• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Democratische verkiezingsexpert waarschuwt voor grootste stembusfraude VS ooit

Gevestigde orde wil de door het volk gehate Hillary hoe dan ook in het Witte Huis krijgen – ABC peiling: Trump haalt in één week Hillary in en maakt achterstand van 13 punten goed – ‘Fraction Magic’: Stemcomputers voorgeprogrammeerd voor gewenste uitslag

2016-11-01-13-49-12-soros-verkiezingsfraude

Amerika’s toonaangevende verkiezingsexpert Bev Harris (Democraat) heeft keihard bewijs dat op 8 november grootste stembusfraude ooit gaat plaatsvinden. Belangrijkste methode: voorgeprogrammeerde stemcomputers, waarvan een groot deel afkomstig is van een bedrijf van de ultralinkse globalist annex multimiljardair en Clinton-promotor George Soros.

Een van Amerika’s toonaangevende experts op het gebied van verkiezingen, Bev Harris (Democraat), waarschuwt dat alle signalen op rood staat dat er op 8 november de met afstand grootste stembusfraude ooit zal plaatsvinden, bedoeld om Hillary Clinton, die in werkelijkheid hooguit 20%-30% van het volk achter zich heeft staan, ten koste van de immens populaire Donald Trump het Witte Huis in te rommelen. De fraude zal vooral plaatsvinden door middel van stemcomputers, waarvan een groot aantal wordt geleverd door een bedrijf van de ultralinkse miljardair George Soros, één van de grootste promotors van Hillary. Bij enkele vroegverkiezingen is deze fraude reeds in het hele land waargenomen.

Koppen zoals ‘Nieuw onderzoek FBI heeft geen invloed op voorsprong Clinton’ (op het linkse NU.nl) kunnen inmiddels niet anders dan je reinste leugenpropaganda worden genoemd. ‘The fix is in’, wat inhoudt dat de grote opiniepeilers in de VS, die bijna allemaal worden aangestuurd door de gevestigde orde rond de Obama/Clinton kliek, Hillary wel een voorsprong móeten geven, omdat het geven van de werkelijke cijfers anders een te groot en daarom te opvallend contrast zal zijn met de gemanipuleerde uitslag van 8 november, als Hillary zogenaamd tot de volgende president ‘gekozen’ zal zijn.

Trump maakt in één week 13 punten goed

Desondanks heeft Trump in de laatste ABC/WaPo peiling in één week tijd een achterstand van 13 punten goedgemaakt. Een week geleden gaf ABC Hillary nog 51% en Trump 38%; sinds het heropenen van het FBI onderzoek heeft Trump een gesprong gemaakt naar 46%, en staat Hillary op 45%.

Nogmaals: deze officiële peilingen maken al geruime tijd gebruik van een bijgestelde, erg misleidende rekenmethode, waarmee het grootste deel van de zwevende kiezers automatisch aan Hillary wordt toegewezen, en naar verhouding veel meer Democraten worden ondervraagd dan Republikeinen. Zo ook bij deze peiling, waar 38% zich als Democraat identificeert, en 28% als Republikein. Dus ondanks de valse automatische voorsprong van 10 punten voor Hillary staat Trump nu 1 punt –en in werkelijkheid dus minimaal 11 punten- voor. (5)

Verkiezingsexpert waarschuwt voor grootste fraude ooit

Bev Harris is misschien wel Amerika’s bekendste verkiezingsexpert, omdat ze bewees dat George Bush in 2000 de verkiezingen stal van Al Gore. Ook in 2004 en 2008 werden zowel Bush als Obama gekozen met behulp van vergelijkbare stembusfraude. Nu waarschuwt Harris, zelf Democraat, dat er tijdens de aanstaande verkiezingen de grootste fraude ooit dreigt plaats te vinden, die alle eerdere gemanipuleerde uitslagen volledig in de schaduw zal stellen.

In een interview wees ze erop dat het 100% vaststaat dat er heel eenvoudig kan worden gerommeld met de Amerikaanse stemcomputers, die al van te voren kunnen worden geprogrammeerd om een bepaalde uitslag te geven. In minstens 16 staten zijn deze apparaten afkomstig van een bedrijf van de linksradicale globalist en multimiljardair George Soros, één van de voornaamste vormgevers van het beleid van Hillary Clinton.

Fraction Magic: Stemcomputers voorgeprogrammeerd voor gewenste uitslag

Als expert met meer dan 20 jaar ervaring heeft Harris keihard bewijs verzameld voor haar schokkende onthullingen. Ze wijst erop dat 99% van de in stembureaus geïnstalleerde computers zijn voorgeprogrammeerd met het speciale ‘GEMS’ programma, dat gebaseerd is op het ‘Fraction Magic’ algoritme, waarmee het aantal uitgebrachte stemmen automatisch naar wens van de programmeurs over de kandidaten kan worden verdeeld. Bij diverse vroegverkiezingen hebben kiezers in het hele land al geklaagd dat ze op de computer ‘Trump’ indrukten, maar dat ze na enkele seconden een bevestiging kregen dat ze op Hillary hadden gestemd.

De enige manier om deze fraude tegen te gaan is als iedereen een geprinte bevestiging van zijn keuze laat uitdraaien, zodat na afloop van de verkiezingen kan worden vastgesteld of de uitslag overeenstemmend en dus correct was, of niet. Ook moeten burgers op hun wettelijke recht staan om bij het proces te mogen zijn en dit te mogen filmen.

In haar ogen is het allerbeste als de stemcomputers in de ban worden gedaan, en weer wordt teruggegrepen naar het oude vertrouwde stembiljet. Tenminste: indien er bij het tellen van de stemmen voldoende waarnemers aanwezig zijn om de uitslag te bevestigen. Die kan 100% eerlijk worden gehouden door van ieder stembiljet een van een serienummer voorziene foto te maken (techniek bestaat reeds), en deze lijsten en foto’s onmiddellijk voor het publiek beschikbaar te maken.

Het staat volgens Harris hoe dan ook vast dat de gevestigde orde de verkiezingen gaat proberen te stelen van Donald Trump, omdat die per se de in realiteit zeer impopulaire en gehate Hillary Clinton president wil laten worden.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Zero Hedge
(6) Xandernieuws