• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Aanslag op kerstmarkt Berlijn: 9 doden en 50 gewonden

Update 22:35 uur: AfD: ‘Wanneer slaan we terug? Wanneer houdt deze vervloekte huichelarij eindelijk op? Dit zijn Merkels doden!’

2016-12-19-22-37-45-aanslag-kerstmarkt-berlijn-19-dec-2016-a

Het is nog niet bevestigd, maar we vermoeden dat het opnieuw volgelingen van de ‘religie van vrede’ zijn die hier hun visitekaartje hebben afgegeven.

De Duitse veiligheidsdiensten waarschuwden al enige weken voor mogelijke islamitische aanslagen, waarbij kerstmarkten specifiek werden genoemd. Vanavond kort na 8 uur is dat inderdaad gebeurd: in Berlijn reed een vrachtwagen in op de kerstmarkt bij de Breitscheidsplatz. Hierbij zijn minstens 9 mensen om het leven gekomen, en 50 gewonden gevallen. Een dader zou inmiddels zijn gearresteerd. Tevens zou in de truck een dode passagier zijn aangetroffen.

In juli pleegde een Tunesische moslim een vergelijkbare aanslag met een vrachtwagen in Nice. Daarbij vielen 86 doden. De aanslag werd later opgeëist door ISIS.

Update 22.35 uur: Alternative für Deutschland parlementariër Marcus Pretzell twitterde vanavond woedend: ‘Wanneer slaat de Duitse rechtstaat terug? Wanneer houdt deze vervloekt huichelarij eindelijk op? Dit zijn Merkels doden!’ verwijzend naar het open-grenzen welkoms immigratiebeleid, dat de Duitse bondskanselier op eigen houtje aan half Europa heeft opgelegd.

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Welt
(3) Zero Hedge
(4) Xandernieuws