waar haar ouders geld voor inzamelden*. (* Vanwege verschillende versies in de (Duitse) media is het onduidelijk of ze dit ook nog deden toen de dader eenmaal was gearresteerd).

Afghaanse migranten gingen ook in Zweden tekeer: in Uppsala verkrachtten vijf van hen onder bedreiging met een mes een jongen van nog geen 15 jaar oud. Ze filmden hun gruweldaad met hun smartphones, en zetten een filmpje zelfs online. Ondanks het feit dat hun gezichten duidelijk waren te zien, ontkennen de daders iedere betrokkenheid. (5)

Oostenrijk: Meer verkrachtingen, vooral door Afghaanse moslimmannen

In Oostenrijk steeg het aantal geregistreerde aanrandingen en verkrachtingen door migranten alleen al dit jaar met 133%. De cijfers werden op verzoek van de vrijheidspartij FPÖ door het ministerie van Binnenlandse Zaken bekend gemaakt. Ondanks het feit dat ze nog maar een relatief kleine groep vormen (sinds 2015 werden er 125.000 tot 150.000 toegelaten), zijn migranten verantwoordelijk voor 1 op de 10 verkrachtingen, en zelfs bijna 1 op de 5 als alle verdachten erbij worden gerekend. De overgrote meerderheid van de daders zijn Afghaanse moslimmannen tussen de 16 en 47 jaar oud. (3)(7)

Sommige schokkende gevallen haalden het nieuws, zoals de ook op deze site besproken verkrachting van een 10 jarig jongetje door een Afghaan in een zwembad. De dader werd door een hogere rechter vrijgesproken omdat hij niet zou hebben geweten dat het jongetje –dat het volgens getuigen uitschreeuwde van de pijn- het niet zelf wilde. Een ander geval dat de krantenkoppen haalde was de groepsverkrachting van een Duitse vrouw door 9 migranten in Wenen.

Deens röntgen onderzoek: Migranten liegen massaal over leeftijd

Uit röntgen onderzoek van het Forensische Instituut van de Universiteit van Kopenhagen bleek dat van de 800 ‘vluchtelingen’ er slechts 200 daadwerkelijk minderjarig waren. Je voordoen als kind heeft grote voordelen. Zo mag je bijvoorbeeld je ouders laten overkomen.

Groot Brittannië kent hetzelfde probleem; wie herinnert zich niet de foto’s van veelal stevig gebouwde bebaarde migranten die beweerden minderjarig te zijn. Na officieel onderzoek bleek dat in 9 van de 10 gevallen een leugen te zijn.

Berlijn: ‘Zuiderlingen’ trappen vrouw van trap in station af

Sommige Nederlanders schijnen nog steeds te denken dat het allemaal wel meevalt. Ook hier bestaat echter een door de politiek met de media gesloten zwijgpact. Slechts enkele keren wordt dat doorbroken, zoals deze week door de Telegraaf die een filmpje van een bewakingscamera op een station in Berlijn plaatste, waarop is te zien hoe drie mannen, waarvan minimaal 2 –gezien hun baarden- overduidelijk een ‘zuidelijk’ of ‘oosters’ uiterlijk hebben, een vrouw die de trap afloopt zomaar in haar rug trappen, waardoor ze naar beneden valt. Ze moest in het ziekenhuis worden opgenomen.

Dit had uw vrouw, dochter, zus of moeder kunnen zijn. Desondanks lijken veel landgenoten nog altijd de naïeve houding te hebben dat ‘zolang ik het niet zie of meemaak, het niet bestaat’. Die onbenulligheid lijkt precies te zijn waar de Europese gevestigde orde op rekent.

Politiek schandproces: Rechters veroordelen Geert Wilders

Ondertussen hebben Nederlandse D66 rechters besloten dat PVV leider Geert Wilders schuldig is, en hij niet had mogen zeggen dat wij minder criminele Marokkanen –die in alle nationale misdaadstatistieken bovenmate vertegenwoordigd zijn- in ons land willen. Een krankzinnige uitspraak na een even opzichtig als schaamteloos politiek proces, waarvan de uitkomst zonder twijfel bij voorbaat al vaststond.

Iets om goed te onthouden als we op 15 maart 2017 naar de stembus gaan.

David D. Letterman

(1) Michael Mannheimer (/ Anonymousnews via Bild)
(2) Telegraaf
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Breitbart
(6) Epoch Times
(7) Unzensuriert
(8) Bundes Kriminal Amt (via MM News)
(9) Michael Grandt
(10) Xandernieuws