• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Een maand islam in Duitsland: Kindhuwelijken, No-go zones, groepsverkrachtingen

 

Aftredende president Joachim Gauck: Duitsland krijgt in toekomst moslimpresident – De Groenen roepen Duitsers op Arabisch te leren (andersom is niet nodig) – Zweden ontvangt terugkerende ISIS-terroristen met huizen, banen, rijbewijzen , schuldenkwijtschelding en alle (gratis) hulp die ze maar wensen

2016-11-28-14-59-29-4-jarige-terrorist-in-zweden

Dit 4 jarige moslimjongetje was in februari nog in een ISIS-terreurvideo te zien, waarbij hij 4 gevangen in een auto opblies. Inmiddels heeft zijn moeder hem naar Zweden gehaald, omdat hij daar gratis gezondheidszorg krijgt.

Inwoners van Essen die klagen dat de gemeenteraad en politie hun hulpvragen en aangiftes tegen stelende, agressieve  en gewelddadige migranten weigert in behandeling te nemen; scholen die alle symbolen van kerstmis, zoals de kerstboom, verbieden, omdat er steeds meer moslimkinderen komen; duizenden migranten die worden betrapt met valse paspoorten, maar toch het land in mogen; christelijke vluchtelingen die in AZC’s straffeloos worden onderdrukt en vervolgd door moslims; Syriërs die duizenden euro’s per maand krijgen om hun meerdere vrouwen en soms tientallen kinderen te onderhouden – het is een korte samenvatting van één maand (oktober) islam in Duitsland. Geen wonder dus dat de huidige president Joachim Gauck zegt dat er op zeker moment een moslimpresident zal komen.

Een greep:

1 oktober: Twee migranten verkrachten een 23 jarige vrouw die met haar kind in een park in Lüneburg een wandelingetje maakt. Ze dwingen het kind toe te kijken.

2 oktober: Een 19 jarige Marokkaanse migrant met een Spaans paspoort verkracht een 90 jarige vrouw die net uit een kerk in Düsseldorf komt. Op dezelfde dag pleit minister van Financiën Wolfgang Schäuble voor de ontwikkeling van een ‘Duitse Islam’.

6 oktober: Het Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV) constateert dat de moskeeën in Duitsland een centrale rol spelen bij radicalisering en werving van terroristen.

6 oktober: 400 inwoners van Essen spugen tijdens een bijeenkomst met gemeenteraadsleden hun gal over de volledig uit de hand lopende criminaliteit die door migranten wordt gepleegd. Vaak wil de politie hun klachten niet eens in behandeling nemen. De burgemeester weigert te erkennen dat hele wijken in islamitische no-go zones veranderen.

7 oktober: Een kleuterschool in Kassel besluit om geen kerstmis meer te vieren, en alle symbolen van het feest, zoals de kerstboom, te verbieden, vanwege het almaar hoger wordende aantal moslimkinderen. Nog een maatregel van deze verplichte omgekeerde ‘integratie’: Duitse kinderen mogen geen boterhammen met ham meer naar school meenemen.

8 oktober: Welt am Sonntag bericht dat meer dan 2000 migranten die werden betrapt met valse paspoorten, gewoon het land werden binnengelaten. Het risico dat er ISIS supporters tussen zitten is levensgroot.

10 oktober: Een 22 jarige ‘vluchteling’ uit Syrië wordt gearresteerd nadat de politie explosieven in zijn appartement in Chemnitz vindt. Daarmee wilde hij een aanslag plegen op een vliegveld bij Berlijn.

14 oktober: De om gezondheidsredenen terugtredende Duitse president Joachim Gauck zegt dat Duitsland uiteindelijk een moslimpresident zal krijgen.

14 oktober: Volker Beck, politicus van de Groenen, roept de Duitsers op Arabisch te leren. Hij vindt het niet nodig dat het omgekeerde gebeurt.

15 oktober: Een Syrische migrant verstoort al ‘Allahu Akbar’ schreeuwend een huwelijksvoltrekking in een kerk in Duisburg. De dader wordt na een ‘psychologische evaluatie’ meteen weer vrijgelaten. Het incident is exemplarisch voor het snel groeiende aantal ordeverstoringen en vernielingen van en in kerken door moslims.

16 oktober: Een 16 jarige Duitse jongen loopt met zijn 15 jarige vriendin langs een meertje in Hamburg. Plotseling springt er een migrant op hen af, duwt het meisje in het water en steekt de jongen een mes in zijn rug. Die overleeft dat niet. Volgens de politie kwam de ‘zuiderling’ tot zijn gruweldaad omdat hij daar zin in had. ISIS claimde later de verantwoordelijk voor de moord.

17 oktober: De Junge Freiheit wordt door de Duitse Persraad berispt vanwege het vermelden van de Afghaanse nationaliteit van drie tieners die in april een vrouw bij het station van Wenen verkrachtten. Het blad weigert echter te voldoen aan de eis om mee te gaan in politiek-correcte berichtgeving door de afkomst van daders van misdaden niet langer te vermelden.

17 oktober: Open Doors Duitsland presenteert een onderzoek waaruit blijkt dat christelijke vluchtelingen in (en ook buiten) AZC’s massaal worden vervolgd en onderdrukt door moslimmigranten, ook door veel islamitisch personeel. Hier besteedden we op deze site al ruim aandacht aan. Sommige christenen zeggen dat de onderdrukking in Duitsland inmiddels erger is dan in hun thuislanden. De Duitse overheid doet vrijwel niets om hen te beschermen.

18 oktober: De burgemeester van het ski-resort Garmisch-Partenkirchen dreigt het AZC te sluiten, omdat de 250 Afrikaanse migranten de straten onveilig maken, en de politie de problemen die ze veroorzaken niet meer aankan.

19 oktober: 90% van 17.000 ‘vluchtelingen’ die de Duitse staat aanklaagden omdat ze nog geen volledige vluchtelingenstatus hadden gekregen, krijgen van de rechter gelijk, en mogen daarom meteen al hun vrouwen, kinderen en complete families laten overkomen. Daarmee zullen er nog eens honderdduizenden extra’s moslims naar Duitsland komen.

19 oktober: De 49 jarige Syriër Ghazia A. heeft inmiddels zijn 4 vrouwen en 23 kinderen bij zich, en vraagt voor allemaal uitkeringen en sociale bijstand aan, volgens eigen zeggen ‘omdat ik volgens mijn geloof de plicht heb hen allemaal te bezoeken en geen onderscheid te maken’. De Duitse regels dat je maar met één vrouw getrouwd mag zijn, gelden overduidelijk niet voor moslims.

19 oktober: Een 16 jarig Marokkaans meisje verschijnt voor de rechter nadat ze in februari, toen ze nog 15 was, een politieagent met een mes had neergestoken en zwaar had verwond. Ze wilde ‘martelaar worden voor ISIS’.

20 oktober: De leerlingen van een basisschool in Garmisch-Partenkirchen moeten verplicht de shahada, de islamitische geloofsbelijdenis (‘Er is geen god dan Allah, en Mohammed is zijn profeet’), uit hun hoofd leren, zowel in het Duits als in het Arabisch.

21 oktober: Kurt Edler, lid van de Groenen, pleit ervoor om een 100% islamitische stad in Duitsland te bouwen en dit ‘Nieuw Aleppo’ te noemen. Dit zou volgens hem radicalisering voorkomen…

24 oktober: Een paar Servische tieners krijgen slechts voorwaardelijke straffen nadat ze een 14 jarig meisje op brute wijze verkrachtten en halfdood in de sneeuw achterlieten. De rechter erkent dat het publiek de straf ‘mogelijk te mild’ vindt, maar argumenteert dat de daders spijt hebben betuigd. De daders werden daarom vrijwel onmiddellijk weer vrijgelaten.

24 oktober: Uit een YouGov peiling blijkt dat 68% van de Duitsers bang is voor lijf, leden en bezit als ze met de trein of metro moeten, omdat de door migranten veroorzaakte onveiligheid almaar groter wordt.

25 oktober: Zeven migrantenjongens randen in een zwembad in Berlijn drie meisjes van 9, 11 en 14 jaar aan.

25 oktober: De Syrische migrant Aras Bacho eist dat alle verkeersborden in Duitsland, alsmede etiketten op verpakkingen, in het Arabisch worden vertaald.

25 oktober: Een groep moslimkinderen schreeuwt ‘Allahu Akbar’ en gooit stenen naar een op bezoek zijnde priester uit Ethiopië, die naar een kapel in Raunheim wandelt. Volgens de politie werd hij aangevallen omdat hij een kruisje droeg.

27 oktober: Een migrant trekt in Leipzig een 10 jarig meisje dat naar school fietst van haar fiets en verkracht haar. De politie waarschuwt dat de compositietekening van de dader beslist niet op het internet mag verschijnen.

27 oktober: Duitse ouders krijgen een boete van € 300,- omdat ze weigeren hun kind mee te laten gaan met een verplicht school’uitje’ naar een moskee, die door de overheid wordt verdacht van radicalisering.

27 oktober: De 19 jarige Syriër Shaas Al-M blijkt een door ISIS getrainde terrorist te zijn die vermomd als vluchteling naar Duitsland kwam. Hij was reeds begonnen met het werven van andere moslims voor het plegen van moorden en aanslagen.

28 oktober: Persbureau Reuters bericht dat veel moskeeën in Duitsland conservatiever zijn dan in Syrië, zozeer dat zelfs sommige migranten zich er niet prettig bij voelen.

28 oktober: Minister van Justitie Heiko Maas wil onder bepaalde voorwaarden islamitische kindhuwelijken in Duitsland toestaan.

31 oktober: Een 53 jarige moslima lokt twee agenten naar haar woning en valt hen vervolgens al ‘Allahu Akbar’ schreeuwend met een stanleymes aan. De vrouw was reeds bekend bij de politie vanwege banden het extremisten. (1)

Laten we ons vernietigen door islamisering?

‘Europa: Laten  we onszelf vernietigen!’ concludeert Judith Bergman dan ook voor het Gatestone Institute. Ze wijst erop dat de directeur-generaal van de Britse militaire denktank Royal United Services Institute onlangs waarschuwde dat ons continent mogelijk al snel te maken krijgt met 30.000 in de strijd geharde islamitische terroristen uit het Midden Oosten en Noord Afrika.

Zo’n 140 Zweedse moslimterroristen zijn al naar het Scandinavische land teruggekeerd. Ze worden daar met huizen, banen, schuldenkwijtscheldingen en rijbewijzen in de watten gelegd, en krijgen alle steun die maar mogelijk is. Bergman: ‘Dus afreizen naar Syrië en Irak en je aansluiten bij ISIS, een beestachtige islamitische terreurgroep die meisjes en kinderen verkracht en als seksslavinnen houdt, die christenen en anderen verbrandt of op andere manieren wreed vermoordt, is (volgens de Zweden) dus enkel een ‘verkeerde keuze’, en mag niet je ‘recht om terug te keren in onze samenleving’ in de weg staan.’

‘Het woord dat bij mij opkomt is verraad,’ vervolgt ze. ‘Maar niet voor Zweden, met hun logische morele en politieke keuzes. Die proberen het liever met politiek correct beleid, dat gedoemd is te falen, ten koste van de veiligheid en het belastinggeld van keurige Zweedse burgers, wier recht om niet in angst voor gewelddadige aanvallen, verkrachtingen en terreur te hoeven leven er volgens de Zweedse autoriteiten al heel lang niet meer toe doet.’

Ach, die arme terroristen toch…

Hoe erg de situatie dankzij het ‘progressieve’ machtsblok is blijkt uit het feit dat een Syrische migrant ongestraft een foto van zichzelf met een ISIS vlag op het internet kon zetten, omdat dit niet als een ‘haat misdrijf’ wordt beschouwd. Omgekeerd worden sommige Zweedse burgers die ook maar iets negatiefs schrijven over de islam of migranten, meteen door de politie opgepakt en verhoord.

Ook in Denemarken worden terugkerende ISIS terroristen als arme, getraumatiseerde en gedesillusioneerde mensen hartelijk ontvangen en in de watten gelegd. Dat een steeds groter deel van de Deense bevolking zich hierdoor erg onveilig in hun eigen land voelt, gaat geheel aan de gevestigde orde voorbij.

Bergman: ‘Zouden veel Europeanen zich eens moeten gaan afvragen of het niet eens tijd wordt om hun prioriteiten bij te stellen?’ Een eerste, hoogst noodzakelijke stap om de burgers een veiliger gevoel te geven is het onmiddellijk afnemen van de (Zweedse, Deense, Nederlandse, etc) nationaliteit van iedere moslim die zich bij ISIS of een andere terreurorganisatie aansluit, of zelfs maar blijkt geeft hier sympathie voor te hebben.

Alleen andere leiders kunnen ondergang nog stoppen

Als burgers hebben we nog hooguit enkele jaren om op democratische wijze, dus via het stemhokje, andere leiders aan te stellen, die onze samenleving, welvaart, waarden en normen, vrijheid en toekomst weer tot prioriteit maken, en onze grenzen daarom onmiddellijk sluiten voor de islam. Doen we dat niet, dan is de huidige situatie in Zweden en in veel Duitse, Franse en Italiaanse steden slechts het begin van de uiteindelijk totale ondergang van ons continent.

Gaan we ons inderdaad lijdzaam laten vernietigen door het politiek-correcte pact tussen linksgroen, linksliberaal en islam?

David D. Letterman

(1) Gatestone Institute
(2) Gatestone Institute
(3) Xandernieuws