• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs

Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline – Clinton Foundation doneerde $ 10.000,- aan top occultiste Maria Abramovic

2016-11-05-15-26-51-podesta-kannibalistisch-02a

Hillary’s campagneleider John Podesta, met links een kannibalistisch schilderij dat hij op zijn kantoor had gehangen.

De Washington Post heeft een artikel offline gehaald, waarin werd onthuld waar de ‘kunstcollectie’ van John Podesta, campagneleider van Hillary Clinton, uit bestaat: foto’s van naakte kinderen, waar hij volgens een voormalige official van de regering Clinton zijn hele slaapkamer mee vol heeft hangen. Daarnaast verzamelt Podesta ook afbeeldingen van kannibalisme. Gisteren bleek dat deze twee bizarre voorkeuren van Podesta met elkaar in verband staan, nadat uit de gehackte WikiLeaks naar voren kwam dat Podesta deelnam aan de smerige, perverse ‘Wicca’ rituelen van Amerika’s bekendste occultiste Maria Abramovic, die van The Clinton Foundation een donatie van $ 10.000,- kreeg (2).

 

Foto’s van naakte kinderen op Podesta’s slaapkamer

Het artikel van de Washington Post dateert uit 2004 en is nog steeds in een online archief te lezen. Sally Katzen, een voormalige official van de regering Clinton, schreef dat ze zich tijdens een bezoek aan Podesta’s huis ‘opgelaten’ had gevoeld. Meerdere gasten hadden in dat jaar een rondleiding door Podesta’s huis in Falls Church gekregen, en een blik in de slaapkamer kunnen werpen, die volhing met foto’s van naakte tieners. Het enige verschil met kinderporno? Deze foto’s waren gemaakt door ‘kunstfotograaf’ Katy Grannan.

Podesta heeft naast kinderen ook een andere voorkeur: kannibalisme. Op een foto uit 2015 is te zien hoe hij in zijn campagnekantoor een schilderij heeft hangen met daarop twee mannen die met borden en bestek over een eettafel gebogen staan, waarop een man in een pak ligt, die enigszins op Podesta zelf lijkt. In een interview legde de Democratische campagneleider uit dat ‘het beter is de man met de vork te zijn, dan de man op de tafel’.

Feestjes met jonge kinderen in hottubs

Nog erger is dat uit de laatste serie door WikiLeaks geverifieerde (dus authentieke) gehackte mails blijkt dat Podesta andere Democraten uit het Clinton kamp op een boerderij uitnodigde voor ‘feestjes’ in een zwembad en in hottubs – samen met slechts 6 tot 7 jaar oude kinderen. In één van de mails biedt een moeder zelfs haar eigen kinderen van 11, 9 en 7 jaar oud voor zo’n feestje aan, en schrijft daarbij ‘zodat jullie je daar verder mee kunnen vermaken’.

En dat dit ‘vermaak’ veel verder ging dan wat spelletjes met een bal, behoeft -gezien Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen, en zijn deelname aan occulte rituelen waarin mengsels van bloed, sperma en borstmelk over beeldhouwwerkjes of voedsel in de vorm van kleine kinderen werden gegooid –en geconsumeerd- (zie artikel van gisteren)-, geen uitleg.

‘Het is zó gebeurd met dit land’

Zelfs nu blijven de media in Amerika, Europa en ook Nederland weigeren over deze ronduit schokkende schandalen te berichten. Het lijkt wel of Hillary Clinton pertinent president móet worden, zelfs al zou ze de duivel in eigen persoon zijn. Een geëmotioneerde Infowars kopman Alex Jones zegt dit beangstigend te vinden. ‘Want deze mensen doen echt alles, ze zijn zó kwaadaardig. Het is zó gebeurd met dit land.’

En daar zouden wij met dezelfde spijt aan willen toevoegen: ook met ons land, mede omdat zoveel politici openlijk hopen dat Hillary aanstaande dinsdag de verkiezingen wint. Aan de andere kant zouden we ook weer niet té verbaasd moeten zijn, omdat ‘onze’ leiders al jaren de grenzen wijd openhouden voor een religieuze ideologie die een extreem gewelddadige pedofiele massamoordenaar als de meest perfecte mens die ooit geleefd heeft vereert, maar op wie geen geen enkele kritiek mag worden geuit op straffe van de dood. ( Islam/Sharia ) In dit licht beschouwd is de sterke voorkeur van ook de Nederlandse politieke en media elite voor Hillary Clinton alleen maar ‘logisch’.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Twitter/Laissez Claire
(3) Xandernieuws