• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Na verijdelde aanslag op synagoge: ‘Nederland inmiddels zeer onveilig voor Joden’

AIVD: Al duizenden Nederlandse moslimjongeren zijn jihad sympathisanten – Volkskrant plaatst opiniestukje: ‘Willen jullie meer of minder Joden?’  – Wordt de islam dankzij D66, GL en de PvdA in de toekomst de staatsgodsdienst van Nederland?

2016-11-25-15-15-40-jood-klaagmuur-01a

Antisemitisme kan vrijwel ongehinderd oprukken omdat de politiek nog altijd weigert de islam als bron te erkennen. Dit doet sterk denken aan dezelfde soort naïviteit van de politiek in de jaren ’30, toen het gevaar van de opkomst van de Nazi’s jarenlang werd gebagatelliseerd – totdat het te laat was.

De Telegraaf berichtte deze week dat de criminele inlichtingendienst een ‘James Bond-achtig’ plan voor aanslagen op een Amsterdamse synagoge en een geldinstelling heeft ontdekt (1). De daders zijn voornamelijk Marokkanen, waarvan zeker een is verbonden aan de extremistische Arrayan moskee. Gisteren hield de Tweede Kamer een debat over het Nederlandse antiterreurbeleid, dat volgens een meerderheid van de partijen schromelijk tekort schiet (4). Awi Cohen, lid van de Nederlandse tak van de Israëlische Likud partij, weet wel waarom: ‘(Islamistische terreur) wordt vanwege de grote invloed van links en extreemlinks in Nederland niet series genomen. Ze willen de problemen die immigratie en multiculturalisme veroorzaken, niet erkennen.’ Degenen die hier wel op wijzen worden als ‘islamofoben’ weggezet.

Twee bestuursleden van de Arrayan moskee worden door de criminele inlichtingendienst verdacht van radicalisering en banden met het jihadisme (6). De voorzitter van Arrayan is lid geweest van de terroristische Hofstadgroep van Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh. Zeker één bezoeker van de moskee is vermoedelijk lid van de terreurgroep die bomaanslagen op een Amsterdamse moskee en een geldinstelling wilde plegen. (1)

Zeer onveilig voor Joden dankzij immigratie en multiculti

Volgens Awi Cohen van Likud Nederland is de verijdelde aanslag het zoveelste bewijs ‘dat Nederland zeer onveilig is geworden voor Joden’. Daar is de linkse politiek-correcte gevestigde orde de voornaamste oorzaak van, want die weigeren volgens hem nog steeds de problemen die de (moslim)immigratie en ‘multiculti’ veroorzaken, te erkennen. Sterker nog: iedereen die zich openlijk verzet tegen de islamisering van Nederland wordt meteen beschuldigd van ‘islamofobie’.

De opperrabbi van Nederland, Rabbi Binyamin Jacobs, riep de Joden in Nederland daarom al in 2012 op om ons land te verlaten, omdat ze vanwege het snel toenemende aantal moslims en het daar onlosmakelijk mee verbonden antisemitisme hier ‘geen toekomst’ meer zouden hebben. (2)(3)

AIVD: Al duizenden moslimjongeren zijn jihad sympathisanten

Op islamitische sites zoals ‘Trots op Islam’, dat 10.000 volgers heeft, worden met de regelmaat van de klok extreem haatvolle berichten over Joden en Israël geplaatst. Dr. Manfred Gerstenfeldt wees er onlangs op dat het gevaar van het islamo-nazisme in Nederland pas in 2014 door de AIVD werd erkend. Toen werd gesteld dat het aantal Nederlandse moslimjongeren die achter de gewelddadige jihad staan inmiddels in de vele duizenden beloopt (5).

DENK: Nederlanders moeten zich aan migranten aanpassen

Ook de komst van de islamofascistische, racistische politieke partij DENK is volgens Gerstenfeldt een teken aan de wand. DENK werd opgericht door twee Turkse parlementariërs die in 2014 uit de PvdA werden gezet omdat ze vinden dat (moslim)migranten niet hoeven te integreren, maar de Nederlandse bevolking zich juist aan de islam moet aanpassen (feitelijk: aan moet onderwerpen). Hun adoratie van de Turkse moslimdictator Erdogan, die bijna 150.000 politieke tegenstanders liet oppakken of ontslaan, past naadloos in dit zorgwekkende plaatje, alsmede ook de door Sylvana Simons gestarte oorlog tegen Zwarte Piet.

 ‘Willen jullie meer of minder Joden?’

Een van de spreekbuizen van politiek-correct links Nederland, de Volkskrant, plaatste een opiniestukje onder de titel ‘Willen jullie meer of minder Joden?’, waarmee op kromme wijze een even tendentieuze al misleidende vergelijking werd getrokken met Geert Wilders gewraakte ‘Minder Marokkanen’ opmerking. Immers, niet alleen zijn Marokkanen geen ras, noch een geloof, maar is wel degelijk bewezen dat ze –in tegenstelling tot Joden- in alle criminaliteitsstatistieken bovenmatig vertegenwoordigd zijn (7).

‘Nederlandse politiek doet er alles aan de waarheid te verbergen’

Wat de statistieken betreft: 80% van de bevolking van Marokko gelooft in dezelfde antisemitische complottheorieën die Adolf Hitler gebruikte voor het in gang zetten van de Holocaust. Voor Turkije is dat percentage 69%. Dr. Gerstenfeldt: ‘Als er een organisatie zou zijn die systematisch de houding van moslims in de Westerse samenleving in kaart brengt, zou men veel meer statistieken krijgen over de problemen die hun oorsprong vinden in deze groepen. Veel politiek correcte partijen zullen er echter alles aan doen om ervoor te zorgen dat de waarheid niet bekend wordt.’

Islam dankzij D66, GL en PvdA straks de staatsgodsdienst van Nederland?

Een waarheid, die overigens eenvoudig is na te gaan door de (Arabische) Koran erop na te slaan, waarin klip en klaar staat dat de Joden moeten worden uitgeroeid. Waarom de meeste politieke partijen in Nederland, met D66, GroenLinks en de PvdA voorop, dan toch de rode loper willen blijven uitleggen voor ontelbare volgelingen van deze antisemitische, haatzaaiende religieuze ideologie, die ook nog eens alles wil afbreken waar ‘links’ en ‘progressief’ volgens eigen zeggen jarenlang voor gevochten zou hebben, is een vraag die misschien pas beantwoord zal worden als de islam in de toekomst mede dankzij deze partijen de staatsgodsdienst van Nederland is geworden, en onze (klein)dochters verplicht met hoofddoekjes over straat moeten.

David D. Letterman

(1) Telegraaf
(2) Arutz 7
(3) Arutz 7
(4) Telegraaf
(5) Arutz 7
(6) Elsevier
(7) Volkskrant
(8) Xandernieuws