• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton

‘Hillary Clinton hogepriesteres en occulte godin in satanische schaduwgroep’ – ‘Ook Democratische campagneleider John Podesta betrokken bij top occultiste, bloederige seksmagie en oproepen van geesten’ – Clinton insider Larry Nichols: Hillary bezocht ‘heksenkerk’ in L.A.

2016-11-05-01-06-18-hillary-clinton-duister-02a

Volgens een FBI bron zou een groot aantal agenten Hillary Clinton als de ‘gepersonifieerde antichrist’ en ‘het geïncarneerde kwaad’ zien. Het lot van Amerika en de wereld lijkt dan ook bezegeld als het de elite lukt om deze vrouw in het Witte Huis te krijgen.

De ene na de andere schokkende onthulling over de Clintons volgen elkaar op, maar in de media zult u hier helemaal niets over lezen. Ook ‘onze’ politici zeggen openlijk te hopen dat Hillary Clinton president van de VS wordt. Uit de laatste serie van tienduizenden gehackte emails wordt bevestigd wat al jaren met de regelmaat van de klok in het onafhankelijke nieuws komt, namelijk dat de Clintons verweven zijn in een occult en satanisch netwerk, waarin zelfs kinderhandel niet wordt geschuwd. Al in 1996 onthulde journalist Bob Woodward in zijn boek ‘The Choice’ dat Hillary, die beweert christen te zijn, weigerde zich in gebed tot Jezus te wenden (5), maar wel seances organiseerde waarin ze geesten van doden probeerde op te roepen – in de Bijbel door God als een halsmisdaad beschouwd.

Clinton insider Larry Nichols vertelde vorig jaar tegen Infowars dat Hillary tijdens het presidentschap van haar man eens per maand een ‘heksenkerk’ bezocht in Los Angeles, en dat ze lid was van een ‘coven’. Nichols –wiens werk het was om dit soort schadelijke info geheim te houden- zou dat persoonlijk van Bill te horen hebben gekregen. (4).

‘Hillary Clinton godin van het occulte’

’s Werelds bekendste hacker ‘Guccifer’ (de Roemeen Marcel Lazar) schreef onlangs in een brief aan Fox News dat hij zijn hack’project’, waarmee hij de ‘Illuminati’ en hun misdaden aan de kaak wilde stellen, als mislukt beschouwt. ‘Hillary Rodham Diane Clinton is één van de hogepriesters, een godin van deze occulte, satanische schaduwgroep. Men moet hun kwaadaardigheid en door-en-door corrupte aard zien om te begrijpen waar ik het over heb.’

Volgens eigen zeggen is het hem helaas niet gelukt om de Clinton-kliek –en met hen de Rockefellers, de Bush-clan en vele anderen- te stoppen. ‘Dus ik verontschuldig mij tegenover de onbekende soldaten, die strijden om het gevecht tegen deze monsters tot een glorieus einde te brengen. Velen van hen riskeren van achter hun computerschermen, zowel in als buiten het systeem, hun leven.’ (6)

FBI agenten zien Hillary als de ‘gepersonifieerde antichrist’

Een FBI bron zegt dat veel agenten Hillary Clinton als ‘de gepersonifieerde antichrist’ en ‘het kwaad in het vlees’ beschouwen. Voormalig federaal aanklager Doug Hagmann onthulde enkele dagen geleden dat de FBI en de politie in New York op Anthony Weiners PC bewijs hebben gevonden van het bestaan van een afpersings-seksnetwerk, waar zowel de Clintons, hun stichting (The Clinton Foundation) en Hillary’s assistent Huma Abedin nauw bij betrokken zijn.

Zwarte seksmagie

Uit de laatste serie van tienduizenden op WikiLeaks gepubliceerde gehackte Democratische emails blijkt ook dat John Podesta, campagneleider van Hillary, een connectie heeft met top occultiste Marina Abramovic. Podesta werd per email door haar uitgenodigd voor een ‘spirit cooking’ diner, een occult ritueel dat werd bedacht door ’s werelds beruchtste satanist uit de moderne geschiedenis, Aleister Crowley. Tijdens dit bizarre ‘Wicca’ (verondersteld lust- en seks stimulerende) ritueel wordt onder andere sperma, urine, varkensbloed (soms menstruatiebloed), placenta’s en borstmelk gebruikt en zelfs deels geconsumeerd.

Op deze video is (op ca. 27 seconden) te zien hoe de Abramovic eén van haar zwarte magie ‘recepten’ met bloed op de muur schreef: ‘Mix verse borstmelk met verse sperma, en drink dit tijdens aarbevingsnachten.’ ‘Contact met de goden’ kan volgens haar worden ervaren door de bovengenoemde lichaamsvochten te mengen in een badkuip vol met bloed, en daar dan vervolgens ‘magische seks’ in of mee te hebben.

Bloed en symbolen van kinderen op het menu

Abramovic is de bekendste occultiste van Amerika en tevens leider van een wereldwijde satanische ‘coven’ die de leringen van Aleister Crowley volgt. Ze heeft haar bloederige rituelen op video gezet (beelden vanaf ca. 50 seconden), waarin ze ook is te zien met een grote levende slang die over haar hoofd kruipt. Daarnaast is er een foto te zien waarin de ‘heks’ poseert met een bokkenkop die druipt van het bloed. De bokkenkop staat symbool voor ‘Baphomet’, een andere naam voor Satan, en wordt gebruikt in onder andere de hoogste ordes van de Vrijmetselarij en de Orde van Tempeliers.

De satansvereerster heeft een ‘menu’ opgesteld, waarbij een beeldhouwwerk van een kind of een afgehakt kinderhoofdje is te zien. Daar wordt vervolgens het bloed-borstmelk-sperma (etc.) mengsel overheen gegooid (zie eerste video). Dan vindt er een ceremoniale maaltijd plaats waarbij er een gerecht in de vorm van een kind wordt geconsumeerd.

Seances in het Witte Huis

Maria Abramovic was één van de genodigden tijdens de lancering van Hillary’s campagne. Als ‘first lady’ hield Hillary zelf seances in het Witte Huis (!) waarin ze contact zocht met de doden, wat in de Bijbel door God als een halsmisdaad wordt beschouwd. Enkele van de doden die Hillary probeerde op te roepen waren Eleanor Roosevelt en Mahatma Gandhi.

Voodoo in Haïti

Bill Clinton schreef in zijn eigen boek ‘My Life – The Early Years’ hoe Hillary en hij in Haïtï, een van de meest occulte landen op aarde, deelnamen aan ‘voodoo’ rituelen waarmee men zich vrijwillig door (boze) geesten liet bezetten. In Haïti is de occulte voodoo religie deels vermengd met het Rooms Katholicisme.

Hillary en Obama hebben zelfde anarchist/satanist als mentor

Hillary’s mentor is niet geheel toevallig dezelfde als die van Barack Obama: de linksradicale anarchist annex satanist Saul Alinsky, die in zijn boek ‘Rules for Radicals’ – dat Obama de afgelopen 8 jaar vrijwel tot op de letter nauwkeurig heeft uitgevoerd- letterlijk Lucifer (Satan) prijst.

Kinderhandel en pedofiele netwerken

Uit de gehackte emails komen tevens schokkende connecties met kinderhandel en pedofiele netwerken naar voren. Zo worden dezelfde soort ‘voedsel’ codewoorden gebruikt waarmee ISIS en andere islamitische terreurgroepen kinderen voor misbruik en sekshandel classificeren.

Democraten: Allemaal Putins schuld

De reactie van het Clinton campagneteam op deze nieuwe schandalen: het is allemaal de schuld van Vladimir Putin. De media, stevig in de greep van de globalistische elite, weigeren over dit alles te berichten. Volgens hen is nog steeds alleen Donald Trump een gevaarlijke gek omdat hij zijn land met het stoppen van massale moslimimmigratie wil behoeden voor het islamistische doemlot van Europa. En natuurlijk omdat hij 11 jaar geleden tegenover een vriend een paar platte opmerkingen over vrouwen maakte.

Nederlandse politici hopen op Hillary

De openlijk uitgesproken hoop van Nederlandse politici zoals vicepremier Asscher dat Hillary Clinton president wordt, is een dan ook een aardige indicatie in welke geestelijke hoek we de meeste politici en politieke partijen in ons land dienen te plaatsen. Zij lijken er duidelijk geen enkele moeite mee te hebben dat een vrouw die in het centrum staat van een intens occult, satanisch en pedofiel misbruiknetwerk de machtigste persoon op Aarde wordt.

Moge God het verhoeden

Voor christenen met enige Bijbelkennis zou dit eigenlijk geen nieuws hoeven zijn, want Jezus zelf sprak Satan niet tegen toen deze Hem alle koninkrijken (dus alle macht) op Aarde aanbood, indien Jezus maar voor hem wilde buigen. Daar waar de Zoon des Mensen dat weigerde, lijken veel van zijn hedendaagse volgelingen in Amerika uitgerekend op een vrouw te gaan stemmen die dit al zo vaak wèl heeft gedaan, en die in werkelijkheid al jaren zowel privé als publiekelijk als een antichrist opereert.

De mogelijke gevolgen hiervan hebben we het afgelopen jaar al vaker besproken: een wereld die door toedoen van Hillary Clinton in het nucleaire vuur wordt gestort, met honderden miljoenen, misschien zelfs miljarden doden, waardoor de ‘Luciferianen’ door Satan tot goden worden verheven (althans, dat geloven ze). Moge God volgende week dinsdag daarom verhoeden dat deze vrouw, die de kunst van het liegen en bedriegen naar nieuwe hoogtes heeft gebracht, de volgende president van de VS wordt.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Xandernieuws