• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Ondanks massale verkiezingsfraude nek-aan-nek race Trump en Clinton

2016-11-09-05-33-26-trump-hillary-historisch-01a

Stemmachines die weigerden de keuze voor Trump te bevestigen of rechtstreeks aan Clinton gaven (3); toezichthouders die onafhankelijk behoren te zijn, maar massaal Democratische folders uitdeelden (1); openlijke Trump kiezers en Republikeinse toezichthouders die werden geïntimideerd, lastig gevallen of zelfs geblokkeerd; rechters die dreigden Trump kiezers te arresteren als ze een klacht zouden indienen over de oneigenlijke gang van zaken in stembureaus (2); hele busladingen vol mensen die de Democraten van stembureau naar stembureau reden, zodat ze illegaal meerdere keren op Hillary konden stemmen – kortom: de massale verkiezingsfraude die werd voorspeld, heeft inderdaad plaatsgevonden. Maar heeft het gewerkt? Bij het even snel checken op dit onzalige tijdstip staat Trump met 212 kiesmannen net voor op Hillary, die op 209 staat.

Clinton won de belangrijke swing state Virginia (13 kiesmannen), maar Trump het altijd cruciale Florida (29). Op dit moment voorspelt de New York Times een overwinning voor Trump, maar het verschil is dermate klein, dat het me niet zou verbazen (wel zeer zou teleurstellen) als ik straks uit bed kom en zie dat Hillary toch heeft gewonnen. Denk namelijk maar even terug aan de (eveneens vervalste) verkiezingen van 2000, toen alle media berichtten dat Al Gore had gewonnen – maar Florida vervolgens alsnog op ‘magische’ wijze aan George Bush werd toegewezen, waardoor hij toch president werd.

Vooralsnog verloopt de verkiezingsdag/nacht hoopgevend. Krijgen Amerika en de wereld een laatste kans, met Trump aan het roer? Of is het écht gebeurd, neemt de globalistische elite via Hillary definitief de totale macht over, en kunnen we daardoor binnen nu en enkele jaren –of misschien zelfs wel eerder- de Derde Wereldoorlog voor onze kiezen krijgen?

Nu snel weer naar bed…

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Xandernieuws