• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

12 doden kerstmarkt Berlijn, dader is Pakistaanse migrant die dit jaar naar Duitsland kwam

Trump, zojuist door Kiescollege als president aangewezen: ‘Islamitische terroristen slachten regelmatig christenen af – Wij gaan de terroristen en hun netwerken uitroeien’ – ISIS-supporters op Twitter: ‘Vandaag dode ongelovige varkens uit Rusland en in Turkije, morgen in Frankrijk, België en Amerika’

2016-12-20-02-48-36-aanslag-kerstmarkt-berlijn-19-dec-2016-e

Het aantal doden van de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn is gestegen tot 12, en het aantal gewonden bijgesteld naar 48. VolgensDie Welt is de dader een Pakistaanse migrant die op 16 februari als ‘vluchteling’ in Duitsland arriveerde. Hij kon kort na zijn terreurdaad worden gearresteerd. Zijn dood aangetroffen passagier kwam uit Polen. Deze man kwam vermoedelijk om bij de crash, was mogelijk medeplichtig, of wellicht de oorspronkelijke chauffeur van de vrachtwagen, die door de Pakistaan kan zijn gegijzeld en later vermoord.

Op twitter vierden ISIS-steunende moslims de moordpartij op de ‘gillende ongelovige varkens’ in Berlijn, en dankten ze Allah voor zijn hulp, ook bij het vermoorden van de Russische ambassadeur in Ankara, wat gisteren iets eerder gebeurde. ‘Wij zullen Allahu Akbar schreeuwen en de aanvallen van al onze broeders in alle landen van de ongelovigen vieren. Vandaag zijn het Rusland, Turkije en Duitsland, morgen Frankrijk, België en de kop van de slang: Amerika.’

Trump: We gaan de terroristen uitroeien

‘Onschuldige burgers werden op straat vermoord terwijl ze op het punt stonden om kerst te gaan vieren,’ reageerde Donald Trump, die vandaag voldoende stemmen van het Kiescollege kreeg om officieel als de volgende president te worden aangewezen. ‘De Islamitische Staat en andere islamitische terroristen slachten regelmatig christenen in hun gemeenschappen af. Deze terroristen en hun regionale en wereldwijde netwerken zouden moeten worden uitgeroeid, iets dat we gezamenlijk met al onze vrijheidslievende partners gaan doen.’

Vandaag ongetwijfeld geschokte reacties in Den Haag. En de dag erna, net zoals na al die andere terreuraanslagen van het afgelopen jaar: over tot de orde van de dag, geen enkele verandering, geen enkele les geleerd, en dus blijven onze grenzen gewoon open en zal onze samenleving heel politiek-correct steeds verder blootgesteld worden aan islam, waardoor de dag waarop ook ons land hard getroffen zal worden door radicale volgelingen van Allah en Mohammed, steeds dichterbij komt.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Xandernieuws