• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Vindt de gevestigde orde het ‘blanke Trump tuig’ gevaarlijker dan Hillary’s kernoorlog?

2016-11-12-14-34-51-amerika-kiest-tussen-oorlog-en-vrede

Voor de verkiezingen maakte een cartoonist op deze manier duidelijk voor welke keuze de Amerikanen zich gesteld zagen. Desondanks treurt en rouwt de gevestigde orde erom dat we niet het linker pad zijn ingeslagen.

Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan, concludeert dat de verkiezing van Trump –en bij de Democraten eerder die van Bernie Sanders, die gestolen werd door Hillary Clinton- heeft laten zien dat de meerderheid van de Amerikanen niet langer in de ‘presstitutes’, de door ‘links’ gecontroleerde massamedia, geloven, met uitzondering van de ‘progressieven’ en ‘liberalen’ (‘waarmee ‘links’ Amerika wordt aangeduid) die in de grote steden aan de Oost- en Westkust wonen. Net zoals in Europa reageert deze gevestigde orde geschokt op de verkiezing van Donald Trump door ‘het (rechtse) blanke tuig’. Het is ronduit krankzinnig dat de elitairen aan beide kanten van de oceaan klaarblijkelijk liever Hillary’s (kern)oorlog met Rusland en China hadden gehad, dan Trump in het Witte Huis.

Voor de Amerikaanse variant van de ‘gutmensch’ is de winst van Trump de bevestiging dat de VS een door blank racistisch tuig bevolkt land is. Ze worden daarin bevestigd door de media, die de propaganda blijven herhalen dat de ‘blanke suprematie’ verantwoordelijk is voor Trumps verkiezing, met de bedoeling om zijn regering nog voor zijn inauguratie zwart te maken. Waarbij ze gemakshalve vergeten dat het diezelfde ‘blanke racisten’ zijn geweest die Barack Obama tot twee keer toe hebben gekozen.

Geschokte feministen, bezorgde ultralinkse Joden, woedende ‘groenen’ – allemaal hebben zich aaneengesloten in het verketteren van Trump en de Amerikanen die op hem hebben gestemd. ‘Earth Justice’ zeg Trump te houden aan zijn belofte om de dreiging van een kernoorlog met Rusland en China weg te nemen, waarbij hij overigens meer doet voor het leven op aarde dan de complete Democratische partij en alle milieuorganisaties bij elkaar opgeteld.

Links noemt Trump fascist, ‘maar Hillary is Hitler in het kwadraat’

Roberts: ‘En dus geeft de o-zo-heilige goedmens de voorkeur aan Hillary, ondanks haar ondubbelzinnige standpunt dat ze uit is op een zo groot mogelijk conflict met Rusland en China, ze een directe militaire confrontatie tussen de VS en Rusland wil uitlokken door een no-fly zone in Syrië op te leggen, en door Iran aan te vallen.’ Daarnaast wilde Hillary de sociale zekerheid privatiseren, waardoor de Wall Street elite nog rijker zou worden en tegelijkertijd voorkomen zou worden dat de gewone Amerikaan, die het onder Obama toch al zo moeilijk heeft gekregen, in opstand zou komen.

De Democraat William Rivers Pitt, hoofdredacteur bij Progressive Democrats of America, schreef dat ‘wij een fascist hebben gekozen die door Mussolini in één opslag zou zijn herkend.’ Paul Craig Roberts: ‘Als Rivers Trump als een Mussolini-fascist ziet, dan is Trump te mild voor Pitt. Hij prefereert namelijk Hillary, een Hitler in het kwadraat.’ Vandaar Hillary Clintons bijnamen ‘Hitlery’ en ‘Killary’.

Links geeft voorkeur aan Hillary’s Armageddon boven vrede onder Trump

‘De progressieven hebben zichzelf totaal in diskrediet gebracht, net als de presstitutes,’ vervolgt Roberts. ‘Dat ze een boeman nodig hebben om hun hysterie te voeden toont aan dat ze psychisch ernstig in de war zijn. Ze prefereren namelijk het risico op Armageddon boven vrede tussen de kernmachten…. en ze geven de voorkeur aan de bedrijfswinsten van de globalisten boven banen voor gewone Amerikanen. En dit zijn dan de mensen die zichzelf als onze leraren beschouwen omdat ze zichzelf beter vinden.’

‘Kon Trump velen van hen maar verbannen, want ze zijn tot op het bot anti-Amerikaans.’ (1)

En gebeurde datzelfde ook maar met ‘progressief’ en ‘links’ in Europa en Nederland, waar we in de dagen voorafgaande aan 8 november in de media louter extreem negatieve, leugenachtige en haatdragende commentaren op Donald Trump hebben gehoord, terwijl de vele schokkende schandalen rond de bejubelde en virtueel al tot president uitgeroepen Hillary Clinton –haar aangetoonde ontelbare leugens over onder andere het emailschandaal, haar faliekant mislukte buitenlandse beleid, de vele verdachte dodelijke ‘ongelukken’ en ‘zelfmoorden’ van mensen die een bedreiging voor haar ambities vormden, de nauwe banden met occultisten, kinderhandelaren en kindermisbruikers- voor zover wij weten zelfs niet één keer werden genoemd.

Na de Britten en Amerikanen zijn wij aan de beurt

De Britten zijn wakker geworden. De Amerikanen zijn wakker geworden. Nu de Europeanen nog – en zeker wij Nederlanders. Laten wij onze bedenkelijke reputatie als het meest meegaande, willoze en goedgelovige volk van West Europa volgend jaar doorbreken door de heersende elite in Den Haag –zowel in regering als oppositie- in het stemhokje weg te vagen, en stemmen op partijen en leiders die eindelijk weer de belangen van ONS volk en ONS land voorop stellen.

Maar alleen al schrijven dat je ons volk en ons land en onze cultuur wilt behouden, wordt door de globalistische goedmens al als racistisch beschouwd. Dat onderstreept dat er geen tijd meer te verliezen is om te voorkomen dat ze met al hun ‘heilige’ visioenen over een door hen geregeerde grenzen-loze geïslamiseerde wereld onze levens en onze toekomst in de afgrond storten.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Xandernieuws