• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Italië gaat huizen burgers vorderen voor migranten; weigeraars naar gevangenis

Politiestaat Italië: Mensen die zich verzetten gelijk voor de rechter, kunnen voorgoed hun bezit kwijtraken – Italianen en Fransen stevenen af op revolutie

2016-11-26-15-30-28-gewelddadige-migranten-turijn-nov-2016

Honderden agressieve moslimmigranten uit Afrika maken de straten van Turijn onveilig. Burgers zeggen dat ze inmiddels doodsbang zijn. De migranten schreeuwen om ‘wraak’ en ‘dode Italianen’, omdat ze vinden dat ze niet snel genoeg huizen en banen krijgen.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, vicepremier Angelino Alfana, heeft aangekondigd dat de overheid na 4 december op grote schaal (tweede) huizen en ander vastgoed van burgers gaat vorderen om moslimmigranten in op te vangen. Het water is de staat tot aan de lippen gestegen, zeker nu Afrikaanse moslims in Turijn op grote schaal vernielingen aanrichten, omdat ze vinden dat ze niet snel genoeg een huis en een baan krijgen. Getuige  deze video van een Italiaans TV-programma staat het water de burgers echter al tot aan de neusgaten. De haat tegen de zich doorgaans barbaars en agressief gedragende migranten en hun religie, de islam, is dermate wijd verspreid, dat er vermoedelijk maar weinig voor nodig zal zijn om de vlam in de pan te laten slaan.

Op 19 november berichtten we over een 80 jarige Italiaanse man die onder luid protest zijn hotel werd uitgezet, omdat het gebouw door de staat was gevorderd om dienst te gaan doen als ‘tijdelijk’ AZC. De video van de uitzetting veroorzaakte een storm van verontwaardiging in het land. Met behulp van de plaatselijke politie en de Katholieke Liga lukte het de bejaarde om het vorderingsbevel van tafel te krijgen.

Weigeraars worden zwaar gestraft en raken huizen kwijt

Goed nieuws voor één Italiaan, maar slecht nieuws voor waarschijnlijk duizenden anderen. Dergelijke vorderingen en uitzettingen gaan na 4 december namelijk op veel grotere schaal plaatsvinden. Burgers die weigeren hun (tweede) huizen of ander vastgoed aan de staat over te dragen, zullen worden aangeklaagd en riskeren niet alleen onmiddellijke gevangenisstraf, maar ook het definitief kwijtraken van hun bezit. Voor financiële compensatie voor de gedupeerde Italianen is sowieso geen geld, omdat dit opgaat aan de opvang van honderdduizenden migranten.

De datum 4 december werd gekozen omdat dit de dag is van het referendum over de hervorming van de grondwet en de bevoegdheden van de senaat. Het grootste deel van de oppositie is fel tegen deze hervorming, omdat het de overheid veel te veel macht zou geven. Door de radicale maatregelen pas na 4 december te laten ingaan wil de minister voorkomen dat demonstraties de uitkomst van het referendum zullen beïnvloeden.

Volgens de binnenlandse veiligheidsdienst gaan die demonstraties er zeker komen, reden waarom er minstens 2000 extra M.E.-agenten en soldaten zullen worden ingezet. Gearresteerde burgers zullen gelijk voor de rechter worden gesleept en in de gevangenis worden gegooid.

Migranten veroorzaken chaos in Turijn

De Italiaanse regering neemt deze drastische stappen naar een totalitaire politiestaat omdat de migranten steeds moeilijker in toom te houden zijn. In Turijn zijn zo’n 1500 Afrikaanse moslims opgevangen in het voormalige Olympische dorp. Afgelopen woensdag gingen vele honderden van hen de straat op, vernielden straatmeubilair, blokkeerden het verkeer, gooiden met stenen naar voorbijgangers, bedreigden hen, en schreeuwden dat ze ‘wraak’ gaan nemen op de ‘racistische’ Italianen omdat ze nog steeds geen huizen en banen hebben gekregen.

‘Ons geduld zal vroeg op laat opraken,’ waarschuwde een migrant. Een ander dreigde de Italianen met een herhaling van het Bataclan-bloedbad in Parijs. ‘Eén dode van ons, één dode van jullie!’ schreeuwde hij. Een Italiaan verwoordde het algemene gevoel van de wijkbewoners als volgt: ‘Tot gisteren waren we de wetteloosheid hier enkel spuugzat. Nu zijn we echt doodsbang.’

Parlementsleden van de Liga Nord partij waarschuwen al jaren voor de enorme problemen die de massale moslimimmigratie veroorzaken, en zien nu hun gelijk bevestigd. ‘Tijd om alle criminelen uit te zetten,’ zei Mario Borghezio, die pleitte voor een ‘zero tolerance’ beleid tegen de migranten, wijzend op het feit dat vorig jaar een gehandicapt meisje door drie Afrikaanse mannen uit het Olympische dorp werd ontvoerd en 30 uur lang werd verkracht. (2)

Ook in andere landen steeds meer problemen

Ook in andere landen zorgen migranten voor steeds meer problemen. De asielzoeker die in juni een AZC in Düsseldorf in de brand stak, waarbij 26 mensen gewond raakten en voor ruim € 10 miljoen schade werd aangericht, is eindelijk gearresteerd. Zijn motief? Er stond tijdens de Ramadan ’s avonds niet genoeg Nutella op tafel (3).

In het Franse Arzon (Morbihan) trokken woedende burgers naar een AZC voor minderjarigen, nadat een daar net aangekomen 16 jarige Soedanees, afkomstig uit het beruchte kamp in Calais, een 67 jarige vrouw had aangerand. ‘Uitzetten! Dit is ons thuis!’, schreeuwden de Fransen. ‘Collaborateurs!’ en ‘Politie medeplichtigen’ tegen de aanwezige agenten, en ‘politie en migranten staan aan dezelfde kant!’ (4)

Twee weken geleden raakte ook Oostenrijk opnieuw in opspraak, toen een hogere rechtbank een 20 jarige Irakees die begin dit jaar in een zwembad een 10 jarig jongetje had verkracht, vrijsprak, omdat de man ‘niet geweten zou hebben dat het jongetje het niet zelf wilde’. De rechter ging mee met het argument van de advocaat van de moslim dat het jongetje ‘niet vaak genoeg ‘nee’ zou hebben gezegd’, ondanks het feit dat getuigen hem hadden horen schreeuwen en huilen van de pijn. (5)

Italië en Frankrijk naderen ‘point of no return’

Zelfs bij de meest verstokte linkse ‘gutmensch’ zou nu toch enig besef moeten doordringen dat dit soort hemeltergend onrecht alleen maar bijdraagt aan het kweken van enorme haat bij de Europeanen tegen migranten, en het openhouden van de grenzen de ellende alleen maar zal verergeren – totdat het onvermijdelijke ‘point of no return’ wordt bereikt, waarop het volk het recht in eigen hand zal nemen en er een revolutie uitbreekt tegen de islam en tegen de gevestigde orde die de islam -ten koste van de veiligheid van zijn eigen burgers en hun kinderen- blijft beschermen.

Wij denken dat de Italianen en Fransen daar niet ver vanaf meer zijn, en 2017 –mede vanwege de verkiezingen in Frankrijk, Duitsland en Nederland- wel eens een cruciaal jaar kan worden voor de toekomst van Europa.

David D. Letterman

(1) Il Giornale (via Shoebat)
(2) Breitbart
(3) Bild / Bild
(4) Le Figaro (via Shoebat)
(5) Shoebat  / Breitbart
(6) Xandernieuws