• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

Interne machtsstrijd VS: Niet Russen, maar Amerikaanse officials hackten emails – Hillary & Bill Clinton en Huma Abedin namen deel aan seksfeestjes met tienermeisjes aan boord van de beruchte ‘Lolita Express’

2016-11-03-15-34-14-corrupte-clinton-kliek-01a

Een deel van de criminele en door-en-door corrupte Clinton-kliek die volgende week dinsdag via massale stembusfraude de macht in het Witte Huis moet gaan krijgen.

In de Verenigde Staten woedt een interne machtsstrijd, zowel binnen als tussen de FBI, de inlichtingendiensten en het ministerie van Justitie. Het staat inmiddels vast dat de ‘Podesta emails’ niet werden gehackt door de Russen, zoals Hillary Clinton steeds heeft beweerd, maar door Amerikaanse overheids- en inlichtingenmedewerkers die vanwege de enorme corruptie en leugens van Hillary probeerden om hun land haar presidentschap te besparen. Ondertussen verklaarde voormalig federaal aanklager Doug Hagmann dat de FBI op Anthony Weiners PC zeer belastend bewijs heeft gevonden tegen zowel Hillary als Bill Clinton, en Hillary’s hulp Huma Abedin.

Een aantal Amerikanen die werkzaam zijn bij de overheid en de inlichtingendiensten maken zich al sinds 2009 grote zorgen over Hillary Clintons enorme corruptie en haar negeren van protocollen voor het omgaan met geheime informatie. Zij besloten om de gehackte ‘Podesta’ emails van de Democratische Partij via Julian Assanges WikiLeaks te publiceren, in de hoop dat de vele schandalen die met deze emails worden bewezen het Amerikaanse volk en de autoriteiten ertoe zal brengen om Hillary Clinton geen president te laten worden, en haar te vervolgen voor haar vele leugens, corruptie en criminele ondernemingen.

Tegencoup tegen corrupte Hillary

De voormalige Britse ambassadeur Craig Murray zei onlangs dat de gehackte emails ‘afkomstig zijn van binnen officiële kringen in Washington DC’. William Binney, oud technisch directeur van de NSA, vertelde al in augustus dat de emails afkomstig zijn van Amerikaanse inlichtingenofficials die wraak wilden nemen op Hillary omdat ze ongestraft zo slordig omging met zoveel geheime informatie. ‘Hilary heeft een probleem met de NSA, omdat ze ‘Gamma’ materiaal heeft blootgesteld. Dat is de meest gevoelige info die de NSA heeft.’

‘Ze haalde het materiaal in haar emails direct uit Gamma rapporten. Dat is een directe schending van het meest gevoelige NSA materiaal,’ benadrukte hij nog eens. ‘Dat is een groot probleem voor haar… er zijn veel mensen die moeite hebben met wat zij in het verleden heeft gedaan. Kijk dus niet zozeer naar de Russen als de enigen die deze emails wilden hebben.’

Ook voormalig vice assistent-minister van BuZa Steve Pieczenik concludeerde dat elementen binnen de Amerikaanse regering, FBI en CIA ‘via Julian Assange en WikiLeaks een tegencoup hebben gepleegd om te voorkomen dat Hillary Clinton president van de VS wordt.’ (1)

Hoe Hillary over bijvoorbeeld ‘democratie’ denkt blijkt onder andere uit dit audiofragment uit 2006, waarin ze de Palestijnse presidentsverkiezingen in dat jaar ‘een grote vergissing’ noemt. ‘Als we een verkiezing promoten, dan moeten we ons er eerst van verzekeren dat we iets gedaan hebben om te bepalen wie er gaat winnen.’ (4)

‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik’

Dat er ook binnen de FBI een machtsstrijd woedt werd de afgelopen weken al duidelijk toen directeur James Comey plotseling het onderzoek naar het emailschandaal heropende. Eerder was hij rechtstreeks tegen zijn 100 agenten tellende team ingegaan door hun unanieme advies om Hillary’s security clearance in te trekken en haar te vervolgen, onder grote druk van de Democratische Partij, president Obama en minister van Justitie Loretta Lynn naast zich neer te leggen.

Volgens de bronnen van Doug Hagmann, die jarenlang een federale aanklager is geweest, heeft de FBI op de thuiscomputer van Anthony Weiner -man van Huma Abedin, een van Hillary’s naaste adviseurs- bewijs gevonden van verraad, witwassen en connecties met kindermisbruik. ‘En dit betreft Hillary Clinton, Huma Abedin, Bill Clinton en Jeffrey Epstein… Ook de Saudi’s, het hele grote geld en belangen in het Midden Oosten zijn erbij betrokken, en in veel mindere mate Anthony Weiner zelf.’

Clintons regelmatig aan boord van de ‘Lolita Express’

Behalve Bill Clinton blijkt ook zijn vrouw Hillary meerdere malen aan boord van de ‘Lolita Express’ te zijn gestapt, Epsteins privéjet waarin tijdens de vlucht minderjarige meisjes van 12 tot 16 jaar oud aan de perverse sekswensen van de elitaire passagiers moesten voldoen. Bill vloog minstens 26 keer met de ‘Lolita Express’ mee naar bestemmingen over de hele wereld.

Eén van de slachtoffers, de destijds 15 jarige Virginia Giuffre, kwam in het voorjaar in het nieuws met haar verhaal dat ze in Epsteins ‘harem’ gelokt werd en als seksslavin werd gebruikt. In 2002 had ze volgens eigen zeggen tijdens een vlucht naar de Maagdeneilanden ook Bill Clinton aan boord gezien. Andere bekende namen die op de passagierslijsten opdoken waren de Britse prins Andrew, de Amerikaanse acteurs Kevin Spacey en Chris Tucker, topmodel Naomi Campbell en Doug Band, de voornaamste assistent en adviseur van Clinton (3).

De Democraten probeerden destijds Donald Trump te linken aan Epstein, maar later bleek dat de miljardair al jaren geleden Epstein de toegang tot zijn club in Palm Beach (Florida) ontzegd had, nadat Trump erachter was gekomen dat Epstein actief tienermeisjes benaderde. Sowieso kenden beide mannen elkaar vroeger slechts zeer oppervlakkig, en waren het niet eens kennissen van elkaar.

FBI agenten weigerden bewijsmateriaal tegen Hillary te vernietigen

Hagmann: ‘Mijn bron bevestigt dat Hillary meedeed aan de feestjes aan boord van de Lolita Express, soms met, soms zonder Bill Clinton, en soms ook met Huma (Abedin).’ FBI agenten die de opdracht kregen de laptops met bewijsmateriaal tegen Hillary te vernietigen, bleken dit niet te hebben gedaan, omdat ze weigerden mee te werken aan de doofpotaffaire die de Clintons in samenwerking met de regering Obama hadden opgezet.

Anthony Weiner zou zich onlangs in een seksverslavingskliniek hebben laten opnemen omdat hij bang was voor zijn eigen veiligheid. ‘Weiner heeft heel veel info, en ik geloof dat ze bang zijn dat hij wel eens uit de school kan klappen,’ vervolgde Hagmann.

De Clinton-kliek is buiten zichzelf van woede vanwege het heropende FBI onderzoek en alle (dreigende) onthullingen, en beschuldigt de Republikeinen, Trump, de FBI én de KGB (die al heel lang niet meer bestaat) ervan samen in een complot tegen Hillary te zitten. (1)

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Daily Mail
(4) Market Update
(5) Xandernieuws