• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Volk wint van elite: Donald Trump nieuwe president van de VS

‘Hillary Clinton kan zich gaan opmaken voor de gevangenis’ – President Vladimir Putin: Rusland klaar om banden met Amerika te herstellen – Infowars: ‘Globalisten gaan Trump aanvallen door economie te laten instorten’

2016-11-09-13-46-39-trump-wint-02a

Rechts: een Tr(i)umphantelijke Donald Trump. Links: aanhangers van Hillary Clinton in tranen.

Donald Trump is tot ontzetting van de hele gevestigde orde in het Westen gekozen tot de 45e president van de Verenigde Staten. Hoewel nog niet alle uitslagen binnen zijn, staat Trump op 277 kiesmannen, waarmee hij de benodigde meerderheid heeft behaald. Trumps overwinning is na het Brexit met afstand de grootste klap die de globalistische elite voor zijn kiezen heeft gekregen. Nu Europa en ook Nederland nog – of heeft de misdadige Obama/Clinton kliek de komende twee maanden nog een nare verrassing in petto, een wanhoopspoging –zoals een economische instorting of een grote oorlog- om toch aan de macht te blijven?

De verkiezingen van dit jaar zijn zonder de twijfel de meest historische die Amerika ooit gekend heeft, vooral omdat de gevestigde orde in politiek en media tot op het allerlaatst bleef volhouden dat ‘Trump geen schijn van kans heeft’, zoals ook het linksradicale NU.nl wekenlang beweerde. Voorafgaande aan de verkiezingen kon u in de media lezen dat Hillary een ‘kans van 90%’ had om president te worden.

Zoals we al tijden schrijven is dit inderdaad pure leugenpropaganda gebleken. En ondanks de vele berichten van massale verkiezingsfraude door de Democraten (zie artikel van vanochtend vroeg), hebben dermate veel Amerikanen op Trump gestemd, dat de fraude daarmee teniet werd gedaan.

‘Status quo establishment afgestraft’

De Washington Post schrijft dat de kiezer de ‘status quo’ van het establishment heeft afgestraft. Daily News, extreem pro-Hillary, treurt dat het Witte Huis een ‘House of Horrors’ is geworden, en beeldt op de voorpagina een omgekeerde Amerikaanse vlag af. De New York Post: ‘Ze zeiden dat het niet kon gebeuren: President Trump’.

Met Trump krijgt Amerika eindelijk een niet-politicus aan de leiding, iemand die niet gekocht kan worden, zich niet aan allerlei speciale belangengroepen heeft laten binden, zoals in het geval van Hillary Clinton haar door WikiLeaks bewezen nauwe banden met Wall Street, Saudi Arabië en andere islamistische en globalistische organisaties – om over de satanische pedokring waar de Clintons toe behoren maar te zwijgen.

Komt de elite nog met een nare verrassing?

De globalisten hebben verloren, maar zijn in de persoon van Obama –en daarmee Clinton- nog steeds aan de macht. Gaan de Democraten beweren dat de verkiezingen zijn gehackt door de Russen, om deze dan ongeldig te laten verklaren? Dat zal enorme onrust en vermoedelijk een grote volksopstand teweeg brengen, mogelijk uitlopend op een nieuwe revolutie.

Obama kan in de ruim 2 maanden dat hij nog president is ook de lang geplande en zorgvuldig voorbereide militaire confrontatie met Rusland uitlokken. Het establishment is dermate corrupt, kwaadaardig en ‘machtsgeil’, dat ze zonder twijfel bereid zijn om de wereld in een nieuwe verwoestende oorlog te storten, als ze daarmee aan de macht kunnen blijven. Die Derde Wereldoorlog wordt zoals u weet al lange tijd voorbereidt door de NAVO door het verplaatsen van grote aantallen troepen, tanks en vliegtuigen naar de Russische grenzen.

Een andere, zeer serieuze optie is dat de globalisten de komende twee maanden welbewust de economie laten instorten, wat een wereldwijde crash tot gevolg zal hebben (6). De chaos en onrust die dan ontstaat zou door Obama aangegrepen kunnen worden om de staat-van-beleg uit te roepen en de inauguratie van Trump op te schorten of zelfs helemaal te annuleren.

Putin: Banden met Amerika kunnen nu hersteld worden

Behoudens nare verrassingen van de Obama/Clinton kliek lijkt de toekomst er echter een stuk zonniger uit te zien. De Russische president Vladimir Putin verklaarde uit te kijken naar het herstellen van de bilaterale relaties met de VS, één van de speerpunten van Trumps buitenlandse beleid (3). Ook kan er dan eindelijk een oplossing komen voor de wrede en bloederige, door Obama en Clinton in gang gezette –en door Saudi Arabië, Qatar en Turkije gefinancierde- oorlog van ISIS en andere islamitische terreurgroepen in Syrië.

‘Hillary naar de gevangenis – of vlucht ze?’

‘Hillary kan de gevangenis tegemoet zien’, kopt Infowars, nadat bekend werd dat ze als eerste verliezende kandidaat ooit weigert te pers te woord te staan. ‘De vraag is nu of ze een paniekaanval heeft, of dat ze probeert het land te ontvluchten.’ Clinton heeft immers de staatsveiligheid in gevaar gebracht met haar emailschandaal, en daar onder ede over gelogen – voldoende reden om haar jarenlang achter de tralies op te bergen.

Nu Europa nog

Na het Brexit, het Nederlandse Oekraïne referendum (dat nog steeds niet wordt uitgevoerd door ‘onze eigen’ globalistische kliek in Den Haag) en de overwinning van Trump is wat ons betreft Europa aan de beurt. Laten de volken van Europa massaal opstaan tegen de elite in Brussel, Berlijn, Rome, Parijs en al die andere hoofdsteden waar men zich niets aantrekt van de zorgen van de gewone man, en keihard wordt voortgegaan op het pad naar de islamisering en vernietiging van onze ooit vrije landen, culturen, samenlevingen en welvaart.

Met volgend jaar verkiezingen in Duitsland, Frankrijk en Nederland, en mogelijk ook Italië, hebben we een unieke kans om ook hier met hen af te rekenen, en al hun schadelijke en bedreigende stappen, zoals het uitwissen van de grenzen, de massa immigratie en daaraan gekoppelde islamisering, de agressie van de NAVO, de anti-Rusland hetze,  en het TTIP, door nieuwe leiders laten terugdraaien.

‘Samenwerking en vrijheid JA, Unies en islam NEE!’ Onder dit nieuwe motto zouden de volken in Europa de macht en zeggenschap over hun eigen landen en grenzen weer terug moeten gaan krijgen. Zover is het nog lang niet, maar dankzij de winst van Trump gloort er na de jarenlange ellende die Amerika over de hele wereld heeft veroorzaakt, eindelijk weer wat hoop.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Breitbart
(6) Infowars
(7) Xandernieuws